Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 800 { WP 7.5 - 1.4 GHz | 3.7' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 720p | 16GB ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

bu ay sonu tr ye geliyor

Tango update'i yayinlanmaya basladimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

bu ay sonu tr ye geliyor

Tango update'i yayinlanmaya basladimi?

Tango güncellenmesi henüz yayınlanmadı. Yayınlanmasından sonra ülkemizde Lumia serisini görebiliriz.
  • yurtdısından lumia 900 getirebilecek yokmu?
  • anladığım kadarıyla lumia 800 alırsak tr dil ile kullanamıcakmıyız?

baya ucuzlamış nedense, 1-1.5 ay önceye göre çok fiyatı düşmüş. yurt dışı kayıtlı telefonlar için söylüyorum.

kullananlar uygulama ve oyun desteği nasıl?

en çok kullnılan whatsapp mesela var mı? market linki varsa bir bakabilir miyim neler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

anladığım kadarıyla lumia 800 alırsak tr dil ile kullanamıcakmıyız?

baya ucuzlamış nedense, 1-1.5 ay önceye göre çok fiyatı düşmüş. yurt dışı kayıtlı telefonlar için söylüyorum.

en çok kullnılan whatsapp mesela var mı? market linki varsa bir bakabilir miyim neler var?

Türkce dil tango güncellemesi ile gelecek,tango ise sanirim cok yakinda yayinlanacak ama kesin tarih belli degil henüz..

http://windowstelefon.com/archives/223/tango-guncellemesi-cinde-gorundu-lumialar-icin-umut-artti

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

anladığım kadarıyla lumia 800 alırsak tr dil ile kullanamıcakmıyız?

80.000'e yakın içerik var:http://www.windowsphoneapplist.com/en/stats/

http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

• fiyat politikasini degistirmezlerse lumia yalan olur. donanim olarak htc 4 kat daha guclu, fiyat ise ayni. neden kapali sisteme gecilsin? hd7 kullanicisi olarak wp7 bes para etmez. hepsini kullandim, mantikli secim android.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

fiyat politikasini degistirmezlerse lumia yalan olur. donanim olarak htc 4 kat daha guclu, fiyat ise ayni. neden kapali sisteme gecilsin? hd7 kullanicisi olarak wp7 bes para etmez. hepsini kullandim, mantikli secim android.

O zaman kimse iphone da kullanmasin mantik buysa.mantikli secim ihtiyaca gore kullanicisina gore degişir.boyle bir genelleme sacmalik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc mozart samsung focus ve sonunda 3. wp7 li cihazım nokia lumia 800 ü aldım sonunda
  • quote:

fiyat politikasini degistirmezlerse lumia yalan olur. donanim olarak htc 4 kat daha guclu, fiyat ise ayni. neden kapali sisteme gecilsin? hd7 kullanicisi olarak wp7 bes para etmez. hepsini kullandim, mantikli secim android.

buda farklı kişisel bir görüş tabiki bencede android beş para etmiyor benim için elimdeki i9001 i satmak için ugraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

htc mozart samsung focus ve sonunda 3. wp7 li cihazım nokia lumia 800 ü aldım sonunda

öncelikle hayırlı olsun cihazınız
    cihaz hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız benim gibi almayı düşünenler için cevaplarınız çok yardımcı olur
  • elbette kartı microsim yaptıktan sonra kullanmaya başlayacagım yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

quote:

O zaman kimse iphone da kullanmasin mantik buysa.mantikli secim ihtiyaca gore kullanicisina gore degişir.boyle bir genelleme sacmalik.

bence senin sacma bulman sacmalik. simdiye kadar tum cihazlari kullanan biri olarak aralarinda gorsellik en iyi wp7 de. ayni zamanda da app destegi ve ios platformuna benzer kapali ekosistemi sebebi ile de de en kotu kismi onda.ios kendini zengin uygulamalar ile wp7 den ayiriyor. her seferinde itunes veya zune ile baglama siniri olmadan android kolaylik sagliyor ancak onda da arayuzler ve dusuk modellerde ram- rom sikintili. burada fanboyluk yapmaya gerek yok. kapali ekosistem icin ios, uygulama ucretsiz olsun dersen, pc tarzi bir tak kullan mantigi istersen android.arasinda bir degisiklik icin fantazi tadinda wp7. kimse kimseyi kandirmasin, o kadar iyi olsaydi her yer wp7 olurdu. elbette ihtiyaca bagli ama hayatta kalma sansi pek az.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

quote:

