Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 mi Nokia Lumia 520 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
17.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasma olarak mı? Bir de yeri burası değil. 520 nin konusuna sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iki telefonu ben de inceledim L520 ye baktığımda tasarımını ciddi şekilde beğendim ayrıca incelediğim teknolojik mağaza da da inceleme fırsatı buldum ve ele oturan bir telefon tek sorunu bence ön kamera , flaş olmaması ve bir de nokia bilengözün olmaması canımı sıktı. L620 ye baktığımda ise telefonun tasarımını hiç beğenmedim gerçekten üstelik ekranı daha da küçük ve bence bu devirde 4" ten aşağısı kurtarmaz ya da en azınan benim fikrim bu şekilde. ama gel gelelim ki teknik özelliklerine NFC,flaş,ön kamera,pusula ve bilen göz mevcut ayrıca fiyatı da yaklaşık 150 tl gibi bir rakam ile L520 den daha pahalı benim para sıkıntım yok ikisini de rahatlıkla alabilirim fakat hangisini seçiceğime karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim bu arada 14 yaşındayım :)
  • bilmispapagan kullanıcısına yanıt
    520 al hem daha şık hem daha ucuz zaten ikiside aynı tek fark ön kamera ve flaş bu arada 620 oyuncak telefon gibi
  • 29bozkurt29 2 kullanıcısına yanıt
    evet, sanırım haklısınız öyle yapıcam teşekkür ederim :)
  • Hocam ben 1 hafta önce aldım 520. Windows phone alıcam diyosan 520 al ama Windows phone alma derim ben. Yani şöyle 1 yıl falan geçsin öyle al su an uygulama bulamazsın vs. 1 yıl falan idare edebiliyorsan bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

Ben 520 ye gereksiz olarak çıkmış bir model gözüyle bakıyorum bir videoda görmüştüm ekran parlaklığı felanda iyi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Ben 520 ye gereksiz olarak çıkmış bir model gözüyle bakıyorum bir videoda görmüştüm ekran parlaklığı felanda iyi değil

olur böyle hatalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Hocam ben 1 hafta önce aldım 520. Windows phone alıcam diyosan 520 al ama Windows phone alma derim ben. Yani şöyle 1 yıl falan geçsin öyle al su an uygulama bulamazsın vs. 1 yıl falan idare edebiliyorsan bekle derim

başka bir alternatif yok 600 tl ye bence.general mobile hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkguardiann

Hiç kafanı yorma bile bi nokia teknisyeni olarak 620 almanı tavsiye ederim.

Selam. Nokia çalışanı olarak fikrini almak istiyorum. 620de web 3,5 saatken 520de neden 7saat. 3g konuşma ve beklemesi daha az üstelik 520nin. Bu webde gezinme saatini nasıl yükseltirim. İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben 1 hafta önce aldım 520. Windows phone alıcam diyosan 520 al ama Windows phone alma derim ben. Yani şöyle 1 yıl falan geçsin öyle al su an uygulama bulamazsın vs. 1 yıl falan idare edebiliyorsan bekle derim

Mesela hangi uygulamaları yok wp'nin? En önemli gördüğünüz ama wp de olmayan uygulamar neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Mesela hangi uygulamaları yok wp'nin? En önemli gördüğünüz ama wp de olmayan uygulamar neler?

Opera
    firefox vs.
    Oyunların çogu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Opera
    firefox vs.
    Oyunların çogu

Anladım. Ben akıllı telefon almak istiyorum da pek bilgim yok, hazır siz de cevaplamışken sorumu sorayım. Oyunlara pek önem vermem, konuşurum, mesajlaşırım, internette gezer videolar izlerim vs. Mesajlaşma ve sesli görüşme işini de artık uygulamalar yapabiliyormuş. Böyle bir uygulamayı kullandınız mı? Nasıldır? Ücretlendirme sanırım sadece internet paketi üzerinden yapılıyor. Bir de görüntülü konuşma olayını merak ediyorum. Hiç bu tür uygulamaları denediniz mi?

Ve son olarak, siz hangi telefonu kullanıyorsunuz?

