Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 inceleme 'Uygun fiyatlı(!)' Windows Phone 8.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatını ben mi kaçırdım yoksa söylenmedi mi ? söylendiyse mesajımı alıntılarsanız sevinirim.

• microsoft müşteriye küfrediyor resmen.
  • Avrupada daha ucuz 120 euro ya aldim kullaniyorum cok guzel bir telefon iste fiyati burdahttp://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lumia+630

• Vermiycem vermiycem nokiaya para vermiycem
    benim değilmi vermiycem :)

Millet özçekim diye delirirken bunda ön kamera yok.
  • bu fiyat aralığında böyle stabil çalışan başka bi telefon söyleyin gidip alacam..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

merhaba,

bazı arkadaşlar yazılarımdan sıkılabilir, sıkılıyorlardır da; ancak burada elma ile armutun karşılaştırıldığını görünce kendimi cevap yazmaktan alıkoyamadım. Burada WP kullanan bir cihazın tanıtımı, eleştirisi yapılıyorken android bir cihazı kıstas olarak sunmak pek de mantıklı gelmedi bana ?

kusura bakmayın, düşüncelere saygılı olmak gerekir ancak bu telefonu diğer lumia serileriyle; htc 8x ya da 8s ile veyahut yeni çıkacak olan diğer marka WP cihazlar ile karşılaştırmak dururken android cihazlardan bahsetmek, ifade özgürlüğünden ziyade mantık sınırlarını zorlamak olmuyor mu ?

inceleme videosunda bile aynı fiyat bandında yer alan htc 8x ile kıyaslama yapılırken ve üstadın elinden onca android telefon gelip geçmişken kalkıp, GMD den ya da Moto G den bahsetmiyor da, burada bu şekilde bir kıyaslama yapılması çok mu mantıklı oluyor ?

ben çok mantıklı ve yazdıkları çok doğru bir insan değilim elbet ; ancak elmaları, elma cinslerini konuşurken "bence armut daha güzel.." demek ? ?

kırıcı olduysam özür dilerim ama, elma yerinde güzel, armut da kendi yerinde güzel kanaatimce..

ilaveten; 630 kullanıyorum ve 512 Mb'ın yetersiz geldiği, cihaza tutukluk yaptırdığı bir an yaşamadım. 4 çekirdek ile gayet güzel bir günlük performansı var. şarj durumu güzel ama kullanıma göre de görecelik taşır elbet.. ve gerçekten, böyle bi telefonda (ön kamera, ışık sensörü yokluğu kısmen kabul edilebilir belki ama) "maliyet adına" Led flash olmaması hakikaten olmuyor..

daha kötüsü, sanırım bu mantık yeni çıkacak olan 530 modelinde de değişmeyecek ?

saygılar,

Aynı fiyada işletim sistemi ne olursa olsun daha iyi bi donanım sunan her cihazla karşılaştırma yapılabilir.

• Çok ilginç telefon insan bi on kamera bi flaş koyar harbi güzel telefon olacakken yarım kalmış 512 ram felan ama dh anasayfayi gayet iyi açtı yani ah nokia ah hangimiz kullanmadikki bi nokia

• quote:

Orijinalden alıntı: arrisale

Avrupada daha ucuz 120 euro ya aldim kullaniyorum cok guzel bir telefon iste fiyati burdahttp://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lumia+630

Al işte vergi adeletsizliğine bi örnek daha 120 euro (yaklaşık 350 lira) nere 600 lira nere neredeyse iki katı

• tamam herşeyi anlarım da, niye 720p çekiyor bu telefon?
  • Wp pismanliktir moto g alin gecin t50,de olablir

• Şimdi 'çöp' diyen adamlarla dolacak burası, dikkat edin bunların hepsi 100 tane uygulama yükleyince şişip kalan tepetakla olan s4-s3-note3-s5 sahipleri :))

(dipnot: s3 sahibiyim fanboyluk yok, acı gerçek bunlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

merhaba,

bazı arkadaşlar yazılarımdan sıkılabilir, sıkılıyorlardır da; ancak burada elma ile armutun karşılaştırıldığını görünce kendimi cevap yazmaktan alıkoyamadım. Burada WP kullanan bir cihazın tanıtımı, eleştirisi yapılıyorken android bir cihazı kıstas olarak sunmak pek de mantıklı gelmedi bana ?

kusura bakmayın, düşüncelere saygılı olmak gerekir ancak bu telefonu diğer lumia serileriyle; htc 8x ya da 8s ile veyahut yeni çıkacak olan diğer marka WP cihazlar ile karşılaştırmak dururken android cihazlardan bahsetmek, ifade özgürlüğünden ziyade mantık sınırlarını zorlamak olmuyor mu ?

