Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi yönü yokmu? dostum aslına bakarsan çok iyi yönü var bence öncelikle android gibi 1gb ramde bile ara sıra kasmalar oluşabilen bir sistemi yok wp8 var. ki ace2 de 768mb ram var daha fazla kasmalar oluyordur. daha iyi internet performansı var, daha iyi tasarımı var, bedava nokia maps var daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a44

fiyat cok iyi demissiniz de, ace 2 daha uygun fiyat olarak. Ayrica özellik olarak ace 2'den ustun yani yok. Bu heyecan nedir böyle.

nasıl yok yahu 800mhz işlemci kullanıyor ace 2. 700 mb ram var ki bunun yarısnı android kullanıyor zaten. direkt lumia620 daha iyi.
  • quote:

fiyat cok iyi demissiniz de, ace 2 daha uygun fiyat olarak. Ayrica özellik olarak ace 2'den ustun yani yok. Bu heyecan nedir böyle.

Android'teki takılmaların hiçbiri Windows Phone 8'de yok
  • Arkadaşlara katılıyorum. Android zenginler için sanırım. Böyle kasıntı bir sistem olamaz, 1 ay HTC tecrübem oldu, Sense arayüzü de sağolsun katlediyor ram'i.
  • Arkadaşlar mağzur görün cihazda hotspot varmıydı?
  • Şu an için yurtdışında bu telefonu alan,test eden yokmu,3.8 inç İphone 4S kadarmı,bilen varsa cvp.lütfen..
  • 620 ile şebek üzerinden görüntülü görüşme var mı acaba ve 2.telefon bence alınası bir telefon sizce

Ve şuan turkcell bayilerinde satılıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 28 Ocak 2013; 11:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

620 ile şebek üzerinden görüntülü görüşme var mı acaba ve 2.telefon bence alınası bir telefon sizce

Turkcell bayilerde şu an olacağını sanmıyorum önsiparişle çalışmaya başladı çünkü. kredi kartıyla turkcell sitesinden alabilirsin ama oda 01/ şubat 2013 te göndermeye başlıyacakmış.

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-620/1005784/.html

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

quote:

Hemen söyleyeyim, heyecanı işletim sisteminden.

+nokia sempatisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun tek albenisi renkli kapakları.. fıstık yeşiline bittim yani alırsam sırf bu yüzden alırım

bu arada herkes sevindirik olmuş ama wp nin ram yönetimi her ne kadar androidden kat ve kat üstün olsa da oyunlarda üzebilir gibi geliyor.. 512mb ram diyorlar ama adreno 305 paylaşımlı bir ekran kartı.. yani kullannıcıya düşen miktar 360mb seviyelerinde olacaktır.. abilerinde ise bu miktar 800mb civarında.. 2 kat fark var.. geliştiriciler 620 ye uygun oyun yapsa 920 ciler sinirlenecek 920 için yapsalar 620 sahipleri üzülecek ve yine "satacam,nokia bir daha almam,hayal kırıklığına uğradım" gibi mesajlarla dolacak forum.. nerden biliyorum 5800 çıktığında da büyük bir heyecan vardı şimdi kime sorsan berbat diyor (tabiki dış sesi bir o kadar da güzel olan başka telefona rastlamadım)

şimdiden söyleyeyim müzik,resim,internet ve angrybirds dışında pek fazla birşey beklemeyin.. ramı 768 mb koysalardı en azından biraz daha iyi olabilirdi.. lumia 720 çıkana kadar beklemedeyim.. inşallah 768 ya da 1gb koyarlar da wp ye geçeriz.. çünkü sistemin minimum ram kullanımı eski bir middle seviye windows mobile kullanıcısı olaraktan 160mb nin altında olduğunu sanmıyorum.. 200mb de bana yetmez.. what's up zaten ram sömürücü..

ama şu da bir gerçek, androidli rakiplerine göre performansı gayet iyi.. ace2 ya da mini s3 yerine çok rahat tercih edilebilecek bir telefon.. bu arada iddia ediyorum 1 hafta içinde lumia 620 mi yoksa şu mu gibi konularda patlama olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Arkadaşlar mağzur görün cihazda hotspot varmıydı?

