Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 mi Asus Zenfone 5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lg g2 kullnıyordum maalesef telefon düştü pert oldu garanti yoktu.1000 tl altı telefon alcam zenfone 5 ile lumia 735 arasında kaldım lumia yı 700 liraya buldum yani fiyatları aynı sayılır daha önce hiç wp kullanmadım android en nefret ettiğim şey ise kasılma ve donmalardı siz hangi telefonu önerirsiniz bide lumia735 windows 10 alırmı ? şimdiden sağolun

• Hocam telefonda yaptıklarını da anlatırsan ona göre yardımcı olabiliriz, öncüllerin nelerdir? Sadece kasma, donma olmasın diyorsan WP aradığın işletim sistemi, her lumia w10 alacak güncelleme yönünden hiç bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 5 Şubat 2015; 14:35:59 >
  • Zenfone 5 al geç bence kaliteli ve iyi cihaz

Edit: dogru soyliyeni dokuz koyden kovarlarmış sözü bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A L F O N S O -- 5 Şubat 2015; 21:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5te kamera ve pil vasat. 735te bunlar iyi ama market kötü. Marketten ihtiyçlarınız olan uygulamalara bakıp karar verebilirsiniz.
  • Zen6 deseydiniz tamamdı fakat bu durumda 735 iyi bir seçim.

Birde uygulama kullanma durumunuz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla uygulamaya ihtiyacı olan biri değil markete baktım ihtiyacım olanlar var ama kafama takılan w10 gelicek mi 735 e??zen 6 çok büyük o kalsın yinede tşk.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    telefonda fazla oyun oynayan bri dğilim belki arada bana kamera müzik fce twit whatsapp falan lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netist

telefonda fazla oyun oynayan bri dğilim belki arada bana kamera müzik fce twit whatsapp falan lazım

Hocam Android' de olan düzeyde değil o uygulamalar ama kesinlikle stabil diyebilirim. Ön kamerası çok iyidir fakat arka kamerası ne kadar tatmin eder tartışılır. Biraz daha beklerseniz 830' un fiyatı düşebilir o da iyi bir telefondur kamerasıyla öne çıkar.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama 830 aradaki farkı hak edecek kadar iyi değil ve şarjı da sıkıntı galiba 735 alıcam öneri için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: netist

teşekkürler ama 830 aradaki farkı hak edecek kadar iyi değil ve şarjı da sıkıntı galiba 735 alıcam öneri için teşekkürler

Kesinlikle haklısınız arada ki fark konusunda.
  • 735
  • netist N kullanıcısına yanıt
    sizin durumunuzda 735 daha iyi bir seçim olacaktr
  • Kamera konusunda 2 side iyidir ama tabiki 735 zenfone 5 e gore daha iyi.Windows10 kesinlikle alcak buna suphen olmasin.Pil konusunda 735 daha iyi.Ben 735 derim.Ha 1000 lirayi gozden cikardiysan G7 var siyahini bir gor derim bu fiyata mukemmel bir cihaz herşeyiyle.

• Zenfone 5 al şuan kitkat guncellemesi var ve lolipop da gelecek. Daha iyi bir seçim verdiğin paranın hakkını alırsın

• 735 ve eski bir 920 kullanıcısı olarak bence 735 güzel bir cihaz. özellikle de windows 10 çok iyi gözüküyor. zenfone 5 i hanıma alıcaktım araştırırken çok sıkıntılar gördüm. 735 güzel seçim olacaktır
  • Androide alıştığın için Windows sıkıntı olabilir. Çok eksiği var. Mesela hala ekran süresini göstermiyor ve pil sayacı 3 aydır düzelmedi, videolar hata veriyor vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    hocam 700 tl ye buldum lumia yı
  • Lenovo S850 e bakın

• Zenfone 5 gayet guzel kullanisli bir telefon fakat batarya konisunda ayni seyi soyleyemem kasma ve donma olmasini istemiyosan lumia 735 al 820 kullaniyorum 0 kasma

• Daha önce Windows Phone kullanmadıysanız alışmanız biraz zaman alacaktır ve pişman olabilirsiniz.Benim tavsiyem çevrenizde Windows Phone kullanan biri varsa 1 günlüğüne telefonu ödünç alın ve biraz kurcalayın (kamera,stabilite vs.) Unutmayın telefonu siz kullanacaksız ve sizin kararınız..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.