Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntülü gorusme sebeke uzerinden olmuyor mu yabence tam alinasi bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Dostum kullanmadım ama birçok inceleyen kullanan kişi wp8 in iosdan bile stabil kasmadan çalıştığını söylüyor. bugün iphone 4s 512mb ram sayesınde stabil bir şekilde çalışıyorsa bence lumia620de öyle çalışacaktır. ha tabiki onun kadar performans beklemek yanlış. sonuçta a5 işlemciyle 620nin işlemcisini bir tutmamakta gerek. Dediğim ben kullanıcı değilim sadece yapılan yorumları söylemek istedim yanlışım varsa affola.

cevap için teşekkürler

cidden androidten o kadar ağzım yandı ki yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum ama sistemleri ve işlemcileri farklı olan yapıları karşılaştırmak bana mantıklı gelmiyor. iosun bilindik stabilitesi onu 1 numaraya taşıyor. Bu sebeple artık iphone 5s mi olur 6 mı olur kesinlikle bi iphone almayı düşünüyorum düşüncem araya bi winp8 sıkıştırmak ve korktugum başıma gelirse diye de en ucuz olanını kullanayım diyorum bunun için de lumia 620 biçilmiş kaftan gibi duruyor benim için

• Dostum 5s alacaksan hali hazırda telefonun varsa boşa 750tl masraf derim. Bu cihazın kötülügünden degil 5s yerini tutabilecek bir cihaz olmadıgından
  • Goruntulu gorusmenin sebeke uzerinden bir kac nadir cihaz haric , telefonlarin yuzde 98 inin desteklemedigini anlayin artik. o Altyapi su an turkiyede yok.

920 de yapamiyorsun adam 620 de yok mu diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Goruntulu gorusmenin sebeke uzerinden bir kac nadir cihaz haric , telefonlarin yuzde 98 inin desteklemedigini anlayin artik. o Altyapi su an turkiyede yok.

920 de yapamiyorsun adam 620 de yok mu diyor.

Samsung nokia ve lgde goruntulu gorusme vardi ama niyeyse nokia lumialarda yapmamis
    1-2 sene oncesine kadar cogu telefonda vardi simdi niye kaldirdillar bu ozelligi.daha biz yeni ogrendik.yurtdisi bitirdi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 29 Ocak 2013; 16:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum 5s alacaksan hali hazırda telefonun varsa boşa 750tl masraf derim. Bu cihazın kötülügünden degil 5s yerini tutabilecek bir cihaz olmadıgından

dostum zırt pırt telefon değiştiren bi tip değilim şu anki android telefonum nisanda 2 yılını dolduracak. lumia 620yi alsam onu da muhtemelen en az 1.5 yıl kullanırım. içimde kalmasın istiyorum..androidi gördük iosa geçmeden win8 e de bi şans tanımak lazım değil mi
  • Anladım dostum:D Bence 750liraya oyun oynamak dısında herşey için alınabilecek bir cihaz, acaba kutusundan 820ve 920 için çıkan kulaklıktanmı çıkıyor?
  • ama şebeke üzerinden 3g ile konuşma imkanı olmaması başlı başına bi saçmalık değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

arkadaşlar bu telefonun ön kamerası sadece skype de mi açılıyor? aslında genellemek istemiyorum nokia 920 de sanırım görüntülü görüşme yokmuş. ama nokia forumdaki moderatör böyle birşeyin olmayacağını,windowslu telefonların görüntülü görüşmeyi desteklemesi için 3.parti uygulamalara ihtiyaç duyduğunu yazmış. bir başka kıdemli forum üyesi de şu linki vermiş fikir beyan edin diye;

http://windowsphone.uservoice.com

yani yazılım güncellemesi vs den bahsedilmemiş.. bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor ama sony xpreria neo v di yanlış hatırlamıyorsam,galaxy w desteklemesine rağmen o desteklemiyordu (3g ve ön kamera var).. yani bu da böyle birşey olmasın..

(belki çoğu kişi kullanmıyordur ama biz uzaktaki akrabalarımızı bu şekilde arıyoruz..yani benim için önemli)
    galaxy s advanced e bakıyordum bu telefonun yeşil kapaklısına bittim eğer şu sorunsal da ortadan kalkarsa almayı düşünüyorum.. ram yetmez falan diyordum ama uygulama oyun gibi ihtiyaçları tablette gidermeyi düşünüyorum..

+ usb otg var mı yani flash bellek takabiliyor muyuz?

