Şimdi Ara

Nokia Lumia 630 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
10.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı bu gün aldım ram 512 mb imiş oyun felan oynamam yol yakınken idae edeyimmi yoksa 512 mb yeterli olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

Arkadaşlar cihazı bu gün aldım ram 512 mb imiş oyun felan oynamam yol yakınken idae edeyimmi yoksa 512 mb yeterli olurmu ?

O zaman yeterli bir cihaz fiyatına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Arkadaşlar cihazı bu gün aldım ram 512 mb imiş oyun felan oynamam yol yakınken idae edeyimmi yoksa 512 mb yeterli olurmu ?

1 yıl kullansam yeter bana sizce 512mb ram ilerde sıkıntı açabilirimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

1 yıl kullansam yeter bana sizce 512mb ram ilerde sıkıntı açabilirimi

Çok ağır işlemler yapmıyorsanız size fazlasıyla yeter ki zaten telefon Windows 10 güncellemesi de alacak.

• webde gezinirim birde nüzik dinlerim sadece bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR-40 -- 17 Nisan 2015; 18:55:35 >
  • Ben şimdiye kadar Ram sıkıntısı çekmedim, oyunla pek ilgim yok. Office,internet,e-posta ve bazen müzik...
    bir süre daha kullandıktan sonra 640 yada 735 e terfi düşünüyorum ama terfi için acele edecek bir kusuru da pek yok..
    Syg.

• kardeşime aldım bugün 630. çıktığı zaman bir kaç gün inceleme imkanım olmuştu. şimdi bir daha baktım da güzel telefon. belki ikinci telefon olarak kullandığım 720 yi kardeşime verip 630 u kendime alırım:) Bir de 630 daki titreşim epeyce çılgın geldi bana. Titreşim sesi bile yüksek:) Hepsimi böyle benim aldığım mı böyle bilemem ama gördüğüm en yükses lumia titreşimi desem yeridir. Hissiyatı da kuvvetli sayılır ama titreşim motorunun sesi yüksek. Sıkıntı değil istediğim özellik bu:) Ana telefon olarak 830 kullanıyorum. yani 630 da flaş olmaması veya diğer eksiklikler beni pek sıkıntıya sokmaz. ben en iyisi kendime alayım bunu:) Denim güncellemesini yapıp bir daha inceleyim . epeyce sevdim.
  • Ürünün ilgimi çeken diğer detayları ise Vietnam da üretilmiş olması ve pilin altındaki metal kısım. Gerçekten ilginçtir ki telefon Çin Halk Cumhiriyeti yerine Vietnam da üretilmiş. Güzel bir şey. Bir de bataryayı çıkarınca genelde imei numarasının ve ıvır zıvırın yazılı olduğu kısım çıkar. Ama 630 da bataryayı kaldırınca altından metal bir kısım çıkıyor:) Güzel ve farklı bir tasarım. Büyük ihtimalle soğutma amaçlı düşünülmüş bir ayrıntı. Sevdim.

Ekranı 520-620 den çok daha güzel. 720 kadar kaliteli değil. Hafif yana eğince renk solmaları ve morarmalar başlıyor.zaten ekran kapalıyken bile simsiyah bir ekran yok. hafif mor renge kaçıyor kapalı ekran. Işık kaçırma durumu var tıpkı 620 ve 520 gibi.yani ekran çözünürlüğü aynı olmasına karşın hatta clear black olmasına karşın ekranı 720 den kötü. Ama yinede fiyatına göre iyi.

• Belkide psikolojik ama bu telefonu kullanırken sanki radyasyonu hissediyorum.
    Böyle güzel telefona bu sar değeri yakışmadı.

• SISTEM-4-4-2 S kullanıcısına yanıt
    psikolojik değil gerçek. Sar değeri yükseldikçe konuşurken kulakta hafif ısınmayı hissedersiniz. bu ısınmanın çok büyük kısmı kulağınızda telefon tuttuğunuz için oluşan ısınma olsa da denemelerime göre yüksek sar değeri olan telefonlarda ısınma hissediliyor. 630 un sar değeri yüksek olsa da standartların altında yine de. zaten radyasyondan kaçmak imkansız günümüzde. her yerde dalgalar var. emin olun telefonun radyasyonu hiç kalıyor.
  • ikinci telefon olarak kullandığım 630 dan çok memnunum . ama almak isteyenlere birkaç not yazayım. telefonda uzaklık yakınlık sensörü yok. yani telefon görüşmesi yaparken kulağınızı görüp ekranı kapatan sensör yok. bu durumda yüzünüz veya kulağınız mutlaka ekrana temas etmeli ekranın kapanması için. kullanacak kişi tesettürlü ise bu durum çok zor oluyor ve telefon konuşması sırasında ekran kapanmaz. mutlaka lazım diyorsanız pusula da yok. pusula olan telefonların da ne kadar doğru ölçüm yaptığı sıkıntılı bir konu zaten. yokları çok olan bir telefon ama windows deneyimini gayet güzel yaşatıyor. pil ömrü çok iyi. 3g internet veya wifi açıkken 12 saat bekleme süresinde yüzde 5-6 civarı pil gidiyor. bu da kabaca bir hesapla gerçek hayatta 240 saat bekeleme süresi demek çok iyi. tabi bende 2 adet mail hesabı tanımlı ve sosyal uygulamalar tam senkron açık. bu durumda 240 saat bekleme süresi bence gayet iyi. tam olarak kullanıyım deseniz 1 gün çok rahat yetiyor ve ikinci güne de pili kalıyor. hafif kullanıyorsanız zaten 2-3 gün pil ömrü alırsınız. internetin pile etkisine gelince yaptığım testlerde 2g 3g veya wifi farketmiyor bekleme durumunda aynı pil tüketimine sahip. ancak interneti kullanırken yüksek veri alışverişi durumunda tabi ki 3g biraz daha fazla pil tüketir wifi ye göre. ama bekleme durumunda aynı. navigasyon falan sıkıntısız çalışıyor çok çok hızlı yer saptaması yapıyor diğer tüm lumia modelleri gibi. ana telefonum lumia 830. ama 630 dan da gayet memnunum. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. gerçek hayattaki kullanım testlerimi de sizinle paylaştım. parasının hakkını kuruşuna kadar veren nadir ürünlerden. özellikle pil ömrü konusunda.

