Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 inceleme 'Uygun fiyatlı(!)' Windows Phone 8.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki haberlerinize saatlerdir ulaşılamıyor.

• Nokia'nın 620'si de kötüydü, 630'u da kötü olacak gibi.

• hangi işletim sistemi 2 . 3 yıl stabil olarak çalışır bilen varmı telefonun donanımıyla stabil olarak güncellenir ve telefonu çileden çıkaracak şekilde takılmadan çalışır bence hiç biri ya sizce....???

• malzeme kalitesi tasarım çok güzel, eksikleri var ama bu eksikler işine yaramayan insanlarda var, daha üst modellere bakın o zaman ,sonuçta alt sınıf bir telefon o yok bu yok demek yanlış.

• Şu sıralar Htc 8s almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
  • Ön kameranın olmayışı gerçekten saçma.

Aynı fiyat bandında bütün telefonlarda var.

• Mesut abi helal olsun !

7 dk da verdiğiniz bilgileri, 1 saatlik incelemelerde bulamıyoruz.

incelemelerin kısa ve öz olması taraftarıyım. Fakat son zamanlarda incelemelerde çok geyik muhabbeti yapılıyor ve bu zamanı kısıtlı olan arkadaşlar için ciddi bir problem.

Erdi abi kırılmasın kendisi çok bilgili. Fakat son zamanlardaki programlarının hiçbirini izlemiyorum. Çünkü gereğinden fazlaca uzun ve gereksiz muhabbetlerle dolu.
  • Genel olarak eksileri:
    - 512 Mb ram bulundurması (525'de bile 1 gb ram varken 630'da 512 mb ram bulunması acayip)
    - Ortam ışık sensörü bulunmaması (Bunu harbi ayıp etmiş)
    - Arka kamerada flaş bulunmaması
    - Ön kamerasının bulunmaması
    Bana göre tipi ve özellikle rengi çok hoş durmuş ama 599 ₺ değil de 450-500 lira bandından satışa girseymiş eksikliklerine bir nebze daha göz yumabilirmişiz
  • Alınası bir telefon değil.

• umutlar 530 a kaldı gene
  • moto g bundan kat ve kat iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stonned -- 15 Temmuz 2014; 0:27:20 >
  • Gmd kat be kat daha iyi

• Hasan0320 H kullanıcısına yanıt
    Katılım zamanı: 15 Temmuz 2014

Hangi pozisyonda çalışıyosunuz acaba ?
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Halkla ilişkiler müdürüymüş arkadaş

Edit : Mesaj sayısı da 2 olmuş aynı mesajla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 15 Temmuz 2014; 1:00:18 >
  • Bi wp taraftarı olarak şu telefona verilen paraya acırım çok net hiç bir extrası yok bide şu telefona karşı olanları eksilemişler eksileyinde neyin kafası bu tamam wp iyi güzel hoş da her onunuze gelene de eyvallah demeyin bu telefon bu fiyata çöp çöp çöp
    Aynı fiyata iphone4 var la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para arkadaş bir flash.

• DH'nin klasik bir sözü var!

ÇÖP...

• pöç
  • merhaba,

bazı arkadaşlar yazılarımdan sıkılabilir, sıkılıyorlardır da; ancak burada elma ile armutun karşılaştırıldığını görünce kendimi cevap yazmaktan alıkoyamadım. Burada WP kullanan bir cihazın tanıtımı, eleştirisi yapılıyorken android bir cihazı kıstas olarak sunmak pek de mantıklı gelmedi bana ?

kusura bakmayın, düşüncelere saygılı olmak gerekir ancak bu telefonu diğer lumia serileriyle; htc 8x ya da 8s ile veyahut yeni çıkacak olan diğer marka WP cihazlar ile karşılaştırmak dururken android cihazlardan bahsetmek, ifade özgürlüğünden ziyade mantık sınırlarını zorlamak olmuyor mu ?

inceleme videosunda bile aynı fiyat bandında yer alan htc 8x ile kıyaslama yapılırken ve üstadın elinden onca android telefon gelip geçmişken kalkıp, GMD den ya da Moto G den bahsetmiyor da, burada bu şekilde bir kıyaslama yapılması çok mu mantıklı oluyor ?

ben çok mantıklı ve yazdıkları çok doğru bir insan değilim elbet ; ancak elmaları, elma cinslerini konuşurken "bence armut daha güzel.." demek ? ?

kırıcı olduysam özür dilerim ama, elma yerinde güzel, armut da kendi yerinde güzel kanaatimce..

ilaveten; 630 kullanıyorum ve 512 Mb'ın yetersiz geldiği, cihaza tutukluk yaptırdığı bir an yaşamadım. 4 çekirdek ile gayet güzel bir günlük performansı var. şarj durumu güzel ama kullanıma göre de görecelik taşır elbet.. ve gerçekten, böyle bi telefonda (ön kamera, ışık sensörü yokluğu kısmen kabul edilebilir belki ama) "maliyet adına" Led flash olmaması hakikaten olmuyor..

daha kötüsü, sanırım bu mantık yeni çıkacak olan 530 modelinde de değişmeyecek ?

saygılar,

• bu haberin altındaki reklam ne reklamı addblocker var göremedim daha :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.