Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene 525 vardı avea logolu nokia shop a verdin içine ettiler avea logosuz istiyorum dedim mundar ettiler sonra teleservice gönderdim orijinal 525 yüklediler 7defa gidince Avea romu yüklüyorlardı bende öğrendim kendim yüklüyordum

Forumda birinde de vardı aynı yurtdışından alınma o da yazmıştı böyle zamanında

Sorunlu ise telefonun varsa yolla yapsınlar dokunmatiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon iyi çalışıyor da normalde internete bağlanması gereken be uzun basınca ses ile arama yapması gereken sağdaki büyüteç tuşu soldaki geri işlevi gören ok tuşu ile aynı işlevi yapıyor bu rom ile alakalı değil bence.öyle ise rom atarım sorun değil.sorun büyüteç tuşu ve dokunmtik ekranın tam yapışmamış olması hocam

• dokunmatik olabilirde yabancı forumlara bakın bi farklı yazılımla o tuş o işlevi görüyor diye hatırlıyorum 1 yerde okumuştum ama çıkaramadım .

Microsoft desteği arayın bide oraya sorun bakalım ne dicekler
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün arabanın içinde düşürdüm teli, yan dişlerden bir dişin yarısı gitmiş , normalde küt küt otururdu takarken kapağı, şimdi sağ kısım direk oturuyor. Arka kapağı değiştirsem mi ? Kapağın altında diktörtgen şeklinde bir kısım var onun da bir kısmı gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 16 Eylül 2015; 0:00:09 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam ya ben bu ROM işini beceremedim elimde yatkındır pc ye fakat yolunda gitmeyen bir şeyler var anlamadım gitti.NSU ile 8.1 e döndüm bu büyüteç (arama) tuşu yine aynı açılışta yine Rom Vodafone olarak açılıyor.
    İyice canım sıkıldı saatlerce pc başında yine Bg ye göndermekte pek içimden gelmiyor Tr servisine göndersem ne olur merak ediyorum.Artık lanet edecek seviyeye geldim yani .Bıktırdı.
  • Türkiye rom bulacaksan dosyalar elinde olacak
    bg rom olan yere Türkiye rom u olacak onları kopyalayıp yükleteceksin

tam anlatamıyorum benide uğraştırmıştı .

Nokia shop varsa deneyin bide teleservice gönderin güncelleyip vermeleri lazım
  • telefon elime ulaştı genel hatlarıyla güzel bir telefon. arka kapak kameranın oldugu kısım biraz esnek sanırsam zira tam oturmuyor cıkıntı var bayagı sizlerde de öylemidir.
  • Bizde öyle birşey yok foto koyabilirsen bakabiliriz

• Qsd 400 ile zaten olu dogmus bu cihaz , ayrica yazilimin (wp8) berbatligindan bahsetmiyorum bile

Askere gittim geldik aralikta insta hala beta , youtube uygulamasi desen yine yok . ana uygulamalar bunlar , bunlarida yillarca bekleyeceksek vay halimize

Htc 8x kullanicisi olarak wp den pisman oldum ,simdi de htc 8x e wp10 gelecek zaten bu wpin son sansi

• Dün itibariyle hizlial 'dan 980-25= 955 TL ye Lumia 830 alarak aranıza katılmış durumdayım. Uzuuun zamandır telefon araştırıyorum. İsrafı sevmeyen biri olduğum için emektar telefonum bozulana kadar almadım yenisini.Bu telefona verdiğim parayla LG G2 de alablilirdim. Fakat uzun ömürlülük , stabilite ve fotoğraf kalitesi sebebiyle son tercihim bu oldu.

+ Ekran çok parlak ve güzel
    + Ses sistemi güzel
    + Dizaynı iyi
    + İnternet iyi
    + Glance screen olması iyi
    + Here drive poi noktalarının eksik olması dışında mükemmel. Yani tek eksiği isim olarak her yeri bulamamanız, adres gerekiyor bazen.

- Makine büyük. Kullanım olarak tek elle çatır çatır yazılmıyor. Özellikle eni geniş. Iphone'un neden büyük telefon çıkarmamakta uzun süre direndiğini anlayabiliyorsunuz.
    - Fotoğraf kalitesi -belki ben çok şey beklediğim için - beni tatmin etmedi. Özellikle iç mekan çekimlerinde.
    - Ön kamera kötü. Ben selfie ci olmadığım için çok etkilenmedim.
    - Pil bir günü çıkaramadı. Aşırı kurcalamadım. Tasarruf modunda stand by konumunda nerdeyse hiç yemiyo fakat internet -3g- ekran- oyun -video kesinlikle bir günü çıkarmaz. Burada tasarımı bozmamak adına büyük pil koyamamışlar bence 2200 yetersiz. 2500 olsa tadından yenmezdi. Fakat gerektiği kadar kullanırsanız bir günü çıkarır.
    - Telefonun boyutundan, malzemesinden ve ağırlık merkezinden dolayı özellikle cepten çıkarırken, cebe koyarken her an kayıp düşebilitesi var. Slikon kılıfım yarın geliyor muhtemelen o sorunu çözer...

