Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.541
Cevap
12
Favori
57.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben full hd akıllı tvde pikselleri sayıyıom en dipten aynı şekilde imzadaki pcdende
  • bu telefonla ilgili bir mesajda, telefondan internet bankacılığı kullanılamadığı, flash desteği olmadığı için de her videoyu açamadığı söyleniyor, doğru mu bunlar?

bir de şu ekrandan piksel sayma meselesi, çok mu kötü bu telefonun ekranı?
    800 liralık bir cihazdan bahsediyoruz sonuçta. hangimiz telefonunu 10cm mesafeden kullanıyor ki, ben 30-50 cm arası bir mesafeden kullanıyorum mesela, bu kadar mesafeden bile mi vasat görünüyor ekranı?
  • 800 TL ile satışta 620 yerine daha alınası duruyor. Aslında telefonlar arası pek fark kalmadı. 620 750 TL, 625 800 TL. 720 ile 820 arasında da pek fark yok.

• Bence iyi bir fiyattan giriş yaptı, 620 ile arasında 50 tl oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmvp

bu telefonla ilgili bir mesajda, telefondan internet bankacılığı kullanılamadığı, flash desteği olmadığı için de her videoyu açamadığı söyleniyor, doğru mu bunlar?

bir de şu ekrandan piksel sayma meselesi, çok mu kötü bu telefonun ekranı?
    800 liralık bir cihazdan bahsediyoruz sonuçta. hangimiz telefonunu 10cm mesafeden kullanıyor ki, ben 30-50 cm arası bir mesafeden kullanıyorum mesela, bu kadar mesafeden bile mi vasat görünüyor ekranı?

bugün telefoncuda inceledim biraz. Kasa olarak hoşuma gitti. Eşim büyük ekran istediği için general mobile discovery düşünüyordum ama son zamanlarda sorunlu cihaz sayısı çok gibi gelmeye başladı o yüzden 625 e yöneldim biraz. Yukarıdaki aıkıntılar varsa bankacılık ve video ile ilgili olarak hiç bulaşmayayım. Telefoncu 750 olur dedi 12 taksit. Ne yapayım discovery ile kıyaslar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryası 2000 mAh.İyiymiş.

• Vatanda da satışa sunuldu:www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_625_blk-lumia-625-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=68635

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal inceleme ve batarya testi geldi:

[simage] cdn.gsmarena.com/pics/13/09/nokia-lumia-625-battery-test/battest.jpg[/simage]

blog.gsmarena.com/nokia-lumia-625-battery-test/

www.gsmarena.com/nokia_lumia_625-review-988.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 21 Eylül 2013; 2:24:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 799 tlden piyasaya çıktı dün inceledim kamerası kötü çekiyor tasarım çok güzel hızda iyi ama kamera pert
  • heralde forumdaki ilk kullanici benim selamlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

heralde forumdaki ilk kullanici benim selamlar :)

Nihayet kullanan birisi çıktı Hayırlı olsun yorumlarınızı ve incelemelerinizi bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

quote:

Nihayet kullanan birisi çıktı Hayırlı olsun yorumlarınızı ve incelemelerinizi bekliyoruz

hocam suan internetim yok malesef kutu acilimi video cektim ama telefon incelemesini resimlerle destekleyerek yapacagim haftasonu yayinlarim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

quote:

hocam suan internetim yok malesef kutu acilimi video cektim ama telefon incelemesini resimlerle destekleyerek yapacagim haftasonu yayinlarim

Merakla bekliyorum

• Bende bekliyorum, hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Bende bekliyorum, hayırlı olsun bu arada

sagolun hocam

• quote:

quote:

sagolun hocam

İki arkadaşıma aşıladım ciddi ciddi bu telefonu düşünüyorlar hocam, inceleme olmasa bile görüşlerinizi en azından yazarsanız çok memnun olurum. Özellikle ekranı nasıl? Dedikleri gibi pixeller sayılıyormu? Kamerası nasıl? Pil performansı nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

sagolun hocam

İki arkadaşıma aşıladım ciddi ciddi bu telefonu düşünüyorlar hocam, inceleme olmasa bile görüşlerinizi en azından yazarsanız çok memnun olurum. Özellikle ekranı nasıl? Dedikleri gibi pixeller sayılıyormu? Kamerası nasıl? Pil performansı nasıl?

kamera ortalamanin uzerinde ekrani guzel renkler veriyor parlaklik iyi disard gunesin altinda okunabiliyor ben galaxy miniden gectim 625e minide pixelleri tek tek sayabiliyorum ama 625e 3-4 cm yakindan bakarsaniz gorursunuz pixeller onun haricinde hic rahatsiz etmiyor hocam pisman olmazlar alirlarsa

• 4.7 inç ekrana 800*480 o ekrana yemez ben hayır diyorum
  • lumia 520 ile 625 arasında kaldım.ikisinin ekranını karşılaştıran bir fotoğraf var mı?bu ppı değeri ne kadar fark ediyor o na bakacağım da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.