920 kullananlar yurt dışında 4G üzerinden görüntülü konuşabiliyor. Ama Türkiye'de yok.

yani ön kamerası sadece skype de öyle mi.. ben skype kullanmıyorum o zaman süs diye kalacak.. bence saçma.. 4g seneye gelir belki.. Türkiye'deki durumu nedir 4g nin fikriniz var mı?

birde bu telefonu aldım diyelim yani 620 yi.. 4g bağlantı sağlanınca görüntülü görüşme açılmış olacak doğru mu anladım..

Bu telefonda 4G yok sadece 3G var. Sadece kullanan biri cevaplayabilir şimdilik bu soruyu

• quote:

Anladım dostum:D Bence 750liraya oyun oynamak dısında herşey için alınabilecek bir cihaz, acaba kutusundan 820ve 920 için çıkan kulaklıktanmı çıkıyor?

onların kulaklıklarını bilmiyorum ama bu kadar dandik değildir herhalde..en azından kulak içi olabilirdi veya müzik kontrol kumandası bulunabilirdi

Linkhttp://www.youtube.com/watch?v=nYm2MrcOiok 3.15 te kulaklığı görebilirsin dostum...

• Bu kulaklıksa değil ya :( lumia820 ve 920de kaliteli kulak içi telefonla aynı ren bir kulaklık geliyordu.
  • Evet arkadaşlar bahsettiğim gibi dün kulaklığı Kanyon'dan kulaklık hediyesiyle beraber satın aldım, genel olarak şu an kullanıma bağlı kasma hiç yaşamadım, telefon bakarken kullandığım s3 mini ve desire x te hafif takılmalar oluyordu o yüzden pek sıcak değildim, açıkçası 820 istiyordum ancak bütçe yetmeyince 620 aldım ancak şu an pişman değilim artık zaman gösterecek :D

Cihaz küçük bir kutuyla geliyor
     Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

İçeriğine baktığımızda çok da zengin bir içerik yok aslında: usb kablosu, usb şarj cihazı, batarya bir de kulaklık, kulaklık ise 920 ve 820 nin yanında verilen kulaklıktan değil muhtemelen

Burada da 2 video çektim kullnımı ve akıcılığı nasıl diye, bende videolar açılmadı umarım sizlerde açılır, açılmazsa başka bir yere upload edeceğim

yeni link 1

Genel olarak cihazın + ları akıcı olması, ücretsiz tam sürüm office olması, nokia bilen göz ve nokia müzik gibi uygulamalar, hızlı ve akıcı internet tarayıcı
    - leri ise bence 512MB RAM ileride sorun çıkaracaktır şu an sorun çıkarmasa bile, windows market son derece yetersiz, iPod'umda kullandığım bir çok uygulamayı kullanamıyorum, en basitinden facebook ve twitter ugulamaları bile yetersiz, klavyedeki tuşlar çok bitişik, ince parmaklı olmama rağmen tuşlara alışması zor olacak gibi, bir de benzer cihazlara göre biraz kalın
    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 29 Ocak 2013; 22:12:04 >

• videolar gözükmedi ustad tinypic den dene sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

Evet arkadaşlar bahsettiğim gibi dün kulaklığı Kanyon'dan kulaklık hediyesiyle beraber satın aldım, genel olarak şu an kullanıma bağlı kasma hiç yaşamadım, telefon bakarken kullandığım s3 mini ve desire x te hafif takılmalar oluyordu o yüzden pek sıcak değildim, açıkçası 820 istiyordum ancak bütçe yetmeyince 620 aldım ancak şu an pişman değilim artık zaman gösterecek :D

Cihaz küçük bir kutuyla geliyor

İçeriğine baktığımızda çok da zengin bir içerik yok aslında: usb kablosu, usb şarj cihazı, batarya bir de kulaklık, kulaklık ise 920 ve 820 nin yanında verilen kulaklıktan değil muhtemelen

Burada da 2 video çektim kullnımı ve akıcılığı nasıl diye, bende videolar açılmadı umarım sizlerde açılır, açılmazsa başka bir yere upload edeceğim

video1

video2

Genel olarak cihazın + ları akıcı olması, ücretsiz tam sürüm office olması, nokia bilen göz ve nokia müzik gibi uygulamalar, hızlı ve akıcı internet tarayıcı
    - leri ise bence 512MB RAM ileride sorun çıkaracaktır şu an sorun çıkarmasa bile, windows market son derece yetersiz, iPod'umda kullandığım bir çok uygulamayı kullanamıyorum, en basitinden facebook ve twitter ugulamaları bile yetersiz, klavyedeki tuşlar çok bitişik, ince parmaklı olmama rağmen tuşlara alışması zor olacak gibi, bir de benzer cihazlara göre biraz kalın
    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur

beyaz ya da fıstık yeşili kalmış mı

haftasonu uğramayı düşünüyorum..

