Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectra007

benide eklermisin

Sizi ilk sıraya ekliyorum daha önceden aldığınız için
  • quote:

hayırlı olsun hocam güle güle kullan

Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 mbyi desteklemeyen oyunların biri listesini çıkarsın birde uriellus telefon aldığına değdiğini düşünüyonmu
  • quote:

512 mbyi desteklemeyen oyunların biri listesini çıkarsın birde uriellus telefon aldığına değdiğini düşünüyonmu

Yani hocam ekranı fiyatına göre müthiş. Çok ağır işlemlerde arayüz hafif kasıyor. Sosyal medyada çok başarılı. Müzik kalitesi harika. İnternet hızı fiyatına göre çok yüksek. Bir de sarjda kullanınca biraz ısınması haricinde telefon fiyatını kesinlikle hak ediyor.

• Bu telefon şimdi cyan yüklümü geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Bu telefon şimdi cyan yüklümü geliyor

Evet Lumia Cyan yüklü yani WP 8.1 yüklü olarak. Bu güncellemeyle beraber kutucukların arkasına arkaplan ekleyebiliyorsunuz, bildirim ekranı ve benzeri yenilikler ile telefon geliyor.

• merhaba beyler bugun lumia 630 aldım whatsapp kurdum doğrulama kodu geldi girdim hatalı dedim tekrar istedim kodu zaten istediniz dedi. sildim tekrar kurayım dedim doğrulamak için kod istiyorum kodu zaten istediniz diyor öyle kalıyor ne yapabilirim bu olay içi n?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

merhaba beyler bugun lumia 630 aldım whatsapp kurdum doğrulama kodu geldi girdim hatalı dedim tekrar istedim kodu zaten istediniz dedi. sildim tekrar kurayım dedim doğrulamak için kod istiyorum kodu zaten istediniz diyor öyle kalıyor ne yapabilirim bu olay içi n?

Belli bir süre geçince çağrı alıyorsunuz kodu öyle veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

merhaba beyler bugun lumia 630 aldım whatsapp kurdum doğrulama kodu geldi girdim hatalı dedim tekrar istedim kodu zaten istediniz dedi. sildim tekrar kurayım dedim doğrulamak için kod istiyorum kodu zaten istediniz diyor öyle kalıyor ne yapabilirim bu olay içi n?

Belli bir süre geçince çağrı alıyorsunuz kodu öyle veriyorlar.

silip tekrar kuruyorum kodu zaten istediniz diyor. telefonu sıfırlayı pyaptım aynısını gene aynı şeyi söyledi.

• Nedir bu nokianın 512 mb sevdası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin benide
  • abicim anlatamıyoz heralde 512 mb yi desteklemeyen uygulama ve oyun yok varda 1,2 tane oyun yani hiç wp li cihaz kullanmadıysan anlamazsın
  • quote:

abicim anlatamıyoz heralde 512 mb yi desteklemeyen uygulama ve oyun yok varda 1,2 tane oyun yani hiç wp li cihaz kullanmadıysan anlamazsın

Haahah bende 525 var 1gb rami var apartmandan arkadaşta 520 var bende olan oyun uygulamaların %30 u yok.Ve asphalt 8 fifa 14 arada kasıyor tüm 512 mblilerin sorunu.Arkadaşa muhtemelen babası doğum günü hediyesi almış.512 mb ramli ürünü savunuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beni de yazın.kendim 920 kullanıyorum,hanımı da cumartesi beyaz 630 aldım. 530 liraya mis gibi telefon bence.
  • sn 520 ile 630 karşılaştırıyosun 520 nin kastığı oyunlar olabilir ama bn hiç öle bir sorun yaşamadım bu telefonu ıphone 5s le bile karşılaştırmışlar yani snn sölediğin oyunlar bnm telefonda kasma yapmıyor birde benimkisi wp 8.1 yani benimkisi 1.5yıl sonra güncelleşme alırken snn telefon aynı ıphone 4 gibi güncelleşme ala ala mahvolcak yani sn hayatında 630 kullansaydın böyle konuşmazdın küçük ekranlı wp alacağıma 50 lira katar günlük kullanımı daha rahat ve internette daha iyi dolaşabileceğim bi telefon alırım
  • ha birde wp 8 de yaşanan sorunlar wp 8.1 de düzeltilm,ştir
  • bn bu telefonu kafaya koymuştum ciddi olarak ön kamera veya oyun o kadar önemli değildi zaten şu an bile kıytırık symbian lı nokia 500 kullanıyorum o bile fazlasıyla işimi görüyor düşünün :) :)

bugün yarın aldım alacağım derken hepsiburada.com lumia 720 var 650 tl ye aklım ona kaydı her ne kadar önemli değil desemde ön kamera var kamera performansı bundan biraz daha iyi sanırım flaş var ram herikiside 512 mb zaten onu pek sıkıntı etmiyorum benim için önemli olan 5-10 temel uygulama kamera müzik bu kadar ayda yılda 2-3 oyun oynarım belki oynamam .

sonuç olarak arada 50 tl fark var sizce hangisi daha mantıklı 50 tl için daha üst bir model alınmazmı..Zaten şu an maaşı bekliyorum bayrama doğru eğer hepsiburada indirimi bitmezse 720 düşünüyorum kampanya biterse 630 hiç düşünmeden alıcam artık :)
  • quote:

sn 520 ile 630 karşılaştırıyosun 520 nin kastığı oyunlar olabilir ama bn hiç öle bir sorun yaşamadım bu telefonu ıphone 5s le bile karşılaştırmışlar yani snn sölediğin oyunlar bnm telefonda kasma yapmıyor birde benimkisi wp 8.1 yani benimkisi 1.5yıl sonra güncelleşme alırken snn telefon aynı ıphone 4 gibi güncelleşme ala ala mahvolcak yani sn hayatında 630 kullansaydın böyle konuşmazdın küçük ekranlı wp alacağıma 50 lira katar günlük kullanımı daha rahat ve internette daha iyi dolaşabileceğim bi telefon alırım

Sizin 630 da da kasıyor bu güncelleme ile düzeltilemez bir sorun çünkü 512 mb rami var güncelleme demişsiniz cahil cahil konuşmayın microsoft tüm wplere 2017 ye kadar destek vereceğini açıkladı.Ayrıca kasacak bir telefon varsa o da 512 mb ramli telefonlar ben 1 gb ramli 525 imle çatır çatır oynarken siz gelip telefonum kasıyor diye ağlayacaksınız forumlarda hala o 512mb ramli telefonu savunuyorsunuz.Ayrıca yazım hatalarınızdan yaşınızı belli ediyorsunuz max 12.

• anlatamadım bn güncelleme vermez demiyorum yorumu dikkatli okusaydın anlardın birde bnm telefonum gpu hızı daha yüksek her neyse sn heralde 630 un videolarını izlemedin izleseydin ıphone 5s le bile asphalt 8 in aynı hızda çalıştığı ortada bide lumialar bütün oyunları mbye optimize ediyo bn en ağır oyunları oynadım kasma olmadı bide anlamadımda 14 yaşımda olmama rağmen sizden daha çok bilgi biliom
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.