Şimdi Ara

Nokia Lumia 830

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 yıldır iphone 4S kullanıyorum ve iphonedan son derece memnun olduğumu söyleyebilirim. Ancak malesef şarj problemi yaşamaktayım ve artık telefonumu değiştirme zamanının geldiğini düşünmekteyim. Şu an birinci önceliğim şarj. Ancak daha önce yaptığım gibi çook yüksek meblağlar ödemek niyetinde değilim
    Yıllardır iphone kullanan birisi olarak artık çok fazla app ve oyun indirmediğimi fark ettim. Bu sebeple akıllı ama çok da app destekleyen bir platform olmayan ama son derece seri olan windows platformuna geçmeyi düşünüyorum. Bir nokia hayranı olarak sanırım lumia 830 u dneeyeceğim. İşlemcisinin saat frekansı az olan snapron 400 olmasından kaynaklı pil ömrünün uzun olduğu ifade ediliyor. Ancak yinede telefonun hızında bir yavaşlama olduğu da beliritliyor.
    Aranızda bu telefonu kullanan kimse var mı? Varsa şarj ömrünün nasıl gittiği hakkında tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Teşekkür ederim,

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: crapdeno

Merhaba arkadaşlar,
    3 yıldır iphone 4S kullanıyorum ve iphonedan son derece memnun olduğumu söyleyebilirim. Ancak malesef şarj problemi yaşamaktayım ve artık telefonumu değiştirme zamanının geldiğini düşünmekteyim. Şu an birinci önceliğim şarj. Ancak daha önce yaptığım gibi çook yüksek meblağlar ödemek niyetinde değilim
    Yıllardır iphone kullanan birisi olarak artık çok fazla app ve oyun indirmediğimi fark ettim. Bu sebeple akıllı ama çok da app destekleyen bir platform olmayan ama son derece seri olan windows platformuna geçmeyi düşünüyorum. Bir nokia hayranı olarak sanırım lumia 830 u dneeyeceğim. İşlemcisinin saat frekansı az olan snapron 400 olmasından kaynaklı pil ömrünün uzun olduğu ifade ediliyor. Ancak yinede telefonun hızında bir yavaşlama olduğu da beliritliyor.
    Aranızda bu telefonu kullanan kimse var mı? Varsa şarj ömrünün nasıl gittiği hakkında tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Teşekkür ederim,

Selamlar

Hocam onun yerine n11 üzerinden 1520 alınabilir 80 TL fark oluşuyor arasında Siyah Renk bir 1520 aldım 80 liraya snapdragon 800 adreno 330 20mp kamera daha iyi ekran 1080p çözünürlük vs almış oluyorsunuz boyut sıkıntı değilse bir bakın derim.

• birinci önceliğim şarj, 1520'de snapron 800 var su gibi içiyor bataryayı o sebeple snapron 400lü model daha cazip geliyor
  • Android tarafında 1700 lira eşiğinde HTC One E8, 1800 lira eşiğinde Z3 Compact ve 1000 lira eşiğinde Huawei G7 var. WP platformu daha çok taze ve bazı noktalarda can sıkıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 3 Aralık 2014; 9:38:39 >
  • Lumia 1320

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu dedikleriniz hepsi güzel telefonlar ama dediğim gibi ben artık 4-5 saatte bataryamın bitmesini istemiyorum, çok yüksek paralar da ödemek istemiyorum o yüzden sanırım şu an için en iyi alternatif 830, çine gitme ihtimalim var, eğer gidersem yaklaşık 800 tl gibi bi meblağ ödicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: crapdeno

Arkadaşlar bu dedikleriniz hepsi güzel telefonlar ama dediğim gibi ben artık 4-5 saatte bataryamın bitmesini istemiyorum, çok yüksek paralar da ödemek istemiyorum o yüzden sanırım şu an için en iyi alternatif 830, çine gitme ihtimalim var, eğer gidersem yaklaşık 800 tl gibi bi meblağ ödicem

1520de 3400mah batarya var nerden bitecek 3-4 saatte 830dan daha fazla gider ve uzun ömürlü bir telefon olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Nokia 6100
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.