Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 mi Nokia Lumia 520 mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
17.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERTRUL

quote:

lumia 620 de kaliteli ses kaydı var.yüksek sesde iyi kayıt yapabiliyor.peki 520de var mı bu özellik.

it has HAAC microphone that can record up to 140dB with distortion free.

620de varmış bu mic.ama 520de gözükmüyor.eğer bu microfon yoksa tercihim kolaylaşacak demektir.

the only Nokia Lumia running on Windows Phone 8 which does not have HAAC microphones is the Lumia 520.

sanırım burda birisi sadece 520de yok demiş bu mikrofon.demekki ön kamera ,flaş dışında mikrofonda da kesinti yapmışlar 520 için.

Muhabir misin hocam?

yoo...
    ama bir konsere gidince kayıt yapma imkanının olması güzel olurdu.diğer modeller yüksek ses kaydı yapamıyor.ses bozuluyor.çünkü kaliteli mikrofonları yok.

Bu bilginin doğruluğu nedir ?

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Nokianin-HAAC-mikrofon-teknolojisinin-detaylari.htm

burdaki haberde yazıyor. ayrıca başka siteler de de gördüm.haac mikrofon olmayan tek model 520ymiş. diğer lumia modelleri 140db sese kadar bozulmadan kayıt yapabiliyor.
    http://conversations.nokia.com/2013/04/09/make-a-lot-of-noise-for-nokias-haac-recording-technology/

bu bilgi sayesinde 520 defterini tamamen kapattım.

Verdiğiniz donanımhaber linkinde 520 de yok diye bir cümle görmedim.bilmediğim birinin yorumuna göre bir şey söyleyemem.ayrıca verdiğiniz kaynaktaki yazı lumia 520 çıkmadan önce yazılmış.bence de o mikrofon yoktur ama yinede emin olamadım

diğer linke bakın bir de .

ayrıca
    Just like the 808 PureView was the culmination of camera innovations on Nokia, so it was for audio recording. 808 PureView was the first Nokia device to feature HAAC technology, with now Nokia’s all Windows Phone 8 handsets include it (other than Lumia 520).
    http://nokiagadgets.com/2013/04/10/story-of-how-nokias-haac-recording-technology-came-about/

burda da haac olmayan tek model olarak lumia 520 gösteriliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERTRUL

quote:

lumia 620 de kaliteli ses kaydı var.yüksek sesde iyi kayıt yapabiliyor.peki 520de var mı bu özellik.

it has HAAC microphone that can record up to 140dB with distortion free.

620de varmış bu mic.ama 520de gözükmüyor.eğer bu microfon yoksa tercihim kolaylaşacak demektir.

the only Nokia Lumia running on Windows Phone 8 which does not have HAAC microphones is the Lumia 520.

sanırım burda birisi sadece 520de yok demiş bu mikrofon.demekki ön kamera ,flaş dışında mikrofonda da kesinti yapmışlar 520 için.

Muhabir misin hocam?

yoo...
    ama bir konsere gidince kayıt yapma imkanının olması güzel olurdu.diğer modeller yüksek ses kaydı yapamıyor.ses bozuluyor.çünkü kaliteli mikrofonları yok.

Bu bilginin doğruluğu nedir ?

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Nokianin-HAAC-mikrofon-teknolojisinin-detaylari.htm

burdaki haberde yazıyor. ayrıca başka siteler de de gördüm.haac mikrofon olmayan tek model 520ymiş. diğer lumia modelleri 140db sese kadar bozulmadan kayıt yapabiliyor.
    http://conversations.nokia.com/2013/04/09/make-a-lot-of-noise-for-nokias-haac-recording-technology/

bu bilgi sayesinde 520 defterini tamamen kapattım.