Her WP8 telefonda standart olarak var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

620 ile şebek üzerinden görüntülü görüşme var mı acaba ve 2.telefon bence alınası bir telefon sizce

Şebeke üzerinden görüntülü görüşme var ama 820 ve 920 modellerinde 4G üzerinden görüntülü görüşme açık şu an sadece. Yani Türkiye'de kullanılamıyor. 620'de de sadece 3G var belki o yüzden kullanılabilir.
  • Siyahı pek görünmüyordu, siyahı da şık.

• Bu kapaklar ayrıca satılıyor değil mi? Satılıyorsa ne kadaradır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow93

Bu kapaklar ayrıca satılıyor değil mi? Satılıyorsa ne kadaradır ki?

820'nin kapakları 50 TL'ye satılıyor bu da o civarda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: shadow93

Bu kapaklar ayrıca satılıyor değil mi? Satılıyorsa ne kadaradır ki?

820'nin kapakları 50 TL'ye satılıyor bu da o civarda olur.

Hmm teşekkürler ^^ Keşke şöyle teknoloji mağazalarına düştüğünde hediye +1 verseler ya insanın canı sıkıldıkça değiştiresi geliyor :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

telefonun tek albenisi renkli kapakları.. fıstık yeşiline bittim yani alırsam sırf bu yüzden alırım

bu arada herkes sevindirik olmuş ama wp nin ram yönetimi her ne kadar androidden kat ve kat üstün olsa da oyunlarda üzebilir gibi geliyor.. 512mb ram diyorlar ama adreno 305 paylaşımlı bir ekran kartı.. yani kullannıcıya düşen miktar 360mb seviyelerinde olacaktır.. abilerinde ise bu miktar 800mb civarında.. 2 kat fark var.. geliştiriciler 620 ye uygun oyun yapsa 920 ciler sinirlenecek 920 için yapsalar 620 sahipleri üzülecek ve yine "satacam,nokia bir daha almam,hayal kırıklığına uğradım" gibi mesajlarla dolacak forum.. nerden biliyorum 5800 çıktığında da büyük bir heyecan vardı şimdi kime sorsan berbat diyor (tabiki dış sesi bir o kadar da güzel olan başka telefona rastlamadım)

şimdiden söyleyeyim müzik,resim,internet ve angrybirds dışında pek fazla birşey beklemeyin.. ramı 768 mb koysalardı en azından biraz daha iyi olabilirdi.. lumia 720 çıkana kadar beklemedeyim.. inşallah 768 ya da 1gb koyarlar da wp ye geçeriz.. çünkü sistemin minimum ram kullanımı eski bir middle seviye windows mobile kullanıcısı olaraktan 160mb nin altında olduğunu sanmıyorum.. 200mb de bana yetmez.. what's up zaten ram sömürücü..

ama şu da bir gerçek, androidli rakiplerine göre performansı gayet iyi.. ace2 ya da mini s3 yerine çok rahat tercih edilebilecek bir telefon.. bu arada iddia ediyorum 1 hafta içinde lumia 620 mi yoksa şu mu gibi konularda patlama olacak

Zaten wp8 storeda fazla oyun bile yok. Bağzı oyunlarıda htc 8sde denemişler ram in iz az felan 1gb olmalı gibi biryazı cıkıyordu unuttum herneyse:D

Bide bulabilen olursa internet performansıyla ilgili video felan varsa atabilirmisiniz?

• Turkcell Genel Müdür Yardımcısının dediğine göre tarifeye ek 17 TL'den başlayan fiyatlarla haftaya teklifli olarak satışa çıkıyor.
  • arkadaşlar bugün Kanyon'dan aldım 749 liraya yanında kulaklıkla birlikte, kulaklığın fiyatını araştırınca açmamaya karar verdim satabilirsem satarım :D yarın küçük çaplı bir incelemesini(fotoğraflarla birlikte) yaparım, aslında htc desire x, galaxy s3 mini ya da 8s almadı düşündüm başta ama 620 nin fiyatı daha uygun gelince düşünmeye gerek kalmadı pek, şu an bir kaç saattir kullanıyorum ve kasma yok gayet başarılı özellikle nokia bilen göz ve nokia müzik, ancak markette ciddi eksiklikler var örneğin facebook ve twitter uygulamaları kötü(ipodumdaki facebook ve twitter çok daha iyi) tabiki de güncellemelerle düzelecektir temennim en kısa sürede güncellenerek en iyi halini alması
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.