Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 Ekran Kırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
38.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selocanoo

belimin hizasından elimden düşen bi haftalık lumia 820 min iç ekranı kırıldı, dışında hiçbirşey yoktu
    internette araştırdığımda sizin foruma denk geldim
    bunun üzerine teleservice e götürdüm, bi hafta üstüne sadece msj geldi arayan olmadı
    bende net sayfasından bana verdikleri gibi girdim; kredi kartı ile ödeme diye bir seçenek vardı bastığımda karşıma 265 tl lik bi fatura çıkmış

Tutar
    CARE A-COVER ASSEMBLY x 1 66.41 TL
    CARE DISPLAY SUPPORT ASSEMBLY x 1 13.05 TL
    AMOLED 800X480 4.3 INCH WENDY x 1 105.24 TL
    Labor High Repair Nokia x 1 40.00 TL
    Ara toplam 224.70 TL
    KDV (18%) 40.45 TL
    Toplam 265.15 Tl

saat 5 i geçtiği için görüşemiyorum müşteri hizmetleriyle ama nasıl uyuz oldum anlatamam
    sizce daha uygun yaptırabilceğim bir yer var mıdır?

sadece dış ekran değil ama iç,dış ekran değişiyor,ve bununla birlikte yüksek teknoloji onarım ücretini de çakmışlar..hasar epey büyük herhalde..yoksa bu kadar fahiş bir fatura çıkmaz karşına..yaptırdın mı ne oldu?

• ve bu konuyu inceledikten sonra kesinlikle flip cover kapak kullanmaya karar verdim :)
  • MÜJDELER OLSUN!

Lumia 820 telefonumun ekranını ikinci kez kırmış bulunuyorum. Hemide bu sefer iç ekran kırıldı, hemide 5cm'lik yerden elimden kayarak masaya düştü. Evet, yanlış duymadınız. 5 cm!

Nokia eski kalitesinde olmadığını Lumialar ile açıkça belli etmiştir, en azından benim için.

Neyse, 187 TL para vererek gittik yine Teleservise yaptırdık. Bütçemi ayarlayabilirsem ilk işim bu telefonu artık elimden çıkarmak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1881

MÜJDELER OLSUN!

Lumia 820 telefonumun ekranını ikinci kez kırmış bulunuyorum. Hemide bu sefer iç ekran kırıldı, hemide 5cm'lik yerden elimden kayarak masaya düştü. Evet, yanlış duymadınız. 5 cm!

Nokia eski kalitesinde olmadığını Lumialar ile açıkça belli etmiştir, en azından benim için.

Neyse, 187 TL para vererek gittik yine Teleservise yaptırdık. Bütçemi ayarlayabilirsem ilk işim bu telefonu artık elimden çıkarmak olacak.

Elimizdeki cihazlarin ic ekranlari dis ekranlara cok yakin o nedenle ufak tefek dusmelerde dahi kirilma ihtimali yuksek. Bu konuda Nokia'nin yapabilecegi bir sey yok. Firmalara artik ince cihaz uretebilmek icin bu sekilde yapiyorlar. Farkli markanin farkli cihazi da ayni sekilde kirilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

MÜJDELER OLSUN!

Elimizdeki cihazlarin ic ekranlari dis ekranlara cok yakin o nedenle ufak tefek dusmelerde dahi kirilma ihtimali yuksek. Bu konuda Nokia'nin yapabilecegi bir sey yok. Firmalara artik ince cihaz uretebilmek icin bu sekilde yapiyorlar. Farkli markanin farkli cihazi da ayni sekilde kirilabilir.

Peki yaptırdık diyelim garanti durumu nedir acaba

• 920 kullanıom çok kalın birde kılıf takarsam çekilmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: altan20a

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

MÜJDELER OLSUN!

Peki yaptırdık diyelim garanti durumu nedir acaba

Onu teknik servise soracaksınız. Servislerin bir standardı olmadığı için sıkıntılılar bu konularda.

• Arkadaşlar Merhabalar ;

Benim de L820 cihazım var. Fakat ekranı şu meşhur gorilla glass 2 olan meret, çocukların da çizmesiyle görünecek durumu kalmadı.Acaba servise versem,garanti dahilinde onarım yapılır mı ? Çizilmeye özellikle dayanıklı olduğu belirtiliyor ya malum...
  • quote:

MÜJDELER OLSUN!

kılıfsız mı kullanıyordun acaba..yoksa koruyucu kılıf olduğu halde mi kırıldı..? iyice huylanmaya başladım bu telefonun ekranından artık..
  • YARDIM.
    benimde ekran kırıldı.
    servis de mi yaptırmalıyız.
    fiyatları nelerdir?
    bir de iç ekran bahsi var neyin nesidir.
  • 3-4 çeşit ekran varmış,

hangisinden taktıralım, veya hangisinden taktırmayalım.??
  • Bana böyle birşey söylemediler, 3-4 çeşit ekran varsa o zaman kafalarına göre taktılar.
  • quote:

Bana böyle birşey söylemediler, 3-4 çeşit ekran varsa o zaman kafalarına göre taktılar.

Orjinali için,
    Akşam üstü bir turkcell bayiinde 280 tl dediler, yaptırmadım.
    .
    Nokia servisinde 210 tl dediler, yarın yapacaklar.
    Tanıdık birinin selamı ile bu fiyat oldu.
    Sadece parça fiyatı, işçilik alınmayacak sanırım.

• Telefonu tamirden aldım.
    Birtane asistan parça 20 tl ve
    Amoled iç ekran 160 tl
    Işçilik 30 tl
    Kdv 32 tl
    Toplam 210 tl ödedim.
    Dış dokunmatik ekrana zarar gelmemiş.

• Kendi servisi orjinal olmayan bir parça takar mı? Ben buna ihtimal vermediğim için hiç sorma zahmetinde bile bulunmamıştım açıkcası.
  • Bende önceden 925 vardı 32gb olanından şimdi 820 var ..kıyaslama yaparsam..

-925 in kasa kalitesi daha iyi fakat daha hassas çok çabuk çizilip ezilebiliyor..
    -Kamera açışından gece biraz daha 925 iyi ..nokıa camera 4s pozlama yapabiliyor 820 ise 1s yapıyor..
    -Hoparlör olarak 820 daha iyi geldi bana...
    -925 in ekranı hd amoled ama 820 de rgb dizilimi oldugu için sanırım beyaz renk daha iyi diger renklerde daha doygun 925 de beyazlar sarımsı idi...
    -925 çok stabil değildi bazen takılıyordu ve çok ısınıyordu,820 çok daha stabil ve sanırım kasa kalınlığından ısıyı daha az iletiyor..
    -batarya performansı aynı gibi geldi bana..
  • Bende 820 kullanıyorum 2-3 kere yüksekten fayansa, 2-3 kerede yüksekten beton zemine düştü, her defasında da aha gitti telefon diye korktum, elime aldığımda ekranında çizik bile yoktu Harbiden çok sağlam telefon. İphone veya başka bir marka telefon olsa çoktan haşat olmuştu.
  • düşürme açısı ve düşme hızı önemli.
  • Bende 720yi yaptırmayı düşünüyorum sanırım sadece dış ekran çatladı .. Telefoncular çakal 300 den kapı açıyorlar olmadı yarın yolum üzerinde maltepeye uğrarım teleserviceden fiyat alırım bakalım ne diyecekler
  • Kardeşim teleserviceye uğrarsan bir de 925'in ekranını sorar mısın sana zahmet;tel düşünce ekran çatladı ama dokunmatikte sıkıntı yok...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.