Verdiğiniz donanımhaber linkinde 520 de yok diye bir cümle görmedim.bilmediğim birinin yorumuna göre bir şey söyleyemem.ayrıca verdiğiniz kaynaktaki yazı lumia 520 çıkmadan önce yazılmış.bence de o mikrofon yoktur ama yinede emin olamadım

diğer linke bakın bir de .

ayrıca
    Just like the 808 PureView was the culmination of camera innovations on Nokia, so it was for audio recording. 808 PureView was the first Nokia device to feature HAAC technology, with now Nokia’s all Windows Phone 8 handsets include it (other than Lumia 520).
    http://nokiagadgets.com/2013/04/10/story-of-how-nokias-haac-recording-technology-came-about/

burda da haac olmayan tek model olarak lumia 520 gösteriliyor.

doğrudur o zaman.diğer ülkelerde 50 euro,150 dolar gibi fiyatlara satıldığı için orada çok ucuz ama bize vergilerle birlikte 2 katı fiyatıyla geliyor. kısmışlar inanırım doğru söylüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MentalGhetto

quote:

quote:

arkadaşlar indirimleri takip edin bir 50-100 daha verin 720 alın rahat rahat kullanın derim ben...

birisi demişti.100 tl koya koya iphone 5 ekadar yolu var

100 lira vermeyip her gün ' amk telefonuu !!! !!! ' diyeceğine 100 daha verip en az 3 sene rahat rahat kullanacağın bi telefon almak çook daha mantıklı...

720 mi 3 sene kullanılacak ? bence bu saatten sonra 720 alınmaz.820 almak çok mantıklı 720 almak yerine hem fiyatlarıda neredeyse aynı

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar indirimleri takip edin bir 50-100 daha verin 720 alın rahat rahat kullanın derim ben...

100 lira vermeyip her gün ' amk telefonuu !!! !!! ' diyeceğine 100 daha verip en az 3 sene rahat rahat kullanacağın bi telefon almak çook daha mantıklı...

720 mi 3 sene kullanılacak ? bence bu saatten sonra 720 alınmaz.820 almak çok mantıklı 720 almak yerine hem fiyatlarıda neredeyse aynı

hocam bana kalırsa şu saatten sonra,yani 1020 sonrası için söylüyorum 920 almak daha mantıklı 1000 lira gibi bi fayata ddüşücek sıfırı,konuştuğumuz konu eğer alt segment istiyorsak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bana kalırsa şu saatten sonra,yani 1020 sonrası için söylüyorum 920 almak daha mantıklı 1000 lira gibi bi fayata ddüşücek sıfırı,konuştuğumuz konu eğer alt segment istiyorsak

920 mi alt segment ben yanlış anladım sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

920 yi rüyanda görürsün bu sene 1000 Tl ye bak Nokia nın bu seneki fiyatlandırması tr de büyük ihtimal böyle olur

1020 ?

925. 1399

920. 1249

820. 1099

720. 899

620. 649

520. 499 veya 549 olabilir

Bu sene derken 2014 u de kastetmek istemiştim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 3 Eylül 2013; 0:09:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

920 yi rüyanda görürsün bu sene 1000 Tl ye bak Nokia nın bu seneki fiyatlandırması tr de büyük ihtimal böyle olur

1020 ?

925. 1399

920. 1249

820. 1099

720. 899

620. 649

520. 499 veya 549 olabilir

Bu sene derken 2014 u de kastetmek istemiştim :)

fiyatların düşmesini hiç beklemeyin derim.artada bilir çünkü dolar fırladı şuanda

