Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
12
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

quote:

quote:

quote:

4.7 inç ekrana 800*480 mi?

Napacan
    microskopla mı bakacan ekrana
    hey allahım ya

sen hiç 820nin ekranında netten yazı okumadın galiba.bi oku
    yada ana ekrandan rehbere bi bak(kişilerin fotoğraflarına).hala normal gelirse 920nin ekranıyla 820yi karsılaştır o pikseller nasıl belli oluyor.

Valla ekran kalitesinde sorun vardır 620 kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim piksel felan da gormuyorum
    benim için yeterli

edit:ayrıca oled ekranlarda pixeller daha kolay görünüyor ips lcd ler için aynı şey geçerli değil.

bnde 620 kullanıyorum.zaten bu sebepten 4.7 inç e bu çözünürlük az diyorum.

Belki biraz az gelebilir 4.3"e kadar yeterlidir ama
    nedir bu ufacık ekranda hd fhd sevdası anlamıyorum.

Full HD olsun diyen olmadı ki. Ama 4.7" e 800x480 çözünürlüğün ne kadar az olduğunu anlamıyor musun? Pikselleri saymayacağımız kesin zaten. Ancak ppi 300'lerde sayılmamaya başlıyor ama bunun artık 200 olur ppi'ı. Gerçekten yetmez gerçekten.

sony xperia go da 165 ppi var.bi ara alıcaktım görmüştüm sorun oluyor ama çok yakınlaşırsan dikkatli bakarsan.200 ppi az değil bence sorun olmaz fazla

Diyecek söz bulamıyorum. Benim gözlerim hassas herhalde

senin telefonla aranda 10 cm felan var ondan pikselleri görüyorsun sanırım yoksa kasman lazım görmen için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Napacan
    hey allahım ya

sen hiç 820nin ekranında netten yazı okumadın galiba.bi oku
    yada ana ekrandan rehbere bi bak(kişilerin fotoğraflarına).hala normal gelirse 920nin ekranıyla 820yi karsılaştır o pikseller nasıl belli oluyor.

Valla ekran kalitesinde sorun vardır 620 kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim piksel felan da gormuyorum
    benim için yeterli

edit:ayrıca oled ekranlarda pixeller daha kolay görünüyor ips lcd ler için aynı şey geçerli değil.

bnde 620 kullanıyorum.zaten bu sebepten 4.7 inç e bu çözünürlük az diyorum.

Belki biraz az gelebilir 4.3"e kadar yeterlidir ama
    nedir bu ufacık ekranda hd fhd sevdası anlamıyorum.

Full HD olsun diyen olmadı ki. Ama 4.7" e 800x480 çözünürlüğün ne kadar az olduğunu anlamıyor musun? Pikselleri saymayacağımız kesin zaten. Ancak ppi 300'lerde sayılmamaya başlıyor ama bunun artık 200 olur ppi'ı. Gerçekten yetmez gerçekten.

sony xperia go da 165 ppi var.bi ara alıcaktım görmüştüm sorun oluyor ama çok yakınlaşırsan dikkatli bakarsan.200 ppi az değil bence sorun olmaz fazla

Diyecek söz bulamıyorum. Benim gözlerim hassas herhalde

senin telefonla aranda 10 cm felan var ondan pikselleri görüyorsun sanırım yoksa kasman lazım görmen için

Ben bunun savunulacak bir tarafını göremiyorum. Galaxy Ace o kadar soluk bir görüntü veriyor ki. Çünkü çözünürlük düşük.Bunda da ekrana göre çözünürlük çok ama çok düşük. Dediğim gibi 330 ppi'lara kadar farkedilir.

• galaxy ace şuan ki telefonum ama o kadar kötü gelmiyor bana ekranı ya değiştiricem zaten
  • quote:

galaxy ace şuan ki telefonum ama o kadar kötü gelmiyor bana ekranı ya değiştiricem zaten

Tamam sorunun sizde olduğunu anlamış oldum teşekkür ederim. PPi meselesi (sadece 100-350 aralığında) tartışılacak bir konu değil bence. Açık ve net telefonun görüntüsü gerçekten kötü olabilir.
  • quote:

quote:

galaxy ace şuan ki telefonum ama o kadar kötü gelmiyor bana ekranı ya değiştiricem zaten

Tamam sorunun sizde olduğunu anlamış oldum teşekkür ederim. PPi meselesi (sadece 100-350 aralığında) tartışılacak bir konu değil bence. Açık ve net telefonun görüntüsü gerçekten kötü olabilir.

anladım sorun bende
  • Fiyat hakkinda bilginiz var mi ve ne zaman magazalara düser kardesime de bunu alırız belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hakkinda bilginiz var mi ve ne zaman magazalara düser kardesime de bunu alırız belki

• Almanya'da 299 avro ile ön siparişte:www.noovi.de/handys/nokia/nokia-lumia-625-white.htm

• Eylül ayının ikinci yarısından itibaren 799 TL fiyatla satışa çıkacak.
  • quote:

quote:

Napacan
    hey allahım ya

Adam polyana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylülde 799 lira ile geliyormuş
  • 720 için güzel fırsat oldu

• http://www.youtube.com/watch?v=uy4uhV3IaBQ

http://www.youtube.com/watch?v=IrwMp0COyV4

http://www.youtube.com/watch?v=Axqd9yGYYo0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 29 Ağustos 2013; 15:50:57 >

• şimdi bu telefon l720 den daha mı hızlı?tam 899 tl ye l720 alacak iken bu çıktı.2 aydır bekliyorum 2 hafta daha bekleyip göreyim bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

şimdi bu telefon l720 den daha mı hızlı?tam 899 tl ye l720 alacak iken bu çıktı.2 aydır bekliyorum 2 hafta daha bekleyip göreyim bu telefonu.

hayır daha hızlı değil bence 720 bundan çok daha iyi .
  • işlemci hızlarına bakıp söyledim.4.7 ekrana çözünürlük az.720 nin ekranı daha net gibi.ama 625 1080p video kaydediyor.amber ile belki 720 de aynı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

işlemci hızlarına bakıp söyledim.4.7 ekrana çözünürlük az.720 nin ekranı daha net gibi.ama 625 1080p video kaydediyor.amber ile belki 720 de aynı olur.

1.2 ile 1 ghz in pek fark yaratacağını sanmıyorum ama video ile çok işin oluyorsa mevcut değerler tabiki dikkate alınmalı ama amber ile öyle bir özellik gelmez 720 ye
  • ben de lumia 720 alacaktım haftasonu vatan da 820tl ye , l625 i beklemelı miyim sizce bir akıl verin. batarya aynı ppi çok az daha düşük sadece l625 , ekranın büyük olması avantaj vs velhasıl kafam karışık :Dundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusmika -- 4 Eylül 2013; 18:32:00 >
  • O ekrana o pikseller hic olmamis 480x800 3.7"lik telefona tam oluyor 4"de sayabiliyordum wave 3 de simdi bu 4.7"de cok kotu olur galaxy ace gibi olur muhtemelen :) tabi mal sahibi o 8"lik telefona 480x800 koysan yine de goremez o pikselleri :) ustune savunanlar da olur hatta :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.