Şimdi Ara

NOKIA LUMIA 730 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonumu yenilemem gerekiyor ve bi süredir WP'lara sardım. Lumia 730/735 fiyatı açısından cazip geliyor. Hazır ablam Almanya'ya gitmişken Lumia 730 aldırıcam gibi görünüyor. Fakat bu 730 Türkiye'de yok. 735 TR'de satılanı. Herhangi bi sorun çıkarır mı TR'de olmayan bi model olması? Veya SIM kilidi tipinde bişeyler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Operatörden alınmadığı sürece SIM kilidi olmaz ancak pasaport kaydı yaptırırken muhtemelen 2 pasaport gerekir, eğer çift SIM kartlı kullanmak isterseniz.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Tek SIM ile kullanıcam. 730 alıcak olmamın sebebi Almanya'da 735 yok. En azından büyük mağazalarda yok.
  • Hocam fiyatı ne kadar orada? Burada kayıt için 150 tl civarı bir para ödeyeceksiniz. Toplam fiyatı kaça gelecek size? Burada kart indirimleriyle falan 860tl ye geldiğini belirtmiş bazı kullanıcı arkadaşlar. Hesabınızı iyi yapın derim... Mutlu yıllar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Edition

Merhaba arkadaşlar. Telefonumu yenilemem gerekiyor ve bi süredir WP'lara sardım. Lumia 730/735 fiyatı açısından cazip geliyor. Hazır ablam Almanya'ya gitmişken Lumia 730 aldırıcam gibi görünüyor. Fakat bu 730 Türkiye'de yok. 735 TR'de satılanı. Herhangi bi sorun çıkarır mı TR'de olmayan bi model olması? Veya SIM kilidi tipinde bişeyler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

735=4g
    730=3g çift sim

fark bu. avrupadan alacaksa 735 vardır orada da
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Telefonumu yenilemem gerekiyor ve bi süredir WP'lara sardım. Lumia 730/735 fiyatı açısından cazip geliyor. Hazır ablam Almanya'ya gitmişken Lumia 730 aldırıcam gibi görünüyor. Fakat bu 730 Türkiye'de yok. 735 TR'de satılanı. Herhangi bi sorun çıkarır mı TR'de olmayan bi model olması? Veya SIM kilidi tipinde bişeyler var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam 735 bulursanız alın.

ama ülkemizden almanız daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler arkadaşlar. Olay şu tam olarak; Almanya şu anda ablamın gidiceği ülkeler içinde en ucuza satanı. Orada 735 görünmüyo şu an için büyük mağazalarda. 730 var ve fiyat €199. Kayıt olayları şu bu da eklenince 680TL oluyo fiyatı. Yine burdan almaktan çok daha iyi, 320TL cebime kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    14 yıl önce açıldı
    SATILDI + Nokıa n97 32 gb Beyaz-
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Olay şu tam olarak; Almanya şu anda ablamın gidiceği ülkeler içinde en ucuza satanı. Orada 735 görünmüyo şu an için büyük mağazalarda. 730 var ve fiyat €199. Kayıt olayları şu bu da eklenince 680TL oluyo fiyatı. Yine burdan almaktan çok daha iyi, 320TL cebime kalıyor.

730 4g desteklemiyor sanırım. Ülkemizde 4g geliyor yakında.

• Ülkemizde 3g daha tam oturmamışken
    4g gelmesi saçma ayrıca 3g telefonların şarjını sömürüyor 4g yi düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ülkemizde 3g daha tam oturmamışken

4g için altyapı çalışmaları yapılmaya başlanmış çoktan.

Eğer alınacaksa 4g li olsun derim. Fakat yoksa 730 da iyi bir seçenek.

• 3g yeterince iyi zaten 4g y le napıcazki zaten tatmin eden bi internet paketi 30 lira bide 4g getirdik diye 30 liralık paket olursana 45 lira bence şimdilik gerek yok ayrıca şarjı sömüreceğinide katarsak 'benim için' pekde cazip görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4G 800 MHz ve daha iyi kapsama alanıyla daha az şarj tüketecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

4G 800 MHz ve daha iyi kapsama alanıyla daha az şarj tüketecek.

İyiymiş

Kullanıcı adın güzelmiş bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

3g yeterince iyi zaten 4g y le napıcazki zaten tatmin eden bi internet paketi 30 lira bide 4g getirdik diye 30 liralık paket olursana 45 lira bence şimdilik gerek yok ayrıca şarjı sömüreceğinide katarsak 'benim için' pekde cazip görünmüyor.

Baksanıza şarj sömürmeyecekmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.