Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum. Tabi sıfır almak istiyorum ama kayseride nereden alabilirim bunun sıfırını? ikinci el almamı önerir misiniz? Yurt dışından getirtecektim 500 tlye ancak o iş olmadı gibi. Türkiyeden almak istiyorum bende nerelerden almamı önerirsiniz?
  • selamlar arkadaşlar
    Telefona taktığım sim Kartı bir türlü çıkartamadım. Daha fazla kurcalayıp yuvayı bozmak istemiyorum. Öneriniz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış hatırlamıyorsam sim'i takıldığı yönde içeri itip dışarı atması sağlanıyordu tıpkı microSD kartlarda olduğu gibi.
  • EzioAditore kullanıcısına yanıt
    Kayseri'de bulabileceğini sanmıyorum hocam bende Kayseriliyim. İnternetten alsan daha uygun olur.
  • beyler 830 almayı düşünüyorum ay sonunda alıcam.bi kaç sorum var arka kamera belliki kusursuz da on kamera 0.9 mp sizce iyimi yeterlimi? sırf on kamera düşündürüyor.birde alırsam hangi renk güzel siyah ve beyaz var sanırım sadece hangisi daha iyi hepsi buradadan alıcam şimdiden teşekkurler. son olarak sizce cihaz genç işimi? g3 den dahamı iyi tasarımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

beyler 830 almayı düşünüyorum ay sonunda alıcam.bi kaç sorum var arka kamera belliki kusursuz da on kamera 0.9 mp sizce iyimi yeterlimi? sırf on kamera düşündürüyor.birde alırsam hangi renk güzel siyah ve beyaz var sanırım sadece hangisi daha iyi hepsi buradadan alıcam şimdiden teşekkurler. son olarak sizce cihaz genç işimi? g3 den dahamı iyi tasarımı?

Ön kamera bence gayet iyi ve yeterli

• Alacaksanız siyah alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞ kesinlikle siyah al arkadaş HAKLI

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    sizce 1000 lirq vermeye degermi nette o fiyat aralığında full hd cihazlar var almak nw derece mantıklı . birde herkez siyah demişfotoĺqra bakinca beyqz daha güzel duruyor sanki ama aiz siyah diyosaniz siyah aliriz.

• quote:

sizce 1000 lirq vermeye degermi nette o fiyat aralığında full hd cihazlar var almak nw derece mantıklı . birde herkez siyah demişfotoĺqra bakinca beyqz daha güzel duruyor sanki ama aiz siyah diyosaniz siyah aliriz.

Ürün Sıfır değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Ürün Sıfır değilmi

hepsi buradada 1000 lira.

• merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydan beri kullanıyorum lumiayı bugün fark ettim ekranın sağ üst köşeden alt kısma doğru sarı renk oluşmuş, garantiye göndersem mi?
  • Gönderirsen ekran görüntüsünü alıp sarı renk olan yerin çıktısını al başka türlü sorun yok diye geri gönderirler

• resmini çekip renkli çıktı değil mi hocam , garantiye nasıl yollayacağım nereyi aramamız gerekiyor.
  • Ben de dun alarak aranıza katıldım.sızce kılıf be temper cam kullanmaya gerek varmı kenarları çizilcek gibi geldi

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    aynı durum bendede var sanırım ben göndereceğim garantiye her geçen günde artıyor bu ışık
  • Ent yada teleservice gönderin karar siizin

Microsoft desteğe mail atın onlar gönderiyor servise renkli çıktı alıp telefonla beraber gönderebilirsiniz

Şeffaf silikon kılıflar var onlardan kullanın bel aldığımdan beri öyle kullanıyorum

• iclever İ kullanıcısına yanıt
    hocam nereye göndereceğiz nasıl göndereceğiz bilgi verir misiniz ben yarın göndereceğim. ,
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi imei numarasından garantiyi sorgulattım garanti kapsamı dışındadır yazıyor. Nisanda değişim cihazı olarak almıştım
    şimdi eleamnın bana gönderdiği ilk lumia 820 faturası 02/11/2014 de düzenlenmiş.
    değiştirildiğine dair bir form var onun da faturası 26.03.2015

anlamadım şimdi bunun garantisi var mı yok mu iki imei numarasını da sorgulatıyorum garanti kapsam dışı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 24 Ağustos 2015; 0:00:05 >
  • Onların sisteminde kayıtlıdır
    Değişim evrağı ile göndersen hiçbirşey diyemezler
    Sabah 9dan sonra Microsoft desteği ara anlat durumu yardımcı olurlar garantidedir muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.