Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 Ekran Kırıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
38.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altese

Kardeşim teleserviceye uğrarsan bir de 925'in ekranını sorar mısın sana zahmet;tel düşünce ekran çatladı ama dokunmatikte sıkıntı yok...

Sorarım
  • Merhabalar bugün lumia 820 telefonumu şarja taktım aradan 1-2 saat geçtikten sonra telefona bakayım dedim o da ne telefonun ekran çalışmıyo. wındows phone tuşlarının ışığı yanıp titreşimi çalıştığı halde ekranda gene bişey yok bu arada ekran jelatinli, jelatinini çıkadım ışığa doğru tuttum gözlerime inanamadım ekran içten bir noktadan uç verip çeşitli yerlerinden kırılmış ama sadece içten dıştan bir tane bile çizik yok olduğu yerde masanın üstünde duran telefon bu nasıl olabilir aklım hala almıyor yaşayan bilen varmıdır telefonun garantisi yok bu arada :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgE_Boİ

Merhabalar bugün lumia 820 telefonumu şarja taktım aradan 1-2 saat geçtikten sonra telefona bakayım dedim o da ne telefonun ekran çalışmıyo. wındows phone tuşlarının ışığı yanıp titreşimi çalıştığı halde ekranda gene bişey yok bu arada ekran jelatinli, jelatinini çıkadım ışığa doğru tuttum gözlerime inanamadım ekran içten bir noktadan uç verip çeşitli yerlerinden kırılmış ama sadece içten dıştan bir tane bile çizik yok olduğu yerde masanın üstünde duran telefon bu nasıl olabilir aklım hala almıyor yaşayan bilen varmıdır telefonun garantisi yok bu arada :(

benim telefon dün elimden düştü ekranı içten kırıldı garantiye gönderdim 300 lira istediler sizede büyük ihtimal o kadar masraf çıkar garanti olup olmaması önemli değil fiyat aynı çıkar ama madem garantisi yok kvk 200 lira gibi fiyat istemişti bugün sordum ama yan sanayi ürün takıyorlarmis orjinalı sadece teleservice takıyormuş ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

quote:

Merhabalar bugün lumia 820 telefonumu şarja taktım aradan 1-2 saat geçtikten sonra telefona bakayım dedim o da ne telefonun ekran çalışmıyo. wındows phone tuşlarının ışığı yanıp titreşimi çalıştığı halde ekranda gene bişey yok bu arada ekran jelatinli, jelatinini çıkadım ışığa doğru tuttum gözlerime inanamadım ekran içten bir noktadan uç verip çeşitli yerlerinden kırılmış ama sadece içten dıştan bir tane bile çizik yok olduğu yerde masanın üstünde duran telefon bu nasıl olabilir aklım hala almıyor yaşayan bilen varmıdır telefonun garantisi yok bu arada :(

benim telefon dün elimden düştü ekranı içten kırıldı garantiye gönderdim 300 lira istediler sizede büyük ihtimal o kadar masraf çıkar garanti olup olmaması önemli değil fiyat aynı çıkar ama madem garantisi yok kvk 200 lira gibi fiyat istemişti bugün sordum ama yan sanayi ürün takıyorlarmis orjinalı sadece teleservice takıyormuş ...

benim de merak ettiğim nokta bu..kısa mesafeden düşüp de nasıl ekranı kırılabiliyor kolaylıkla..hiç test etmiyorlar mı bu cihazları..

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
    benim de merak ettiğim nokta bu..kısa mesafeden düşüp de nasıl ekranı kırılabiliyor kolaylıkla..hiç test etmiyorlar mı bu cihazları..

biraz şans bazen yarım metreden düşen dağılıyor bazende daha yüksekden düşene birşey olmuyor köşesi üzerine düşenler daha çok kırılıyor yanlama düşenlere nadiren bir hafta önce bizimde bir arkadaş kırdı 820 ekranını düştüğü yüksekli 1mt civarı servise gönderdik bakalım bir dönüş olmadı daha şu ana kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

quote:

yüksekten kac defa dustu arka kapak ustune ama sıkıntı olmadı 30 cm ya var ya yok fayansa düştü bi baktım ekrandakı renkler bırbırıne gırdı ne yapalım olacagı varmıs ...