• quote:

senin gereksiz dediğin model nokia lumianın en çok kullanılan modeli. Bak o kadar gereksiz miymiş ?
  • bende nokıa 620 cep telefonun da sd karttaki resimleri göremiyorum birde sd karta internetten indirdiğim müzikleri de bilgisayardan yüklediğim müzikleri göremiyorum neden yardımcı olurmusunuz
  • ben nokia lumia 620 almayı düşünüyorum ama fazladan 150 lira boşa vermek istemiyorum nede olsa para gökten yağmıyor sizce 150 lira fazladan vermeğe değermi ?? (gerçi ben bimeks de 700 liraya gördüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkguardiann

Hiç kafanı yorma bile bi nokia teknisyeni olarak 620 almanı tavsiye ederim.

nokia teknisyeni mi
  • Nokia Lumialar'a sardım. Nokia 620 tam bana göre bir telefon gibi ama sarjı yetersiz göründü. Bu yüzden Nokia 520'ye bakıyorum sarjı daha dayanıklı gibi. Nokia Lumia 520 ve 620 arasında kaldım. Turkcell'in kampanyalarına bakıyorum Nokia Lumia 720'yi almaya tam karar verdim,baktım kampanya bitti. Sizce Lumia 520 mi 620 mi mi daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

Nokia Lumialar'a sardım. Nokia 620 tam bana göre bir telefon gibi ama sarjı yetersiz göründü. Bu yüzden Nokia 520'ye bakıyorum sarjı daha dayanıklı gibi. Nokia Lumia 520 ve 620 arasında kaldım. Turkcell'in kampanyalarına bakıyorum Nokia Lumia 720'yi almaya tam karar verdim,baktım kampanya bitti. Sizce Lumia 520 mi 620 mi mi daha iyi.

her zaman diyorum gine diyeyim :) 520,620,720 nin donanımı aynı hiçbir fark yok fakat ekran şarj vb. gibi farklar var.520 ile 620 arasında kaldıysan ben 520 öneririm çünkü öncelikle tasarımı bence daha iyi.620 sabunluk gibi telefon tabi kişiden kişiye değişir bu.şarj süresi ise 520 nin çok daha fazla ama ekran kalitesi olarak 620 önde.ayrıca 520 de flash ve ön kamerada yok.620 100 tl daha pahalı.karar sizin ben l520 öneririm.

• quote:

quote:

Nokia Lumialar'a sardım. Nokia 620 tam bana göre bir telefon gibi ama sarjı yetersiz göründü. Bu yüzden Nokia 520'ye bakıyorum sarjı daha dayanıklı gibi. Nokia Lumia 520 ve 620 arasında kaldım. Turkcell'in kampanyalarına bakıyorum Nokia Lumia 720'yi almaya tam karar verdim,baktım kampanya bitti. Sizce Lumia 520 mi 620 mi mi daha iyi.

her zaman diyorum gine diyeyim :) 520,620,720 nin donanımı aynı hiçbir fark yok fakat ekran şarj vb. gibi farklar var.520 ile 620 arasında kaldıysan ben 520 öneririm çünkü öncelikle tasarımı bence daha iyi.620 sabunluk gibi telefon tabi kişiden kişiye değişir bu.şarj süresi ise 520 nin çok daha fazla ama ekran kalitesi olarak 620 önde.ayrıca 520 de flash ve ön kamerada yok.620 100 tl daha pahalı.karar sizin ben l520 öneririm.

tasarım açısından bence de 520 daha iyi. sarj süresi de aradığım bir özellik. tatile falan gidiyorsun,ev telefonu gibi sürekli sarjda gezsin istemiyorum. düzgün fotoğraf çekmesi de aradığım bir özellik. üst modelin alt modelden daha üstün olması gerekmez mi. yine de emin olmadığım noktalar var. camın dayanıklılığı falan.

• quote:

quote:

quote:

tasarım açısından bence de 520 daha iyi. sarj süresi de aradığım bir özellik. tatile falan gidiyorsun,ev telefonu gibi sürekli sarjda gezsin istemiyorum. düzgün fotoğraf çekmesi de aradığım bir özellik. üst modelin alt modelden daha üstün olması gerekmez mi. yine de emin olmadığım noktalar var. camın dayanıklılığı falan.

hocam 620 520 den daha büyük diye üst model değil.yani birbirlerine üstünlük kurduğu bazı alanlar var.misal 620 nin ekranı dışarıda güneş ışığı altında 520 den daha iyidir çünkü 520 de clearblack yok fakat şarj konusunda ise 520 üstünlük sağlıyor.2 telefonun fotoğraf kalitesi aynı fakat 520 de flash yok ki zaten bence gerekte yok.flash sadece karanlıkta kaldığınız zaman ortalığı görmenize yarar bence.flash ile resim çektiğinizde rezalet görüntüler çıkıyor ortaya.camın çizilmeye karşı dayanıklılığı ile ilgilidehttp://www.youtube.com/watch?v=_SaLW3_u36c şöyle bir video var.

620 nin fiyatına baktım da 750 liraymış. 520 ise 600 lira karar sizin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPasam -- 20 Ağustos 2013; 21:04:58 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.