Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 800 { WP 7.5 - 1.4 GHz | 3.7' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 720p | 16GB ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkce ve diger dillere olan destek tango ile gelecekti sanirim ayrica daha tango guncellemesini yayinlamadilar diye biliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Turkce ve diger dillere olan destek tango ile gelecekti sanirim ayrica daha tango guncellemesini yayinlamadilar diye biliyorum..

Haklısınız, Tango henüz yayınlanmadı.
  • 2-3 hafta icinde tango guncellemesi yayinlanacak.sabirla bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

2-3 hafta icinde tango guncellemesi yayinlanacak.sabirla bekliyoruz.

hocam siz wp7 li telefon kullaniyorsunuz galiba. Merak ettigim bir sey var ;ekran hem saga hemde sola yatik vaziyette kullanabilinir mi.;) Youtub da izledigim kadariyla saga dogru yatiyor ; bende sola yatirmaya aliskinim.,

• quote:

Orijinalden alıntı: portios

quote:

hocam siz wp7 li telefon kullaniyorsunuz galiba. Merak ettigim bir sey var ;ekran hem saga hemde sola yatik vaziyette kullanabilinir mi.;) Youtub da izledigim kadariyla saga dogru yatiyor ; bende sola yatirmaya aliskinim.,

Aynen,her iki yanada cevriliyor ekran..

• quote:

quote:

quote:

hocam icime su serptiniz valla ;) cok kafama takilmisti bu ekran olayi. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam icime su serptiniz valla ;) cok kafama takilmisti bu ekran olayi. :)

Hemde cok estetik bir şekilde cevriliyor,icin rahat olsun:D

• Arkadaşlar diger forumlardan anladıgım kadarıyla tango eksikliklerin giderilmesi için büyük bir yama gibi ancak apollo tam bir rom....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

Arkadaşlar diger forumlardan anladıgım kadarıyla tango eksikliklerin giderilmesi için büyük bir yama gibi ancak apollo tam bir rom....

peki apollo guncellemesi nasil yenilikler getirecek bilginiz varmi!
  • 1. snapdragon s4 soc işlemcileri desteklenecek.
    2. windows 8 ile aynı kerneli kullanacak.
    3. skype ile daha iyi entegrasyon içerecek.
    4. windows 8in multimedya, internet ve güvenlik özelliklerini içereceği söyleniyor.
    5. hafıza kartları da artık desteklenecek. yani telefonun hafızasına bağlı kalmayacağız.
    6. wp7 için geliştirilmiş her uygulama wp8 (apollo) üzerinde de çalışacak.

apollo, windows phone için basit bir yama değil, tam tersine windows phone'un bir sonraki ana versiyonu olması bekleniyor.

http://www.mobiletechworld.com/tag/wp8/ buradan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. daha birçok yenilik mevcut.

• Windows Phone Marketplace aralarında Türkiye dahil 13 ülke için erişime açık hale geldi.

http://www.gsmarena.com/windows_phone_marketplace_hits_13_new_countries-news-4033.php
  • Bu telefon her kesimden çok beğeniliyor ama burada dalga geçiyor millet aklınca Nokia ve m.mobile artık iyi işler çıkaracağın habercisi bu telefon. Yeni bir stil ve yeni düşünceler var bu telefonda. Ama herkez iphone'nun yolundan gitmesi laızm değil mi sizin için ?

Bundan sonra Nokia ismi çok sık duyulacak piyasada. Şu telefon çok rahat 4s ile çekişebilcek bir telefon. Hız stabil olması ekran kalitesi ve benim için çok önemli olmasa da kamera... Her telefonu geçti bu konularda nokia. Uygulama bakımından da işi ilerletince iphone artık ne yaparsam alırlar havasında olamaycak. Nokia yı pek sevmem ama şundan 5-6 yıl önce nokia'ya bakış açısı iphone a var şuan ülkemizde ve çoğu yerde. Çok fena tökezleyecek elmacık bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagro2 -- 29 Mart 2012; 17:54:34 >

• bende bayadır takip ediyorum. wp8 apollo ile artık rakipsiz bir işletim sistemi olacak. tek çekirdekli bir işlemci ile wp7 iosden kesinlikle daha seri.

çift çekirdekli s4 işlemcileri ise performans bakımından 4 çekirdekli tegra3 nividia dan kesinlikle geri kalmıyor.

işte bunun bir örneği:http://www.gsmarena.com/htc_one_x_for_at_t_gets_benchmarked_looks_impressive-news-4015.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

1. snapdragon s4 soc işlemcileri desteklenecek.
    2. windows 8 ile aynı kerneli kullanacak.
    3. skype ile daha iyi entegrasyon içerecek.
    4. windows 8in multimedya, internet ve güvenlik özelliklerini içereceği söyleniyor.
    5. hafıza kartları da artık desteklenecek. yani telefonun hafızasına bağlı kalmayacağız.
    6. wp7 için geliştirilmiş her uygulama wp8 (apollo) üzerinde de çalışacak.

apollo, windows phone için basit bir yama değil, tam tersine windows phone'un bir sonraki ana versiyonu olması bekleniyor.

http://www.mobiletechworld.com/tag/wp8/ buradan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. daha birçok yenilik mevcut.

bilgiler icin tesekkurler dostum;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

bende bayadır takip ediyorum. wp8 apollo ile artık rakipsiz bir işletim sistemi olacak. tek çekirdekli bir işlemci ile wp7 iosden kesinlikle daha seri.

çift çekirdekli s4 işlemcileri ise performans bakımından 4 çekirdekli tegra3 nividia dan kesinlikle geri kalmıyor.

işte bunun bir örneği:http://www.gsmarena.com/htc_one_x_for_at_t_gets_benchmarked_looks_impressive-news-4015.php

Ben bayadir kullaniyorum wp 7 yi.goruşlerine hem katiliyor hemde teyit ediyorum.sistem cok kararli calişiyor,inanilmaz keyifli.ben şu duşuk donanimli modelleri ozellikşe bekliyorum.2. Wp li cihazim nokia olsun istiyorum.

• arayüzü değiştirme şansımız varmı ,birtane almayı düşünüyorum arayüzü hiç beğenmedim
  • şu an için hayır.
  • Mütiş bir telefon acaba ne zaman türkiyeye gelir
  • arayuzu standar dostum degıstıremezsın ama guzel tarafı da bu buyuk görsel arayüz deılmı?
  • bu ay sonu tr ye geliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.