Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 Sensör/Hoparlör Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonla konuşurken bazen durduk yere ses hoparlöre geçiyor. L820 kullanıyorum. İlk aldığımdan beri durum böyle. Amber güncellemesiyle geçer dedim ama bir değişiklik olmadı. Telefonu kulağımdan uzaklaştırmıyorum veya ters çevirmiyorum. Dediğim gibi konuşurken durduk yere bir anda oluyor bu dediğim. Her konuşmada olmasada 3 5 konuşmada bir oluyor. Varmıdır bunun bir çözümü arkadaşlar. Aynı problemi yaşayan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Telefonla konuşurken bazen durduk yere ses hoparlöre geçiyor. L820 kullanıyorum. İlk aldığımdan beri durum böyle. Amber güncellemesiyle geçer dedim ama bir değişiklik olmadı. Telefonu kulağımdan uzaklaştırmıyorum veya ters çevirmiyorum. Dediğim gibi konuşurken durduk yere bir anda oluyor bu dediğim. Her konuşmada olmasada 3 5 konuşmada bir oluyor. Varmıdır bunun bir çözümü arkadaşlar. Aynı problemi yaşayan varmı.

Telefonun ekranı açık mı kalıyor konuşurken? Eğer öyleyse sensörde bir sorun var. Yoksa basmadan hoparlöre geçmesi imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Telefonla konuşurken bazen durduk yere ses hoparlöre geçiyor. L820 kullanıyorum. İlk aldığımdan beri durum böyle. Amber güncellemesiyle geçer dedim ama bir değişiklik olmadı. Telefonu kulağımdan uzaklaştırmıyorum veya ters çevirmiyorum. Dediğim gibi konuşurken durduk yere bir anda oluyor bu dediğim. Her konuşmada olmasada 3 5 konuşmada bir oluyor. Varmıdır bunun bir çözümü arkadaşlar. Aynı problemi yaşayan varmı.

Telefonun ekranı açık mı kalıyor konuşurken? Eğer öyleyse sensörde bir sorun var. Yoksa basmadan hoparlöre geçmesi imkansız.

yok hayır açık kalmıyor. ekran karanlıkken hoparlöre alıyor. Bende anlamadım. Hoparlöre aldıktan sonra kulağımdan çekince ışık yanmıyor mecburen tuş kilidi tuşuna basıyorum anca öyle ekran parlıyor. Geri ahize alma tuşluda olmadığından aramyı sonlandırıp tekrar aramak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cineko -- 14 Eylül 2013; 19:47:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.