Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de g3 almayın hocam. İllaki lumia 830 da alın demiyorum. Ama kesinlikle g3 almayın. Kamerası sadece jpeg çektiğimde ben hiç begenmiyorum. Ama dng çekip jpeg'e çevirdiğimde güzel oluyor. Bazen iyi ışıkta bile jpeg kötü çıkıyor. Bunu halletmeleri lazım bu haliyle telefonun kamerasında bir ayrıcalık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 31 Ağustos 2015; 16:47:25 >
  • Crashlone kullanıcısına yanıt
    hocam cihazı onerirmisiniz? haftaya alıcam hayırlısı ile de tam emin değilim. on kamera sizce yeterlimi yani selfie için. tasarımı hoşmu vs genel bi açıklama yapamısınız.

eyozgurluk hocam kamera konusunda 830 danmı bahsettiniz yoksa g3 denmi? bu arada wp yi seviyorum o yuzden wp den devam edicem bu yuzden 1000 lira civarı sadece 830 var 640 xl da iyi ama boyut biraz düşündürüyor bi yol gösterin.
  • size şarj durumu gösterecemde usb le bağlayınca bozuluyor :)

yarın eklerim %70 1 gün 1 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

hocam cihazı onerirmisiniz? haftaya alıcam hayırlısı ile de tam emin değilim. on kamera sizce yeterlimi yani selfie için. tasarımı hoşmu vs genel bi açıklama yapamısınız.

eyozgurluk hocam kamera konusunda 830 danmı bahsettiniz yoksa g3 denmi? bu arada wp yi seviyorum o yuzden wp den devam edicem bu yuzden 1000 lira civarı sadece 830 var 640 xl da iyi ama boyut biraz düşündürüyor bi yol gösterin.

Kamera konusunda 830,G3'ten bariz önden zaten LG kamerasına güvenerek G4'ü çıkarttı G3ün üstüne.Bir arkadaşımda G3 var onunla karşılaştırdık gece çekimlerinde ve sabah çekimlerinde 830 daha iyi,tek sıkıntısı flashı kötü G3'e göre.
    Bu söylediklerim sadece Fotoğraf Çekimleri içindi video kalitesi G3'ün daha iyi olabilir Android'ten pek anlamam ama Lumia 830 1080p/30 çekiyor en fazla şuan için ,G3 1080p'de 60fps kayıt yapıyor olabilir.

Ön kameraya gelince Cihaz en azından iphone 5 kalitesinde selfie çekmenize olanak sağlıyor.

Daha çok batarya ömrü istiyorsanız sanal tuş saçmalığına katlanabiliyorsanız ve kameradan ve tasarımdan feragat ederek daha büyük ekranlı 640xl sizin için biçilmiş kaftandır hocam.

Bu arada telefonun siyah rengini almama rağmen otobüste tramvay'da iphone'lu elamanlar bile gözünün kaydığını gördüm telefon son derece şık siyah almanızı öneririm,Yekpare görünüm katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 1 Eylül 2015; 0:19:39 >

• Siyah alın kapagi degistirirsiniz
    3 tane 830 kullandim farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PapyonluLejyon kullanıcısına yanıt
    830'dan bahsettim hocam. tasarım gayet hoş. batarya rahat 1 gün gidiyor. Ön kamerayı kullanmadım pek hocam. wp'yi ben de sevdim benim ekranda sarışalma olmuştu garantiye yolladım.
  • Arkadaşlar benim bu değişim telefonu ciddi sıkıntılı şarj konusunda. Diğer telefonla 58 saatin ekran görüntüsünü bile almıştım. Aşağı yukarı aynı kullanımda 12 saati zor çıkartıyorum bu telefonla. Günlük ortalama 10 dakika kadar görüşme yapıyorum ama alakasız biçimde en fazla şarjı görüşmeler yiyor. Bi tavsiyeniz var mı?https://store.donanimhaber.com/5d/3c/18/5d3c18dcd4259a03601f06e74267b5d0.pnghttps://store.donanimhaber.com/a5/04/64/a504645097dcff1b2dd4d564d1842f41.pnghttps://store.donanimhaber.com/64/58/e2/6458e2649ed730980598f1da850e9fcc.png
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

•  Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

değerler yukarıda

telefonu sıfırlayamıyorum ınstagram hesabı şifre için

normalde telefon beklemede 7 saate kadar falan en fazla %3 düşüyordu
    şimdi %10 ları buluyor

gecen %70 de bıraktım 3 adet güncelleme yapmış 6 saat kadar % 50 ye düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 1 Eylül 2015; 18:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

telefon yazılımı tekrar yükleyin imkanınız varsa sonra da açılınca telefonu tekrar sıfırlayıp kullanın şarjı harcayan program vardır
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bugün sıfırlayıp deneyecem hocam bakalım değişecek mi

• Lumia Software Recovery Tool ile yazılı tekrar yükleyin önce
  • Hocam ben az önce bir hard reset yaptım.Sarj sorununu hallettim şuan kalibre diyor 1 saatte bir kontrol ediyorum %99dan %97ye geldi 5 saate
    Pil durumunu kontrol ediyorum 1 gün 12 saat -> 1 gün 20 saat diye habire çovalıyor ne zaman baksam.
    Sorun sanırım telefonu aldıktan sonra üst üste güncellemeler yapınca oluşuyor.

Şahsen w10'a güncelledikten sonra bir kez daha hard reset yapıcaz bu tabloya göre.
  • kendiliğindende olsu foto olayı düzeldi çok sevindim
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Arkadaşlar beyaz olan 830 da çerçeve soyulması falan yaşayan oldu mu hiç ? Düşmeyle kolay ezilebiliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene lumia 720 kullandım.

2 ay önce Android'e geçtim htc aldım cihaz bozuk çıktı 60 gün servisle uğraştım değişim yapıldı gittim sattım para ekledim xperia c4 aldım ..Bu cihazda ses ile ilgili sorun var sesim neredeyse karşıya gitmiyor insanlarla iletişim kuramıyorum nerdeyse çok kısık gidiyor ve bu iş canımı sıkıyor..Bu şekilde devam ederse geri vereceğim yada satıp tekrar windows'a dönmeyi kafama koydum.

830'u çok çok beğeniyorum tasarım olarak birde 640 xl var hangisini tercih edeceğime de karar veremedim..

640 çok büyük geliyor şu an ki sony bile 5,5 inç ve tek elle kullanması zor oluyor.O yüzden 830 boyut olarak ideal geliyor..Tek kafama takılan kamerası ?

Görüntü kalitesi ne alemde ? Kamera olarak 830 mu yoksa 640 mı daha iyidir ?
  • İnşallah sonraki telefonum bu olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Benimki siyah ama evet kolay soyulup ezilebiliyor maalesef

• Aldığım dan beri silikon kılıfta kullanıyorum kılıf sıcaktan genişledi

• Arkadaşlar benim gibi şarj problemi yaşayan var mı aranızda acaba? geçen telefonu sıfırladım yine düzelmedi. Üstelik kamera iyice kafayı yedi telefonu sıfırladıktan sonra hem gece hem gündüz berbat çekiyor resimleri aşırı soluk.
    Acaba w10 mu yüklesem? tavsiye eder misiniz, bir de w10 yüklersem eğer geriye döndüğümde yedeğimi yükleyebilir miyim?
  • Yedeğini alırsan yüklersin

İnstagrama güncelleme gelince benim iş de yalan oldu bende sıfırladım akbank direkt arka planda şarj yiyor bilgi. Olsun kapattım napıyorsa
    Şimdi beklemede o düşüş yok şuan gayet iyi değerler yukardavar benim

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.