bence senin sacma bulman sacmalik. simdiye kadar tum cihazlari kullanan biri olarak aralarinda gorsellik en iyi wp7 de. ayni zamanda da app destegi ve ios platformuna benzer kapali ekosistemi sebebi ile de de en kotu kismi onda.ios kendini zengin uygulamalar ile wp7 den ayiriyor. her seferinde itunes veya zune ile baglama siniri olmadan android kolaylik sagliyor ancak onda da arayuzler ve dusuk modellerde ram- rom sikintili. burada fanboyluk yapmaya gerek yok. kapali ekosistem icin ios, uygulama ucretsiz olsun dersen, pc tarzi bir tak kullan mantigi istersen android.arasinda bir degisiklik icin fantazi tadinda wp7. kimse kimseyi kandirmasin, o kadar iyi olsaydi her yer wp7 olurdu. elbette ihtiyaca bagli ama hayatta kalma sansi pek az.

Dedigimin arkasindayim.mantikli secim kullanicisina gore degişir.madde madde saymaya gerek yok bunlari.sacma buldugum şey genelleme yapman.android kimi acin avantajdir kimisi icin işkence.wp7 kime gore kapali?evet viruslere kapali.sisteme ulaşmaya kapali.sen sistemi bozama diye kapali.symbianin agzindan girip burnundan cikiyorduk 2 uygulamayi bedava yuklemek icin kac kere sistemi gocerttim.bu işi oyuncak,rom yukleme işini hobby hali e getiren adam icin wp7 kotu bir sistem.

Uygulama konusuna gelince,şu an 90.000 uygulama var.en hizli buyume ivmesi wp marketplace in.arkasinda microsoftun oldugu bir sistem uygulamasiz kalirmi?

Sana şu kadar soyleyim aktif bir wp 7 kullanicisi olarak,sadece browser ini denettigim android kullanicisi arkadaşlarim,direkt elindeki cihazi satip nasil wp7 alabileceklerini soruyorlar.wp 7 populer olur olmaz bilemem.ama şu ana dek yazilmiş en iyi mobil sistem bu.

• @snuffxxx kısmen haklısın fakat ihtiyaca göre seçim sonuçta
    tabiki android çok fonksiyonel bir sistem fakat benim tercihim ve benim gibi düşünenlere göre wp nin menü geçişleri stabilitesi farklı tarzı çok hoş geliyor, ayrıca wp8 çıktığı vakit kendi yazdığım c# uygulamalarımı belkide telefonda çalıştıracağım... wp7 li cihazlar bile amazon'un en beğenilenler listelisi doldurmuş durumda iken wp8 in ne şekil olacağını çok merak ediyorum ve çok ümitliyim...Tabi hala alamadım vakit+nakit dolayısıyla fakat diktim gözümü türkiyeye geldiğinde bende edinmeyi düşünüyrum. Çok uzun zamandır araştırıyorum yorumları okuyorum belki kullanan birisinden teoride daha fazla bilgiye bile sahip olabilirim :)

her ihtiyaca uygun seçim var sonuçta
  • Aldim 1 haftadir kullaniyorum ve cok memnunum androidden kurtulduguma,herkese tavsiyedir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aldim 1 haftadir kullaniyorum ve cok memnunum androidden kurtulduguma,herkese tavsiyedir..

hocam ne kadar nereden aldın ? Ben de ciddi ciddi düşünüyorum almayı Lumia 900 ile bunun arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss12

quote:

Aldim 1 haftadir kullaniyorum ve cok memnunum androidden kurtulduguma,herkese tavsiyedir..

hocam ne kadar nereden aldın ? Ben de ciddi ciddi düşünüyorum almayı Lumia 900 ile bunun arasında kaldım.

Dostum yurtdisinda yasiyorum ve hattimi uzatirip aldim ama hatsiz fiyati burada(isvicre) 449fr..
  • tartışmaya gerek yok, zaman gösterecek. bu arada maden almak isteyen olursa diye hd7 16gb unlocked-sim free mango 7.5 yüklü, kutu içeriği eksiksiz, sadece arkadaki stand kısmında hafif soyulması olan onun haricinde süper temiz cihazımı android ile takaslayabilirim. tercihen ankarada elden deneyerek olursa sevinirim tabi ilgilenen arkadaşlar için bana wp7 fazla dostlar.
  • tip,dizayn,görüntü olayında 10 numara bi marka ama artık millet telefonla arabasını kilitliyo, şu tasarımlara yazık oluyo cidden
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.