Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
12
Favori
57.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

Ben telefonda biraz yenilik istiyorum ekran koruyucusunu yenileyeceğim birde pil Kapağı ve kılıf alacam. Sarı kırmızı Olmasını istiyorum internette Önerilere açığım

Beşiktaşlı olduğum için şanslıyım telefon kolayca siyah beyaz oluyor
  • bamberg B kullanıcısına yanıt
    alırsın 5 liraya beyaz kap tamamdır :D
    şimdi telefonum siyah pil kapağını sarı yaparım 30-35TL kılıf alırım GSli 20TL ekran koruyucu alırım şu cam dediklerinden kırılmazlardan yani... 20TL de ona versem git paralar :D
  • Lumia dan nefret ettim yaa.
    ekranım kırıldı 2 aydır teleses e gönderdim, halen parça bekleniyor.
    Samsung almış olsaydım her köşe başında tamir ettirebilirdim. Okadar söylediler gene de almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Lumia dan nefret ettim yaa.
    ekranım kırıldı 2 aydır teleses e gönderdim, halen parça bekleniyor.
    Samsung almış olsaydım her köşe başında tamir ettirebilirdim. Okadar söylediler gene de almadım.

samsung un da servisi çok iyi değil microsoft nokia yı tamamen satın aldıktan sonra serviste sorunlar oldu ama İnşaAllah telefonunuz en kısa sürede tamir olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 525 telefon yerine yeni geldi bu telefonda şarj aleti aklıma takıldı aynı

bi kutuda usb li şarj aleti gördüm sankide sorayım dedim

sizin şarj aletide 750ma şarj aletimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

525 telefon yerine yeni geldi bu telefonda şarj aleti aklıma takıldı aynı

bi kutuda usb li şarj aleti gördüm sankide sorayım dedim

sizin şarj aletide 750ma şarj aletimi?

aynısı 750ma sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

aynısı 750ma sorun olmaz

tamam teşekkürler
  • biri lumia 625 mi dedi :) geldim geldim :) bir kaç sorun hariç herşeyi harika :)
  • Arkadaşlar uygun fiyata kapak almak istiyorum, bazı sitelerde var ama, kutusuz vs satılıyor, güvenemedim, yan sanayi yada orjinal kapak alan varsa bilgi verebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Arkadaşlar uygun fiyata kapak almak istiyorum, bazı sitelerde var ama, kutusuz vs satılıyor, güvenemedim, yan sanayi yada orjinal kapak alan varsa bilgi verebilir mi

kapal almadım da n11 den falan olması lazım

• arkadaşlar windows phone'da ailem ayarlarını nasıl kapatırım bi yardım etseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: server0880

arkadaşlar windows phone'da ailem ayarlarını nasıl kapatırım bi yardım etseniz

Hesap yaşınızı 18'in üstüne çıkararak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam sağol
  • Arkadaşlar yeni alıyor olsaydınız 720 mi, 625 mi alırdınız? İkisi de, güzel 625'de 1080P çekim, 42Mbps internet hızı öne çıkarken, 720'de NFC, hafiflik, ön kamera daha iyi, pilleri aynı olmasına karşın L720 daha iyi gider aynı pil 4,3inç'de 4,7'ye göre daha az harcayacağı için L720 önde. Genel olarak artı ve eksileri göz önüne alırsak hangisi üstün gelir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar yeni alıyor olsaydınız 720 mi, 625 mi alırdınız? İkisi de, güzel 625'de 1080P çekim, 42Mbps internet hızı öne çıkarken, 720'de NFC, hafiflik, ön kamera daha iyi, pilleri aynı olmasına karşın L720 daha iyi gider aynı pil 4,3inç'de 4,7'ye göre daha az harcayacağı için L720 önde. Genel olarak artı ve eksileri göz önüne alırsak hangisi üstün gelir sizce?

bende 625 ile 720 arasında kalmıştım internette 720 kalmadığı için 625 aldım ama memnunum büyük ekran olması çok güzel ama 720 nin hem arka hemde ön kamerası daha ama çok fark yok 625 720 den bşraz daha hızlı tasarım olarak 720 daha güzel ama ben 625 in tasarıçınıda seviyorum iki telefonda neredeyse aynı tasarıma bakarak al bence yada 820 al 1gb ram i var iki telefondan da iydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 16 Aralık 2014; 9:46:11 >

• L820 hem L625'den hem de, L720'den pil ve ses gücü olarak düşük. Teknik özellikleri ikisine göre üstün olmasına karşın fiyatı baya düşük. Pil ve ses iyi olsa düşünebilirdim ama değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

L820 hem L625'den hem de, L720'den pil ve ses gücü olarak düşük. Teknik özellikleri ikisine göre üstün olmasına karşın fiyatı baya düşük. Pil ve ses iyi olsa düşünebilirdim ama değil.

anlıyorum o zaman 625 yada 720 den hangisini tercih ediceksiniz

• Şu NFC özelliği çok pahalı bir şeymiş gibi koymuyorlar. Nokia 808'im de bile var kapağa ince tabaka gibi bir parça takıyorlar. Alışılmış kırpma işi bir modele koyduğunu diğer modele koymuyorlar. Galiba, L720 alacağım çünkü geleceğin teknolojisi örneğin İzmir'de tüm kent içi ulaşım ödemeleri (Deniz, demir ve karayolu) "Kent Kart" ile yapılıyor ve yakın zamanda "Kent Kart" POS'ları NFC iletimine uygun duruma getirilecek. "Kent Kart"da para kalmadığında telefondan ödeme yapılabilecek. İstanbul'da "Akbil"de böyle bir uyarlama olabilir yani, örnekler çoğaltılabilir pek es geçilemeyecek bir özellik ve L720'nin pili benim gibi ortalama bir kullanıcıya rahat 3-4 gün dayanır. L625'in özellikle internet hızı güzel ama çok da, önemli değil benim için yaşamsal bir önem taşımıyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 17 Aralık 2014; 1:59:34 >
  • kurtar72 kullanıcısına yanıt
    tamam 720 güzel telefondur :)

• 720 telefonum bozulduğu için servis 625 verdi. Niye diye sorduğumda 720 lerde sorun var diye saçma bir cevap vermişlerdi. Uğraşmak ve daha dazla telefonsuz kalmamak için kabul ettim. Eğer foto senin için önemliyse kesinlikle 720. Ekran büyüklüğü önemliyse 625. 2 telefonu da peş peşe kullanmış biri olarak pil performansı arasında çok fark yok. Özlediğim en büyük eksiklik bilen göz 625 de yok.

Bu arada 925 varken hiç bunlarla uğraşmazdım.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.