Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

WP10 güncellemesi L830'a ne zaman yayınlanacak, bilgisi olan var mı Arkadaşlar?

En erken kasım ayı

Teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncellemelerden sonra güneşin bol olduğu ortamlarda dumanlı çıkıyor resimleri
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • inanın geceleri daha güzel çekiyorum gündüzler daha güzel olması gerekirken
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda benim telefonda böyle çekiyordu sonra güncellemlerle beraber özellikle gündüz resimler biraz soluk çıkıyor resmi paylaştım nette görebilirsiniz bakmanızda yarar var
  • iclever İ kullanıcısına yanıt
    hocam gece çekimi için hangi ayarları kullanıorsunuz
  • Benim çok foto var eklediğim renkler net dng daha güzel tabi pcden bakıyorum bende
    Bende de geceler soluk çıkıyor günışığında sorun yok
    Ayarlardan elbette bir şeyi vardır

Ben genelde otomatikte çekiyorum hep

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    benim fotolar gün ışıında sarımsı çıkıyor güncellemelerden sonra gecede sıkıntı yok
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    iso 100 1/4 veya 1/5
  • Arkadaşlar cuma günü akşam aldım telefonu çok şükür. Lumia alacaklara tavsiyem ms' un teleserviceden vazgeçmesini beklemeleri olur ancak bu saatten sonra :)

• Güle güle kullanın hayırlısı olsun

Telefonda dün foto çekerken rezil oldum bende değildi arkadaşda dondu çekmiyor dedi Lumia kamera da kendi kamerasında ilk defa denk geldi

Rezil etti beni kapadım 1dak anca kapandı tekrar açtım yine aynı dondu 2.kapa açda düzeldi inşallah bidaha yapmaz

• En sorunsuz lumia 830 bende galiba şu ana kadar hiçbişey olmadı :))
  • Telefon Kaya arkadaslar resmen maşallah diyim betona düştü tık yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında çekerken sıkıntı olmuyor kayıt ederken sıkıntı oluyor kayıttetikten sonra üzerine bi İÇ PERDESİ ÇEKİYOR sinir oluyorum
  • Merhaba arkadaşlar, benim bir sorum olacak. Bir kaç gün önce hızlıal.com'dan lumıa 830 aldım. Kargodan teslim aldıktan sonra kutuyu daha önce açılmış mı diye kontrol ettim. Kutunun dışı bir jelatinle kaplıydı. Fakat genelde telefon kutularında olan, kutunun açılmasını önleyen ve kutuyu açmak için onu kesmeniz gereken yapışkan kağıt yada bantröl yoktu. Sizin telefonunuzdamı böyleydi? Hızlıal bana açılmış ürünmü kakaladı? Cevaplarsanız sevinirim.
  • beyler merhaba şu anda s5 kullanıyorum fakat samsung un hantallığından çok sıkıldım ve eski 920 mimin seriliği ve kamerasını özlüyorum piyasada bulanbilirklik olarak en iyi Windows telefon 830 bence yalnız bir iki sorum var s5 e oranla kamera ve pil ömrü hakkında bilgi verebilirmisiniz aklımı tek kurcalayan bunlar eğer kullananlardan sağlıklı bilgi alabilirsem bu telefonu alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

beyler merhaba şu anda s5 kullanıyorum fakat samsung un hantallığından çok sıkıldım ve eski 920 mimin seriliği ve kamerasını özlüyorum piyasada bulanbilirklik olarak en iyi Windows telefon 830 bence yalnız bir iki sorum var s5 e oranla kamera ve pil ömrü hakkında bilgi verebilirmisiniz aklımı tek kurcalayan bunlar eğer kullananlardan sağlıklı bilgi alabilirsem bu telefonu alıcam

Eski sayfalara gidersen bakarsan çok foto ve pil kullanımı örneklerini görürsün Günü rahatlıkla çıkarır gece çekimi beni memnun etmiyor ama yada ben çekemiyorum gündüz çekimi gayet başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

beyler merhaba şu anda s5 kullanıyorum fakat samsung un hantallığından çok sıkıldım ve eski 920 mimin seriliği ve kamerasını özlüyorum piyasada bulanbilirklik olarak en iyi Windows telefon 830 bence yalnız bir iki sorum var s5 e oranla kamera ve pil ömrü hakkında bilgi verebilirmisiniz aklımı tek kurcalayan bunlar eğer kullananlardan sağlıklı bilgi alabilirsem bu telefonu alıcam

Eski sayfalara gidersen bakarsan çok foto ve pil kullanımı örneklerini görürsün Günü rahatlıkla çıkarır gece çekimi beni memnun etmiyor ama yada ben çekemiyorum gündüz çekimi gayet başarılı

Cihaz raw modu ile çekim yapabiliyor sanırım doğru muyum?

• lumia selfide nar formatında bide lumia camera da dng formatında da çekim yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 9 Ağustos 2015; 20:49:09 >
  • quote:

Bu telefon kamera konusunda kimseyi uzmez birsuru android telefon eskittim böyle kameralı telefon ilkkez kullanıyorum iphone 5s den gece iyi cekiyor sen dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Bu telefon kamera konusunda kimseyi uzmez birsuru android telefon eskittim böyle kameralı telefon ilkkez kullanıyorum iphone 5s den gece iyi cekiyor sen dusun

Saolun zaten şu an bu ve lumia 930 arasında kaldım ama 930 dan batarya süresi nedeni ile korkuyorum bu biraz daha yakın bana

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.