Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
10.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Denim güncellemesi yayınlandı

Hocam her operatöre geldimi bende yazılım güncellemesi kontrol ediliyorda takılıp kalıyor sonuç yok

Operatör ile alakası yok. Türkiyede satılan 630 tek varyant o yüzden hepsine geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun androıd kullanımından sonra ılk wp cıhazım oldu l630 430 tl ye aldım sıfır harıka fıyatına gore ve mıx radyo

•  Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • arkadaşlar bir üst mesajdaki arkadaşında paylaştığı üzere 630 nun f,yatı nasıl sizce a 101 de bir babama almayı düşünüyoruzda kısaca eksliler ve artılarını yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  • tELEFONU KULLANANLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ LÜTFEN.Oyunla çok işi olan biri değilim.İnternetle işim olur oda forum siteleri falan.Özellikle sormak istediğim operatör üzerinden görüntülü görüşme varmı.
  • serpond S kullanıcısına yanıt
    Lumia 630 da ön kamera maalesef yok. 512 Ram bulunması sebebiyle sekmeler arası gezerken sayfalar yeniden yükleniyor genellikle. Onun haricinde ekranı, şarjı, performansı, tasarımı, kamera kalitesi tatmin edici.
    Syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: serpond

tELEFONU KULLANANLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ LÜTFEN.Oyunla çok işi olan biri değilim.İnternetle işim olur oda forum siteleri falan.Özellikle sormak istediğim operatör üzerinden görüntülü görüşme varmı.

Windows telefonlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Skype ile açınca da ön kamera olmadığı için arka kamera aktifleşir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

arkadaşlar bir üst mesajdaki arkadaşında paylaştığı üzere 630 nun f,yatı nasıl sizce a 101 de bir babama almayı düşünüyoruzda kısaca eksliler ve artılarını yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104566788

Platformda hiç bulunmadıysanız bunu okuyabilirsiniz.Tecrubeniz varsa telefonu hiç kullanmadım onu söyleyeyim

• Tesekkürler arkadaşlar.
  • Bu telefonda interneti paylaştırma özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Bu telefonda interneti paylaştırma özelliği var mı?

Wi-Fi ve Bluetooth ile paylaşım yapabilirsiniz

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, a101'de gördüm ama marketten elektronik almam, web veya mağazadan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Teşekkürler, a101'de gördüm ama marketten elektronik almam, web veya mağazadan alacağım.

Sıkıntı olmaz, aynı şey. Nokia Türkiye garantisi.
  • Arkadaşlar kardeşime alacağım 630 ama önemli bir sorum olacak. Bildiğim kadarıyla 630 da ekolayzer ayarı yoktu. Denim güncellemesi ile geldi mi? bilen varsa lütfen cevap verirseniz memnun olurum. Hatta screen shot atsanız acayip memnun olurum.:) Ekolayzer ayarı yoksa alamam. Yabancı bir sitede denim ile geldiği yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Üstat, mp3 açtım denedim, baktım ama göremedim. Ne ayarlarda var ne de bir buton. WP sisteminde bazı menülere buton değil de yazılara basarak ulaşırız ama metinleri de denedim. Orada da bulamadım. 3.parti yazılımlarla oluyorsa onu bilmiyorum maalesef. Sade halinde gördüğüm kadarıyla yok ?
    Syg.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. cihazınız denim güncellemesi var değil mi? zaten ayarlar - ses altında ekolayzer ayarı var. ayarlarda ses diye bir bölüm yoksa ekolayzer da gelmemiş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

teşekkür ederim. cihazınız denim güncellemesi var değil mi? zaten ayarlar - ses altında ekolayzer ayarı var. ayarlarda ses diye bir bölüm yoksa ekolayzer da gelmemiş demektir.

Denim yüklü ve evet, ayarlar içersinde ekolayzır var. Ben player içinde aramıştım

Ayar yapılabiliyor, Ancak pek de pratik bulmadım , güncellemelerle player a entegre edileceğini umuyorum.
    Syg.

sevgili kardeşim çok teşekkür ederim. sevindim. zamanında denemiştim 630 u 2 hafta kadar ama ekolayzer yoktu. yabancı sitelerde denim güncellemesi ile geldiği yazıyordu. kardeşim için de önemli bir özellik. benim için de çok önemli.:) Wp8 ilk çıktığı günden beri yani 2012 nin sonundan itibaren ekolayzer ayarına girmek eziyet gibi zaten. halen player entegresi yapılmadı. iyi valla sevindim ekolayzer var dediniz iyi oldu. ben hem 830 hem de 720 kullanıyorum. 720 ikinci telefonum. 830 ana makinem. belki 720 yi kardeşime verip 630 u ben kullanırım. flaş ve ön kamera olsa ben de 630 kullanacağım ama yok işte:) bu arada normal kullanımla şarjı nasıl gidiyor? ben kullandığım sıralarda 630 yeni çıkmıştı. ve 2 güne yakın kullanıyordum. denim güncellemesi ile batarya ömründe azalma oldu mu ? son sorum bu olsun size.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi sanki denim ile azaldı gibi. Fakat tam emin olamıyorum çünkü son 1 aydır 3G/wifi sıklıkla kullanıyorum.bazen 2 gün tam çıkarıyor ama internet sık kullanılırsa o günün akşamı şarjetmek gerekiyor. Şarj süresi konusunda stabil bir kullanımım olmamasından dolayı net bilgi veremiyorum kusura bakmayın.
    Tasarımı,ekranı,gücü hala bu telefonu değiştirmememin ana etkenleri.bir de sar değeri çok olmasa değişikliği uzun süre düşünmem.aslında kulaklıkla kullanılırsa bu problem de aşılabilir sanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Syg.
     Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 16 Nisan 2015; 15:22:01 >

Tamam o zaman dediğim gibi standart kullanımla 2 günü yakın gider. Valla sar değerine bakmamıştım ama biraz yüksekmiş evet. gerçi sar değeri az telefon alsak ne olacak her yer radyasyon her yer dalga dolu. çok fazla telefonla konuşmayan biri için pek önemli değil diyeceğim ama body sar değeri de biraz yüksek. aslında avrupa limit değeri 2 galiba. tabi 1 in altında çok sayıda yine ucuz telefon varken neden bu modelde bu kadar yüksek anlam veremedim. Zaten nokia ucuz seri telefonlarında acayip işler yapıyor. mesela ucuz telefonunda gorilla glas 3 kullanırken yine aynı dönem çıkan pahalı telefonunda gorilla glass 2 kullanıyor. 630 modelinde de anlamsızlıklar var. ama şık bir ürün. ben çıktığı zaman bir kaç gün kullanmıştım. tam net aklımda kalmadı ama ekranı da fena değil. en azından clear black kullanılmış. tahminim çözünürlüğünün üstünde görüntü kalitesi vardır. bir de camı bombeli değil o da güzel bir avantaj. bakalım kardeşime alayım. olmadı bendeki 720 yi ona verip 630 u ben alırım. zaten ana makinem 830 olduğu için 630 da flaş ve ön kamera olmaması beni pek etkilemez diye düşünüyorum. Bir de a 101 mi nedir o market 450 lira gibi bir fiyata sattı galiba bu telefonu biraz daha alıcısı çıkmıştır. zaten nokia ürünlerinde stok tüketmek için epey fiyat düşürüldü.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.