• hayır 720 ve altını alt segment dedim hocam,ayrıca ben burda 2 yıl telpa garantili white'ı 1100 liraya buluyosam,tanıdık indirimi falan da değil yanlıs anlamayın l1020 çıktıktan sonra 900'e bile bulurum merak etmeyin
  • Ben Türkcell e 620 almak için yola koyulmuştum 520 alıp çıktım neden diye sorarsanız ozamana kadar 520 den haberim bile yoktu tam adama 620 sardırırken 520 yi gösterip bune dedim oda 520 bir alt modeli dedi aralarındaki fark neki dedim Flash ve on kamera yok dedi fiyatıda 600 dedi bırak onu bunu sar dedim kamera kullanmayan için gerçekten deymez arkadaşlar 150 Tl fark parayı sokakta bulmuyoruz donanımı aynı olduğu için 620 ne kadar gidicekse buda o kadar gidecek telefona tek küfür ettiğim zaman markete girdiğim zamandır ama telefon 600 verilecek bir telefon şuana kadar kasma donma yaşamadım ama uygulama konusunda maalesef çok fesat bir işletim sistemi neyse ki Facebook düzeldi en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Ben Türkcell e 620 almak için yola koyulmuştum 520 alıp çıktım neden diye sorarsanız ozamana kadar 520 den haberim bile yoktu tam adama 620 sardırırken 520 yi gösterip bune dedim oda 520 bir alt modeli dedi aralarındaki fark neki dedim Flash ve on kamera yok dedi fiyatıda 600 dedi bırak onu bunu sar dedim kamera kullanmayan için gerçekten deymez arkadaşlar 150 Tl fark parayı sokakta bulmuyoruz donanımı aynı olduğu için 620 ne kadar gidicekse buda o kadar gidecek telefona tek küfür ettiğim zaman markete girdiğim zamandır ama telefon 600 verilecek bir telefon şuana kadar kasma donma yaşamadım ama uygulama konusunda maalesef çok fesat bir işletim sistemi neyse ki Facebook düzeldi en azından

Yazık etmişsin. 520'de pusula yok bu yüzden bilen göz yok, nfc yok kaldı ki kısa süre içinde çok önemli roller oynayacak bizim için, ekran daha kalitesiz, ekranda clearblack yok güneş altında görünüm zor, mikrafon kalitesiz bir konserde ses bozulur, en son çıkan model olarak en son o güncelleme alacak, ön kamera yok, flaş yok, kapağı çıkmalı değil, glance screen yok ama fm radyo var. Bu yüzden yazık etmişsiniz diyorum ve her şey sadece görünüş değil diyorum yani çoğu zaman.

• 620 görüntü 720 performans
  • quote:

520 kadar güzel olmasa da sarısı oldukça tatlı duruyor.
     Nokia Lumia 620 mi Nokia Lumia 520 mi

Ben sarısını çok beğendim. Lumia telefonlarının tasarımı gerçekten hoş. Yinede ucuz olduğundan 520'yi tercih ederim. Clearback ve flash beni biraz 620'ye itiyor. Videoları inceledim gerçekten Nokia Lumia 520 çok soluk kalıyor. Renkler biraz daha canlı olsaydı kesinlikle 520 alırdım. İkisi arasında kararsız kaldım. En iyisi fiyatların düşmesini beklemek diye düşünüyorum ama elimdeki telefon çok eskidi. Mecburen 520 alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

quote:

520 kadar güzel olmasa da sarısı oldukça tatlı duruyor.
     Nokia Lumia 620 mi Nokia Lumia 520 mi

Ben sarısını çok beğendim. Lumia telefonlarının tasarımı gerçekten hoş. Yinede ucuz olduğundan 520'yi tercih ederim. Clearback ve flash beni biraz 620'ye itiyor. Videoları inceledim gerçekten Nokia Lumia 520 çok soluk kalıyor. Renkler biraz daha canlı olsaydı kesinlikle 520 alırdım. İkisi arasında kararsız kaldım. En iyisi fiyatların düşmesini beklemek diye düşünüyorum ama elimdeki telefon çok eskidi. Mecburen 520 alacağım.

ön kamera , haac mikrofon ve bilen göz uygulamasının kullanılabilmesi için gerekli olan dijitla pusula da eksik 520 de. aradaki 150 tlye değer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 3 Eylül 2013; 12:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet:

620 görüntü 720 performans

performans anladımda cok önemli bir fark olacağını sanmıyorum.aynı zımbırtıları kullanıyorlardı sanırım.ram işlemci falan.daha geniş diyaframlı kamera ,daha iyi batarya ,daha iyi ekran ,ayrıca gorilla glass.... l620ye 150 tl daha ekleyip bunu almak da mantıklı.