• quote:

quote:

ayın 1 inde resmi olarak tüm Turkcell mağazalarında olacak sıkıntı omaz muhtemelen, beyaz vardı galiba, siyah kalmamıştır diye ddüşünüyordum ama şansıma varmış ayrıca telefonun bir diğer eksisi de hoparlör sadece sağ arka kısımda var(önden bakınca sol), o yüzden sol elle tutarken hoparlörden ses çıkışı azalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 29 Ocak 2013; 20:29:08 >

• Dostum vidyolarını yenilesene:D mesajda atılmıyo:'D
  • quote:

quote:

quote:

ayın 1 inde resmi olarak tüm Turkcell mağazalarında olacak sıkıntı omaz muhtemelen, beyaz vardı galiba, siyah kalmamıştır diye ddüşünüyordum ama şansıma varmış ayrıca telefonun bir diğer eksisi de hoparlör sadece sağ arka kısımda var(önden bakınca sol), o yüzden sol elle tutarken hoparlörden ses çıkışı azalıyor

nokia nın hoparlör tasarımını sevdiğim tek telefonu n73.. hoparlör hem altta vardı hem üstte.. cebe girince de çok iyi duyuluyordu..şimdi telefonların hoparlörü 1 tane oluyor birde arkaya koyuyorlar..

siyah güzel de ne bileyim baydı artık n73 siyahtı,n79 siyah,5800 siyah,galaxy w siyah lumia da beyaz ya da yeşil olsun bari..

bu arada nokia bh-505 bluetooth kulaklığım var beyaz renk.. telefonda beyaz olursa güzel uyum sağlarlar.. kablolu olaraksa 5800 ınki bassları güzel veriyordu ve o da beyazdı yine uyum sağlar :)

yeşili de ek kapak olarak alırım.. peki aksesuar durumu nedir yani ekran koruyucu ve kılıf mevcut mu?

• kılıfa gerek yok bencede arka kapagı satılıyor zaten:D ekran koruyucu lazım olacaktır. gorilla glass yok malumunuz
  • tarayıcı hızıyla ilgili videoyu yeniledim umarım ulaşırsınız, görüntü kalitesi için kusura bakmayım 5 yıllık fotoğraf makinesinden anca bu kadar bi de upload sitesi de çözünürlüğü düşürmüş ama tarayıcı hızıyla ilgili genel bir bilgi verir umarım

bu arada bir arkadaş sormuş sadece tek renk kapakla geliyor, herhangi bir yedek kapak yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

Arkadaşlar telefonun birçok yabancı inceleme videolarını izledim. Genelde telefonun işlemcisinin yeterli olduğundan ve hızından bahsediliyor fakat unutulmaması gereken nokta incelenen telefonların hepsinin sıfır yani hiçbir program oyun vs. yüklenmemiş olması. Şu an herhangi bir tekno markette 350 liralık bi android telefonu bile alsanız menü geçişleri vs sorunsuz olacaktır. Ama sorun işte telefonu gerçekten kullanmaya başlayınca ortaya çıkıyor. Telefonu doldurdukça acaba bi yavaşlama filan olur mu? Bu teli alan bi arkadaş var sanırım bizle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Bilemiyorum belki de android kullandığım için kıllandığım bi noktadır winp8 de böyle bişey yoktur

Umarım yoktur çünkü android gerçekten çok sıktı

quote:

Dostum kullanmadım ama birçok inceleyen kullanan kişi wp8 in iosdan bile stabil kasmadan çalıştığını söylüyor. bugün iphone 4s 512mb ram sayesınde stabil bir şekilde çalışıyorsa bence lumia620de öyle çalışacaktır. ha tabiki onun kadar performans beklemek yanlış. sonuçta a5 işlemciyle 620nin işlemcisini bir tutmamakta gerek. Dediğim ben kullanıcı değilim sadece yapılan yorumları söylemek istedim yanlışım varsa affola.

Yapma lütfen Bahadır 350 liralığı bırak çok daha pahalı Android telefonları bile orada burada denerken menü geçişlerinde yavaşlamaları farkediyorsun.

İkincisi işlemcisini bir tutmamak gerek demişsin fakat Lumia 820 ve 920'deki işlemciyle aynı işlemciye sahip, sadece çalışma frekansı 1.5 GHz değil 1 GHz. Mimarisi, ön belleği, transistörlerin büyüklüğü (28nm) tüm Lumia ailesinde aynı. Hatta tüm Nokia ve HTC Windows Phonelarda aynı. Ben de dün tam da aradığım sarı Lumia 920'ye kavuştum ve beklentilerim yüksek. Hadi hayırlısı..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.