Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spectra007

anlatamadım bn güncelleme vermez demiyorum yorumu dikkatli okusaydın anlardın birde bnm telefonum gpu hızı daha yüksek her neyse sn heralde 630 un videolarını izlemedin izleseydin ıphone 5s le bile asphalt 8 in aynı hızda çalıştığı ortada bide lumialar bütün oyunları 512 mbye optimize ediyo bn en ağır oyunları oynadım kasma olmadı bide anlamadımda 14 yaşımda olmama rağmen sizden daha çok bilgi biliom

512 mbye
  • ön kamera sorun değilse 630 al
  • Dun aldım telefonu şimdilik aşırı memnunum.. 1 Yıl önce 520 kullandım ekranı pek iyi değildi, windows Phone un problemleri vardı.. 8.1 Muhteşem olmuş.. Çok çok memnun kaldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun çift hatlısını kullanan var mı ?

• Hocam WhatsApp açıkken Facebook'a girince biraz bekliyor ve telefon kapanıp açılıyor bunun sebebi RAM midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uriellus

Hocam WhatsApp açıkken Facebook'a girince biraz bekliyor ve telefon kapanıp açılıyor bunun sebebi RAM midir?

Arka planda çok uygulama varsa olabilir. Bunu kullanmanızı öneririm:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
  • Beni de ekleyin lütfen.
    Bir şeyi unutuyorsunuz arkadaşlar. Bu urun yeni çıktığı için 2017 ye kadar tüm güncellemeleri alacak. Ayrıca 4 çekirdekli işlemci ile 512 mb sorun olmaz. Wp işletim sistemi androiddeki kadar çok ram yemediği için sorun olacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

Beni de ekleyin lütfen.
    Bir şeyi unutuyorsunuz arkadaşlar. Bu urun yeni çıktığı için 2017 ye kadar tüm güncellemeleri alacak. Ayrıca 4 çekirdekli işlemci ile 512 mb sorun olmaz. Wp işletim sistemi androiddeki kadar çok ram yemediği için sorun olacağını düşünmüyorum

Ekledim
  • arkadaşlar jag girişnde sorunmu var acaba zor giriyor kulaklık yoksa sizdedemi öyle
  • Ya bu telefon ön kamerası olup ve ram 1 gb olsaydı çok tutardı

• Bende aldım telefonu bugün çok memnun kaldım telefondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 12 Eylül 2014; 23:45:13 >
  • Bende bazen kilit ekranını açtıktan sonra bildirim menusu aşağı geç kayıyor bazen uygulamaları açarken donmalar mevcut. Sizlerde de bu sorunlar var mı ?

• Yeni bir telefon almayi düşünüyorum. Elle tutulur bir android telefon almaya kalksam en az 1000 tl yi gözden çıkarmam gerekiyor. Açıkçası telefona çok fazla para vermemek için Windows Phone a yöneldim. Bu telefonu önerir misiniz. 512 mb gerçekten sorun yaratir mi. Bir de 730 cikacakmis deniyor. Onu mu beklesem

• quote:

Orijinalden alıntı: lahosmania

Yeni bir telefon almayi düşünüyorum. Elle tutulur bir android telefon almaya kalksam en az 1000 tl yi gözden çıkarmam gerekiyor. Açıkçası telefona çok fazla para vermemek için Windows Phone a yöneldim. Bu telefonu önerir misiniz. 512 mb gerçekten sorun yaratir mi. Bir de 730 cikacakmis deniyor. Onu mu beklesem

Oyunlarda yaratıyor. Biraz daha beklerseniz 730 çıkacak, gayet iyi. Ayrıca 525'i de öneririm.
  • Merhabalar, ilgilenen olursa Beyaz hiç kullanılmamış L630'u satıyorum. Detaylar aşağıdaki linktedir.

http://forum.donanimhaber.com/m_97240571/f_//tm.htm#97240571
  • Arkadaslar telefonu onerirmisiniz? batarya ram durumu nasil? Baska onerebileceginiz telefon varmi?

• Telefonda konuşurken cihaz aşırı ısınmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı? Cihazda fazla uygulama falan yüklü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

Telefonda konuşurken cihaz aşırı ısınmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı? Cihazda fazla uygulama falan yüklü değil.

Arka plan uygulamanızda çok uygulama açık olmasın. Diğer durumlarda ısınmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Telefonda konuşurken cihaz aşırı ısınmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı? Cihazda fazla uygulama falan yüklü değil.

Arka plan uygulamanızda çok uygulama açık olmasın. Diğer durumlarda ısınmıyor mu?

Telefonu annem kullanıyor ve sadece facebook ve instagram yüklü, konuşmaya başlayınca sanki teli ısıtıyorlar gibi oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Telefonu annem kullanıyor ve sadece facebook ve instagram yüklü, konuşmaya başlayınca sanki teli ısıtıyorlar gibi oluyor.

Isınma çok fazlaysa bir sıfırlamanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.