lumia 920ye kadar yolu var bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Ben Türkcell e 620 almak için yola koyulmuştum 520 alıp çıktım neden diye sorarsanız ozamana kadar 520 den haberim bile yoktu tam adama 620 sardırırken 520 yi gösterip bune dedim oda 520 bir alt modeli dedi aralarındaki fark neki dedim Flash ve on kamera yok dedi fiyatıda 600 dedi bırak onu bunu sar dedim kamera kullanmayan için gerçekten deymez arkadaşlar 150 Tl fark parayı sokakta bulmuyoruz donanımı aynı olduğu için 620 ne kadar gidicekse buda o kadar gidecek telefona tek küfür ettiğim zaman markete girdiğim zamandır ama telefon 600 verilecek bir telefon şuana kadar kasma donma yaşamadım ama uygulama konusunda maalesef çok fesat bir işletim sistemi neyse ki Facebook düzeldi en azından

Yazık etmişsin. 520'de pusula yok bu yüzden bilen göz yok, nfc yok kaldı ki kısa süre içinde çok önemli roller oynayacak bizim için, ekran daha kalitesiz, ekranda clearblack yok güneş altında görünüm zor, mikrafon kalitesiz bir konserde ses bozulur, en son çıkan model olarak en son o güncelleme alacak, ön kamera yok, flaş yok, kapağı çıkmalı değil, glance screen yok ama fm radyo var. Bu yüzden yazık etmişsiniz diyorum ve her şey sadece görünüş değil diyorum yani çoğu zaman.

adam belirtiyor zaten multimedya kullanmadığını.kamera kullanmayan biri için saydığınız ozelliklerden ekran hariç hangisi önemli allah aşkına ? bu arada kapağı çıkiyor ve guncelleme olayı yanlıs bir bilgi.520 kullaniyorum diye bunlari soylemiyorum farkli bir model kullansamda soylerim.yani nfc turkiyede ne isine yariyacak ?

• quote:

quote:

quote:

adam belirtiyor zaten multimedya kullanmadığını.kamera kullanmayan biri için saydığınız ozelliklerden ekran hariç hangisi önemli allah aşkına ? bu arada kapağı çıkiyor ve guncelleme olayı yanlıs bir bilgi.520 kullaniyorum diye bunlari soylemiyorum farkli bir model kullansamda soylerim.yani nfc turkiyede ne isine yariyacak ?

Niye yaramasın ben kullanıyorum, her neyse adam orada ön kamera ve flaş yok sadece diye bunu aldım demiş ben diğer eksileri de söyledim. Adam kamera kullanmıyor ama belki bunları kullanıyordur. Güncelleme olayının nesi yanlış bilgi?

• Nasıl kapağı çıkmalı deyil ? diğer lumialar gibi bununda kapağı çıkıyor neyse saydıklarınıza gelicek olursak haklısınız bunlar önemli bir özellik ama benim için deyil bu yüzden telefondan memnunum ama tabi bunları takan arkadaşlarımız için önemli şeyler bunlar

• quote:

Nasıl kapağı çıkmalı deyil ? diğer lumialar gibi bununda kapağı çıkıyor neyse saydıklarınıza gelicek olursak haklısınız bunlar önemli bir özellik ama benim için deyil bu yüzden telefondan memnunum ama tabi bunları takan arkadaşlarımız için önemli şeyler bunlar

Kapak konusunda yanlış bilgi için özür dilerim, sizin için sorun yoksa güle güle kullanın. Ama oradaki kişi sadece ön kamera ve flaş yok deyince o yüzden tercih ettiniz sandım.

• Aslında evet bir nevi öyle saydıklarınızdan bahsetmedi adam ama yinede pek eksik göremedim güneş altında olmadığım surece ekran parlaklığında da bir sorun yok yeterli seviyede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye yaramasın ben kullanıyorum, her neyse adam orada ön kamera ve flaş yok sadece diye bunu aldım demiş ben diğer eksileri de söyledim. Adam kamera kullanmıyor ama belki bunları kullanıyordur. Güncelleme olayının nesi yanlış bilgi?

yani ekran hariç saydıklarının benim için hiçbir değeri yok.özellikle bilen göz ve nfc.arkadaşta belirtmiş zaten neler için aldığını ama bu özelliklere ihtiyacı olan biri için l520 ızdırap olabilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.