inceleme videosunda bile aynı fiyat bandında yer alan htc 8x ile kıyaslama yapılırken ve üstadın elinden onca android telefon gelip geçmişken kalkıp, GMD den ya da Moto G den bahsetmiyor da, burada bu şekilde bir kıyaslama yapılması çok mu mantıklı oluyor ?

ben çok mantıklı ve yazdıkları çok doğru bir insan değilim elbet ; ancak elmaları, elma cinslerini konuşurken "bence armut daha güzel.." demek ? ?

kırıcı olduysam özür dilerim ama, elma yerinde güzel, armut da kendi yerinde güzel kanaatimce..

ilaveten; 630 kullanıyorum ve 512 Mb'ın yetersiz geldiği, cihaza tutukluk yaptırdığı bir an yaşamadım. 4 çekirdek ile gayet güzel bir günlük performansı var. şarj durumu güzel ama kullanıma göre de görecelik taşır elbet.. ve gerçekten, böyle bi telefonda (ön kamera, ışık sensörü yokluğu kısmen kabul edilebilir belki ama) "maliyet adına" Led flash olmaması hakikaten olmuyor..

daha kötüsü, sanırım bu mantık yeni çıkacak olan 530 modelinde de değişmeyecek ?

saygılar,

Burada elma ile armut kıyaslanmıyor.Sonuçta telefon alacaksın ve bütçene göre seçimini yapacaksın.
    Hangi marka model ihtiyacını karşılıyorsa onu kıyaslayarak karar verirsin, android veya wp farketmez.

Telefonla notebook kıyaslasak haklısın ama ikiside telefon sonuçta.
    Bu yüzden karşılaştırma yapılması çok normal.

• "Akıllı telefon" tanımına Windows Phone diğer sistemlerden daha yakın açıkçası. Telefonumda Android, tabletimde bir iOS kullanıcısı olarak iki sistemin de bir akıllılığını göremedim. Telefonlara iki uygulama yükleyebilince "akıllı" oldular. Eskiden de Java ile yüklenebiliyordu birçok şey. Bence uygulama konusu bir akıllılık ölçütü değil. Telefonun bataryası ve sistemin stabilliği ile size ne kadar eşlik edebiliyorsa o kadar akıllı. Windows Phone kullanma fırsatım olmadı ama uzaktan bunları karşılıyor gibi geliyor...

• ios ile android'ten daha stabil ve düzgün çalıştığı bir gerçek bu platformun ama android kadar özgür olmadığıda bir gerçek ve ios kadar yazılım desteği olmadığıda bir gerçek ama gelişme gösteriyor microsoft'un olayı budur zaten ama ilk önce mobil pazarı kokladı emin oldu sonra yatırım yapıp pazarı ele geçirecek.

Ben lumia 930 merak ediyorum nasıl bir deneyim sunucak.

• Baslik olayi ozetlemis

• burası gördüğünüz üzere Lumia 630 inceleme sayfası. "kime ne telefon alalım, hangi cihaz daha üstün ?.." sayfası ya da cihazların özellik kıyaslama sayfası değil..di.. daha doğrusu ben öyle sandım

düşünce özgürlüğü dedim, saygılıyım dedim, kim ne isterse yazar, çizer. ama mantık dairesinde, yerine göre ve konusuna göre.

tabi ki, ben bu forumun bekçisi de değilim, isteyen Lumia serisi, htc WP cihazlarıyla ilgili düşüncesini yazar, androidi öven de, çin malı, üzerine marka yapıştırılmış, servis kalitesi ortada olan telefonu üstün tutan da olur..

böyle diyaloglara girmek, yanlış anlaşılmak istemezdim maalesef. kanaatimce uygun olanı yazdım. (-) yorum almaktan korksaydım, herkesin hoşuna giden şeyler yazardım zaten..

"ben istediğim yorumu istediğim yerde yaparım.." diyenler buyursun; Lumia 630'u, sınıfından farklı olan, beğendiği cihazla karşılaştırsın.

sayfa sizin.

syg.

• Onu kırp bunu kırp sonra uygun fiyatlı olsun o iş öyle olmaz

• 04:03 Polatlı 3

• ben 620 modelini kullanıyordum telefon kışın soğuktada donuyordu yazın sıcaktada dün zaten telefonu fırlattım şarjı hemen bittigi için ne black sürümü ne güncelleme nede servisi telefonu düzeltemedi tavsiye etmem hem ekranı hemen parçalandı ekranı sağlam degil ama arka kapagı taş gibi :) tavsiye etmiyorum nokia almayın aldırmayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

bu fiyat aralığında böyle stabil çalışan başka bi telefon söyleyin gidip alacam..!

Htc 8s/x alırım bunu alacagıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.