Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modeli alıp kullanan var mı? Nasıldır?
  • bugün darty de denedim cihazı. ekran çok hoşuma gitti. cihaz çok seri çalışıyor. 8.1 ile 512 mb ram sıkıntısını giderirlerse ciddi güzel bir cihaz
  • Aynısını lumia 625 içinde söylüyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı denedim acayip seri çalışıyor ama alt kısmında ki boşluk can sıkıcı. Kamera lumia 620 gibi cekiyor ama gece cekimini bilemem. Tasarım hoş sağlam bir yapısı var. Eğer çok oyun oynamak isteyen 525 alsın. Ama bence 630 hoş olmuş. Keşke arkaya flaş koysalarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter White -- 17 Haziran 2014; 11:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bugün darty de denedim cihazı. ekran çok hoşuma gitti. cihaz çok seri çalışıyor. 8.1 ile 512 mb ram sıkıntısını giderirlerse ciddi güzel bir cihaz

Darty mi kaldı

• Birkaç eksiğini saymazsak fena telefona benzemiyor
  • Arkadaşlar telefonu dün itibariyle aldım. Tasarım olarak fena değil. Siyah aldım daha iyi oldu. 630'da W8.1 yüklü. Alır almaz whatsapp, temple run, traffic racer, 2048 gibi programları yükledim. Traffic racer ve Temple run sorunsuz çalıştı. Diğer bütün uygulamaları kurdum. Arka planda çalışan programları pil tasarrufu bölümünde kontrol ediyorsunuz. Sistem gayet akıcı. Bazen bildirim çubuğunu yukarı kapatmak isterken ortadaki Windows tuşuna yakın basmanız gerekebiliyor. Şarjdayken aynı anda kullandığınız zaman işlemcisi ve bulunduğu bölüm ve ekran müthiş ısınıyor. şimdilik bunlar aklıma geldi. öğrendikçe paylaşacağım.
  • Şu telefonu aynı tasarımla, ön kamerası olan, arka kamerası daha kaliteli ve flaşı olan ve 1 gb ramli versiyonunu çıkarsalar mutlaka bu telefonu alırdım. Tasarımına aşık olduğum telefon ki daha önce de söylemişim tasarımını sevdiğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Şu telefonu aynı tasarımla, ön kamerası olan, arka kamerası daha kaliteli ve flaşı olan ve 1 gb ramli versiyonunu çıkarsalar mutlaka bu telefonu alırdım. Tasarımına aşık olduğum telefon ki daha önce de söylemişim tasarımını sevdiğimi.

Aynen bende bekliyorum 730 olur herhalde

• bugun turkcell tim de inceleyim dedim gorevli bi turlu pesimi birakmadi bi rahat birakta inceliyelim yahu
    Her neyse oyle bi goz gezdirdim hosuma gitti ram 1 gb olsa alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

bugun turkcell tim de inceleyim dedim gorevli bi turlu pesimi birakmadi bi rahat birakta inceliyelim yahu

Oyun oynanmıyorsa alınabilir, tasarımı çok hoş. Peki bun rağmen niye 4 çekirdek acaba?

• quote:

quote:

bugun turkcell tim de inceleyim dedim gorevli bi turlu pesimi birakmadi bi rahat birakta inceliyelim yahu

Oyun oynanmıyorsa alınabilir, tasarımı çok hoş. Peki bun rağmen niye 4 çekirdek acaba?

4 çekirdekle 512 destekleyen oyunları çift çekirdek 1 GB RAM den daha akıcı oynarsın.Neden 4 çekirdek onu bende anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

quote:

quote:

4 çekirdekle 512 destekleyen oyunları çift çekirdek 1 GB RAM den daha akıcı oynarsın.Neden 4 çekirdek onu bende anlamadım.

Orası öyle de 1 gb ram yok ki. Yazık olmuş telefona. 800-1000 lira arası yap ama ön kamerasını flashını ve 1 gb ramini koy değil mi. Ama sırf tasarımı için bile almak istiyorum. HTC'nin soyulma olayları beni düşündürüyor. Aslında 1gb isteyen oyunları da oynamıyorum. Doğrusu oyun oynamıyorum. Ama flashı yok ön kamerası yok. 920'den geçmek için sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 1 Temmuz 2014; 13:38:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

quote:

quote:

Orası öyle de 1 gb ram yok ki. Yazık olmuş telefona. 800-1000 lira arası yap ama ön kamerasını flashını ve 1 gb ramini koy değil mi. Ama sırf tasarımı için bile almak istiyorum. HTC'nin soyulma olayları beni düşündürüyor. Aslında 1gb isteyen oyunları da oynamıyorum. Doğrusu oyun oynamıyorum. Ama flashı yok ön kamerası yok. 920'den geçmek için sebep yok.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://windowsphonehaber.com/nokia-lumia-630-incelemesi.htm

• BN KULLANIYOM ŞU AN İNDİREMEDİĞİM 4,5 OYUN VE ÇOK BÜYÜTÜYONUZ ÖN KAMERA BNM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL İSTERSİNİZ BİDE ŞU VİDEOYU İZLEYİN
    www.youtube.com/watch?v=jqHXTwEffBg
    www.youtube.com/watch?v=PMuf9QQltb0

• paramda hazır cebimde ama hala çok kararsızım bu telefon konusunda.... Lumia 520 -- 525 -- 630 hangisini alsam bir türlü çözemedim yada yeni bir telefon alsammı ona emin değilim bi yanım sabah git al düşünme diyor bi yanım napcan alıp da diyor bakalım :)
  • mfaydin kullanıcısına yanıt
    bn aldım kardesm gercekten muthiş sana göre ön kamera önemli değilse bu tam sana göre diğerlerinede aldırma seni fikrinden caydırmasınlar
  • bence gayet ideal telefon bu telefon ben kullanıom gayet memnunum bence 630 al ön kamera takıntın yoksa
  • he bide 512 mb yetmio diyenler hiç lumia kullanmışlarmı merak ediyorum desteklemediği oyun sayısı 3,5 eder en fazla yani neredeyse 3,5 oyun dışında bütün oyunları oynatır hatta uçurur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.