Şimdi Ara

Nokia lumia 820 ve led tv bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acaba Windows kullanan telefonların evde ki dlna uyumlu cihazlar ile kullanımı nasıldır?Android telefonlar sorunsuz kullanılıyor ve android markette tv ler için kumanda vs programları mevcut.Bu telefonda sıkıntı yaşarmıyım bu konuda?Telefonu almayı düşünüyorum fakat bu durum kafamı çok kurcalıyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar.

• Bilen varsa es geçmesin lütfen açıklasın
  • O kadar konuda yorum yapılıyor,bu sorun hakkında bilgisi olan yok mu acaba?Illa deneyip mi görmem gerekecek?
  • Nokia'nin Play To uygulamasi ile Samsung Smart TV'ye sorunsuz bir sekilde resim, muzik, video aktarimi yapabiliyorum Lumia 920'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Nokia'nin Play To uygulamasi ile Samsung Smart TV'ye sorunsuz bir sekilde resim, muzik, video aktarimi yapabiliyorum Lumia 920'de

yazınızı okuduktan sonra bende 820 lumia için indirip lg 42la660s de denedim süper tam aradığım ihtiyaç duyduğum bir proğramdı sayenizde bu eksiklik giderildi çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

quote:

Nokia'nin Play To uygulamasi ile Samsung Smart TV'ye sorunsuz bir sekilde resim, muzik, video aktarimi yapabiliyorum Lumia 920'de

yazınızı okuduktan sonra bende 820 lumia için indirip lg 42la660s de denedim süper tam aradığım ihtiyaç duyduğum bir proğramdı sayenizde bu eksiklik giderildi çok teşekkür ederim

Rica ederim hocam, güle güle kullanın

Hemşeriyiz sanırım, her yerde Es-Es

• quote:

Hocam çok sağol işime yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.