• Benim 520 ekran kırıldı garanti 300 lira istedi oturdugum yerde bi telefoncu 120 ye orjinal ekran takıyoruz dedi ona yaptırdık evet eskisi gibi ama telefonda jelatin yok ve 2 tane çizik var telefonda nası geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtAltg

quote:

biraz şans bazen yarım metreden düşen dağılıyor bazende daha yüksekden düşene birşey olmuyor köşesi üzerine düşenler daha çok kırılıyor yanlama düşenlere nadiren bir hafta önce bizimde bir arkadaş kırdı 820 ekranını düştüğü yüksekli 1mt civarı servise gönderdik bakalım bir dönüş olmadı daha şu ana kadar

bu tarz konuları okudukça da telefona karşı daha dikkatli oluyorum..ancak sakınan göze de çöp batmasından korkuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Bende 720yi yaptırmayı düşünüyorum sanırım sadece dış ekran çatladı .. Telefoncular çakal 300 den kapı açıyorlar olmadı yarın yolum üzerinde maltepeye uğrarım teleserviceden fiyat alırım bakalım ne diyecekler

Hocam 720nin ekranı ne kadar dedi teleservice? Benim 8s bin de camı çatladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Bende 720yi yaptırmayı düşünüyorum sanırım sadece dış ekran çatladı .. Telefoncular çakal 300 den kapı açıyorlar olmadı yarın yolum üzerinde maltepeye uğrarım teleserviceden fiyat alırım bakalım ne diyecekler

Hocam 720nin ekranı ne kadar dedi teleservice? Benim 8s bin de camı çatladı.

240 lira dediler ama iç ve dış cam birlikte değişiyormuş . Nokia care ama bu hoş gün içerisinde veriyoruz ve garantiniz devam ediyor dediler. 240 lira verilmez bence telefonculara bakmak lazım 100-150 liraya yapıyorlarmış

• Bendede L820 Var , Ekranı Kırıldı muhtemlen iç ekran teleservice ' e götürdüyümde 186 TL fiyat söylediler sizce uygunmu . + format atılmasını istemiştim bu ne kadar fark ettirir fiyatı.
  • ben de geçen hafta telefonumu düşürdüm.onlarca kez düşürmemin ardından dayanamadı telefon ve iç camı kırıldı.Beşiktaş kvk'ya pazartesi bıraktım,salı günü aldım.220 tl ödedim aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
  • ilk değilsiniz ben de kırmıştım sonra 140 TL'ye yaptırdım, sonra koruyucu kılıf aldım, fakat kılıfı kapatmadığım bir gün tekrar düşürdüm ve tekrar kırdım şimdi evde atıl duruyor ya ekranları dayanıklı değil ya ben çok sakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-mistik

ilk değilsiniz ben de kırmıştım sonra 140 TL'ye yaptırdım, sonra koruyucu kılıf aldım, fakat kılıfı kapatmadığım bir gün tekrar düşürdüm ve tekrar kırdım şimdi evde atıl duruyor ya ekranları dayanıklı değil ya ben çok sakarım

Valla hocam bi ara sinirlendim birine duvara çarptım sadece kapağa çatladı :D bence gayet sağlam telefon

• Lumia 920 kırıldı taze sadece cam kırıldı.Var mı teleserviceye yaptıran

• Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama servis bana ekran değişimine 400 tl fiyat verdi... Üstelik sadece telefonun dokunmatik panelinde sorun var Nasıl bi hesap bu?

• dun kırdım ekranı elimden fırladı tel.. 325 lira verdik
  • Benim de l625 kırıldı :((

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100292977&p=1#100310668

• lumia 820 nin ekranı kırıldı, genpaya mail attım bakalım ne fiyat verecekler..

Ankaradayım değişim için önerebileceğiniz bir yer var mı

• Sevgili arkadaşlar el yatkınlığınız varsa kendiniz değiştirin derim. Çin sitelerinden alın uygun fiyata. Alırken yorumlara falan dikkat edin. Çok ucuza kaçmayın. Zira bazı ekranlar ciddi anlamda kötü çıkıyor. Bedava kargo geliyor zaten. Sonra youtube a yazın işte ''Nokia Lumia 920 Disassembly veya Nokia Lumia 920 Disassembly and Assembly'' falan gibi yazın. Cihazın nasıl açıldığına ekranın nasıl çıktığına adım adım dikkat ederek kendiniz sökün yapın. Tabiki el yatkınlığı ve merak varsa. Bence servise bu kadar para verilmez.Zaten ekran kırılınca garanti kapsamı dışında oluyor. 4 katı fazla ödemek garip.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.