Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 3g Ayar Problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lumia 820 telefonumun bazen pil gitmesin diye 3g ayarını 2g yapıyorum. Yukarda H harfi yerine E harfi geliyor. Buraya kadar normal. Ama bazen 2g'deyken tekrar 3g ayarına dönüş yaptığımda cihaz 2g hızında bağlanmaya devam ediyor. Yani yukarda H yazması gerekirken E harfi görünmeye devam ediyor ve internet hızıda haliyle 2g ayarında kalıyor. Telefonu açıp kapadığımda bu sorun çözlüyor fakat yukarda dediklerimi yaptığımda aynı sorun tekrarlanıyor. Varmıdır bunun bir çözümü ?

• soft reset at
  • quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Arkadaşlar Lumia 820 telefonumun bazen pil gitmesin diye 3g ayarını 2g yapıyorum. Yukarda H harfi yerine E harfi geliyor. Buraya kadar normal. Ama bazen 2g'deyken tekrar 3g ayarına dönüş yaptığımda cihaz 2g hızında bağlanmaya devam ediyor. Yani yukarda H yazması gerekirken E harfi görünmeye devam ediyor ve internet hızıda haliyle 2g ayarında kalıyor. Telefonu açıp kapadığımda bu sorun çözlüyor fakat yukarda dediklerimi yaptığımda aynı sorun tekrarlanıyor. Varmıdır bunun bir çözümü ?

Bulunduğun bölgede 3g çektiğine eminsin değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon aynı yerde 3g 2g geçişi yapıyormuşsun sabh sabh tam okuyamamışm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekiyo hocam sorun yok. Reset atmaya gerek kalmadı. Telefondan anlayan bir tanıdığımın tavsiyesiyle sorun çözüldü. Geçiş yapmadan önce bağlantıyı kapatıp 2g'ye yada 3g'ye aldığımda sorun olmuyor. Yalnız bu ne kadar sağlıklı bir çözüm bilemem. Her seferinde bağlantıyı kapatıp açmak gerekiyor. Benim gibi sorunu olanlar varsa bu şekilde denesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.