• yaz benide.

• Beyler 625 mi 630 mu 400liraya indirimde şuan .
    Eskiden 1320 kullandım wp den ayrılmam başka telefon önermeyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

ikinci telefon olarak kullandığım 630 dan çok memnunum . ama almak isteyenlere birkaç not yazayım. telefonda uzaklık yakınlık sensörü yok. yani telefon görüşmesi yaparken kulağınızı görüp ekranı kapatan sensör yok. bu durumda yüzünüz veya kulağınız mutlaka ekrana temas etmeli ekranın kapanması için. kullanacak kişi tesettürlü ise bu durum çok zor oluyor ve telefon konuşması sırasında ekran kapanmaz. mutlaka lazım diyorsanız pusula da yok. pusula olan telefonların da ne kadar doğru ölçüm yaptığı sıkıntılı bir konu zaten. yokları çok olan bir telefon ama windows deneyimini gayet güzel yaşatıyor. pil ömrü çok iyi. 3g internet veya wifi açıkken 12 saat bekleme süresinde yüzde 5-6 civarı pil gidiyor. bu da kabaca bir hesapla gerçek hayatta 240 saat bekeleme süresi demek çok iyi. tabi bende 2 adet mail hesabı tanımlı ve sosyal uygulamalar tam senkron açık. bu durumda 240 saat bekleme süresi bence gayet iyi. tam olarak kullanıyım deseniz 1 gün çok rahat yetiyor ve ikinci güne de pili kalıyor. hafif kullanıyorsanız zaten 2-3 gün pil ömrü alırsınız. internetin pile etkisine gelince yaptığım testlerde 2g 3g veya wifi farketmiyor bekleme durumunda aynı pil tüketimine sahip. ancak interneti kullanırken yüksek veri alışverişi durumunda tabi ki 3g biraz daha fazla pil tüketir wifi ye göre. ama bekleme durumunda aynı. navigasyon falan sıkıntısız çalışıyor çok çok hızlı yer saptaması yapıyor diğer tüm lumia modelleri gibi. ana telefonum lumia 830. ama 630 dan da gayet memnunum. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. gerçek hayattaki kullanım testlerimi de sizinle paylaştım. parasının hakkını kuruşuna kadar veren nadir ürünlerden. özellikle pil ömrü konusunda.

Sizce 625 mi 630 mu? 400tl 2side indirimdede şuan bide sar değeri baş ağrıtıyo diyolar doğruluk payı varmı?

• rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi bir şey diyemem. 625 i bir hafta kullandım beni pek sarmadı. Ama 630 a göre iyi tarafları da var. Flaş ışığı var mesela lazımsa. Tabi beni sarmadı derken tasarım anlamında yani. Sonuçta içi aynı.Ha bir de navigasyon tuşlarının ekranda olması bence bir artı. 625 te fiziksel ışıklı tuşlar var 630 da ekrandan bu tuşlar. zevk meselesi bir yorum yapmayacağım. şahsi tercihim 630 dan yana olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Tercih meselesi bir şey diyemem. 625 i bir hafta kullandım beni pek sarmadı. Ama 630 a göre iyi tarafları da var. Flaş ışığı var mesela lazımsa. Tabi beni sarmadı derken tasarım anlamında yani. Sonuçta içi aynı.Ha bir de navigasyon tuşlarının ekranda olması bence bir artı. 625 te fiziksel ışıklı tuşlar var 630 da ekrandan bu tuşlar. zevk meselesi bir yorum yapmayacağım. şahsi tercihim 630 dan yana olur.

Bende aynı şekil düşünüyorumda 625 1320 ye benziyor eskiden 1320mim vardı seviyodm
    ama 630 rahatlıkla gta san açıyor ve oynanıyor 625 açabilirmi acaba
  • Arkadaşlar İnsider güncellemesi yükleyenler varsa burada görüşlerini yazabilmeleri çok iyi olur.

• Beni de ekleyin.

• rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 630

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta a101 den aldim 399 tl bedava camerasida otomatik pozlama cok iyi netliyor şarjda iyi daha ne olsun flaş yok on kamera yok . Her ihtiya i karsiliyor orta ayar telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.