Lumia 'lar artık hiçbir büyük markette ve operatörde satılmıyor. Telefonu görmeden sipariş verdim. Sanırım çok kar bırakmıyor marketlere ki fiyat / performans / kalite oranı çok yüksek. Özellikle internetten alınca.
    Telefonu genel olarak çok beğendim. Fiyatına göre özellikleri çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 18 Eylül 2015; 22:25:37 >

• arkadaşlar ben bu telefonu alınca sadece mesajlaşmak, arama yapmak müzik dinlemek için kullancam. veri kullanımı full açık durur bende, evde de wifi bağlı olacak. Sizce 1 günü çıkarır mı. Ağırlıklı olarak mesaj için kullancam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAditore

arkadaşlar ben bu telefonu alınca sadece mesajlaşmak, arama yapmak müzik dinlemek için kullancam. veri kullanımı full açık durur bende, evde de wifi bağlı olacak. Sizce 1 günü çıkarır mı. Ağırlıklı olarak mesaj için kullancam.

2 günü. Bile görür
    Gece boşta iken wifi de 📶 bırakma daha fazla şarj harcıyor

Benim değerler konuda ekli bakabilirsin

• cihaz wifi ve 3g açıkken deli şarj yiyor. işin olmayınca kapatman lazım. oyun performansı iyi ki ben sadece subway oynarım. oyunda 1 saate %20 sarj gider.

kamera hd çekimlerde iç mekanda mükemmel video kaydı var. iş yerinde herkesin ağzı açık kaldı. resim kalitesine diyecek söz yok. uzun manzara çekimlere süper değil idare eder. macro ve diğeryakın çekimler süper. flaşlı çekimlerde yansıma yapmıyor bir noktada güzel yani.

merak edenler için telefonda 20 uygulamayı aynı anda actım. bir oyundan diğerine gecerken oyun kaldıgı yerden devam ediyor ama bunun için 10 sn ye beklemeniz gerkiyor. iphone da nasıl bilemem.
  • HTC win 8X i 1yıldır kullandıktan sonra HTC ve KVK dan miğdem bulandı ve nefret ettim ancak windowsa bayıldım..android ve IOS kullanan biri olarak windows beni bağladı kendine..Bunda belki telefonu sadece konuşma ve explorer amaçlı kullanmamın payı büyük..HTC iyice saçmalamaya başladığı için yeni bir telefon almak istiyorum..830 güzel görünüyor ama ebatları hiç hoşuma gitmedi..bugün birinde 925 gördüm ve bayıldım tele, işte aradığım telefon bu dedim..
    bana ne önerirsiniz bu durumda?
  • oprema kullanıcısına yanıt
    L925 kullandım ve batarya sıkıntı ve birde güncel cihaz değil şekil 10 numara ama gerisi boş bu zaman için.

• Merhabalar,
    Bende aranıza bu akşam katılacağım. Lumia 920 den geçiş yapıyorum. Kırılmaz cam-hafıza kartı önerilerinizi alabilirim
  • Evet iki haftalık kullanım sonrası şarj durumu oturdu. Telefon 24 saati çıkarıyor. Gece %100 de şarjdan alıyorum. Ertesi geceye kadar şarjı gidiyor. Ortalama her kullanıcıya bir gün yeterli kullanım sağlar.
    Slikon kılıf telefonun albenisini götürdü ama dedigim gibi kılıfsız sabun gibi kayıyor.
    Cam filmi kullanmıyorum. Bence gereksiz. Telefonu anahtar ya da bozuk para ile aynı cebe koymazsanız çizilmiyor. Eski Nokia 603 um anahtarla aynı cepte bile çizilmedi.
    Fotoğraf hala tatmin etmedi. Pc den bakınca görüntü istedigim seviyede değil. Dng formatını denemedim henüz 9 MP 4:3 tam otomatik çekiyorum.
    Telefon piyasada tükenmek üzere. Hizlialda da bitmiş. Bi hepsiburada satıyor.

• DNGCodec_2_0_Installer ile dng fotolara bilgisayarda bakabilrsin

daha gerçekçi

şarj zaten oturacak 5 -6 şarjdan sonra

benim değerleri görmüşsündür umarımm
  • Şu anda note 3 kullanıyorum wp geçmek istiyorum android sıktı artık arka kamera performansı nasıl note3 den iyimidir wifi çekim gücu nasıl iyimi.

• Wifi 📶 çekimi iyi note 3kullanmadığım için bilmiyorum ama konuda fotolar mevcut note 3 ile çekilenlerle karşılaştır karar senin

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.