< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 29 Mart 2015; 20:18:04 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 29 Mart 2015; 20:18:04 > |
değerli arkadaşlar,
bizler Lumia kullanıcıları olarak saygı çerçevesinde fikirlerimizi, düşüncelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. az ya da çok hepimizin sahip olduğu bir bilgi birikimi var ve buraya paylaşmaya geldik. maalesef Lumia forumları halen "Lumia çöp.." diyen ve henüz WP kullanmamış, işletim sistemlerinin iç yapısından, programcılık bilgisinden uzak, WP'yi popülaritesine, marketine göre değerlendiren "android sevdalısı" arkadaşlarla dolu.. onların da, kendilerince, saygı duyulması gereken fikirleri var tabi ama tecrübelerimizi paylaştığımız bu forumlarda oluşan ahengi maalesef tamamlamaktan çok sabote ediyorlar. Diğer değerli arkadaşların Lumia hakkındaki bilgi ve tecrübelerini ararken "WP çöp.." ; "Lumia çöp.." cümlelerini görmekten inanın gına geldi, bıkkınlık verdi. şimdi bir de, kendi aramızdaki paylaşımlarımızda birbirimize karşı saygımızı kaybetmesek keşke. ki 625 bir çok yönden üstün bir cihaz ve elime 630 geçmeden önce 525 veya 625 almayı düşünüyordum.. üstüme de vazife değil tabi; nacizane düşüncemdir, bu forumun polisi, adalet bekçisi falan da değilim tabii. ama zaten yukarıdaki unsurlardan dolayı forumlarımızın ahengi yeterince bozuluyor, bir de birbirimizi kırarak sizin değerli tecrübe ve paylaşımlarınızdan mahrum kalmasak.. kimseye birşey öğretmek haddim değil, kırdıysam özür dilerim. saygılar, |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 23 Temmuz 2013; 9:52:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 23 Temmuz 2013; 10:04:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 23 Temmuz 2013; 10:57:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|