Şimdi Ara

Nokia Lumia 820/920 (WP8)kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an iPhone 3GS kullanmaktayım. Nokia Lumia 820/920 alma planları yapıyorum. Eskiden çok oyun oynardım uygulama filan incelerdim ama artık sadece adam akıllı çalışan Facebook, Twitter, Whatsapp ve Foursquare gibi uygulamalar olsun yeter diye düşünmekteyim. İnternetten araştırdığım kadarıyla bildirim merkezi sorunu varmış. Örneğin telefonum kilit ekranındayken Whatsapp'tan mesaj geldi, bana bildirim gelmiyor mu ?
    Yada Twitter'da 3-5 RT yada Fav aldım veya yeni bir takipçi aldım bunların bildirimleri kilit ekranına geliyor mu?
    Foursquare'da arkadasım Ahmet, Mehmet X mekanında çheck-in yapmış. Bunun bildirimi kilit ekranına geliyor mu? Yoksa bildirimleri görmek için illaki kilit ekranından çıkmam mı gerekiyor ?
    Bildirim merkezi olmaması sorun değil de bildirim sistemi çalışıyor dimi ?

Genel olarak beni düşündüren diğer bir konu da web browser hızı ve kullanışlı olup olmaması... Bu konuda da arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Ayrıca iPhone 3GS'den Lumia 820 yegeçtikten sonra çözünürlük farkı var mı tam bilmiyorum ama bu tarz bir alışma problemi yaşar mıyım ?

Mesajı yanıtlayıp yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Yok mu hiç bilen ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.