Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba kandırıldım mı diye düşündüm hocam olabilir mi sizce?
  • Öyle birşey yapamazlar evraklar var sevk irsaliyesiyle gönderiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın pil performansı nasıl. 650 buldum ama çok kararsız kaldım. W10 cihazlarının tam çıkma arifesin de alınır mı acaba

• Cihazın çerçevesi tam olarak nasıl arkadaşlar metal gibi mi metale yakın plastik kıvamında mı tarif edebilecek olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bu cihazın pil performansı nasıl. 650 buldum ama çok kararsız kaldım. W10 cihazlarının tam çıkma arifesin de alınır mı acaba

eğer almaktan vazgeçersen bende lumia 830 arıyorum bana pas et ben alırım o fiyata.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    HOCAM MİKROSOFT DESTEĞİ ARADIM AMA LUMİA İLE İLGİLİ HİÇ SEÇENEK YOK SİZ NASIL GÖNDERDİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

HOCAM MİKROSOFT DESTEĞİ ARADIM AMA LUMİA İLE İLGİLİ HİÇ SEÇENEK YOK SİZ NASIL GÖNDERDİNİZ

4443665 arayınca 4 e basınca imei istiyordu en son değiştirdilerse bilmem
  • uchuroom kullanıcısına yanıt
    Sahibindende 700 get ilan var elden alirsan 650 ye birakir.

• evet o ilanı biliyorum geçen hafta anlaştık ve buluştuk. 650 tl ye. ama telefon ilandaki yazdıkları gibi değil. ekranında çok rahatzızlık veren 6 tane çizik var(ekran jiletinin altında, uyanık saklamış ve derin çizikler) ekranın sol alt köşesine doğru bastırınca ( ekranı silerken fark ettim ) ya açılmış yada çok sert darbe almış olmalı ki renk değişiyor. tıpkı hesap makinelerinin ekranları darbe alınca bastırdığınızda morarır ya bunada hafif baskı uygulayınca ekranda basılan yer beyaz oluyor. yani arkadaş itelemeye adam arıyor bu arada çocukta en fazla 16 yaşındadır.
  • Bebe itelemeye çalışıyor ucuz etin yahnisi ole olur zaten

• uchuroom kullanıcısına yanıt
    Allaha şukur ne diyelim. İyiki sanada bir şey olmuş

• Kafam hala çok karışık..

1.5 sene lumia 720 kullandım her yönden memnundum bi anlık gafletle htc alıp android'e geçtim cihaz ayıplı çıktı 2 aydır uğraşıyorum en son teleservice'den değişim cihazı bekliyor yazısı çıktı 4.kez servise gönderdim bu hafta içi gelecekmiş cihaz tabi o modeli bir daha asla kullanmayı düşünmüyorum..Android'ede alıştım ama sadece uygulama bolluğu yüzünden..

şimdi cihaz gelince direk takas yapacağım sony xperia c4 yada galaxy e7 düşünüyorum çünkü bütçem o civarlarda ki htc'nin değeride o fiyatlar..

Ama gel gelelim lumia 830 yine aklıma düştü bir anda...Sistem olarak zaten 1.5 sene kullandım ama android'e geçince 2 aydır uygulama ve market bolluğuna da alıştım..Almayı düşündüğüm cihazlarda yüksek cihazlar değil kamera kaliteleri eh işte bir yanım al lumia 830 otur aşağı diyor rahat rahat ama bilemiyorum fena halde kararsız kaldım

Hocam ürünü kargoya verdim resimleri atmıştım bir notlar kısmında arkadaşın bana olan borçlarını not almayı unutmuşum onlar benim için çok önemliydi kargo yola çıktı şimdi ne yapayım kargoyu geri gönderirler mi , mesela burdan en kısa şubeye gitse ya da servise gidince mi isteyeyim sıfırlanırsa telefon kötü olur benim için.
  • Kargoyu ara o sabah şubeye gidecek dagitima cikmadan subeden tarafima geri gonderilmesini iste bakalim belki gönderirler gondermezlerse teleservice durumu anlat onlar artik ne yaparsa

Teleservise kalmaz işallah,
  • Beyler hayirlisi ile 6 eylulde hepsi buradadan sifir 1000 liraya almayi dusunuyorum kafama takilanlar var.

1. Si kamerasini her yerde ovmusler amiral gemilrle kapisirmi.
    2. Perforrmans sorunlari olurmu.
    3.herkes siyah alsim dedi sizce siyahmi almaliyim.
    4.ortalama ne kadar sarj suresi var.
    5.ele saglamlik hissi veriyormu?.
    6.son olarak kamera cekim yaparken direkmii cekiyor yoksa odaklamak icin 3-5 sn bekliyormu?
    7.1000 lira civari saha cok alternatifler var bu cihazi onerirmisiniz.
    8.ilk basta g3 alicaktim sizce g3mu bumu g3 alma dedi burda bi kac kisi sizcede g3 e oranla dahami iyidir.

Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu telefon 4.5g çalıştırıyor mu? ve 4.5g ye geçtiğimizde telefon lte destekli olduğu için bir en yüksek kapasite olarak lte mi kullanacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAditore

beyler bu telefon 4.5g çalıştırıyor mu? ve 4.5g ye geçtiğimizde telefon lte destekli olduğu için bir en yüksek kapasite olarak lte mi kullanacağız?

150 Mbps hıza kadar kullanabileceksiniz.

LTE FDD ağı: Bant 1 (2100 MHz), Bant 20 (800MHz), Bant 3 (1800 MHz), Bant 7 (2600 MHz), Bant 8 (900MHz)
    LTE maks. veri hızı DL: 150 Mb/s (Cat 4)
    LTE maks. veri hızı UL: 50 Mb/s (Cat 4)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: EzioAditore

beyler bu telefon 4.5g çalıştırıyor mu? ve 4.5g ye geçtiğimizde telefon lte destekli olduğu için bir en yüksek kapasite olarak lte mi kullanacağız?

150 Mbps hıza kadar kullanabileceksiniz.

LTE FDD ağı: Bant 1 (2100 MHz), Bant 20 (800MHz), Bant 3 (1800 MHz), Bant 7 (2600 MHz), Bant 8 (900MHz)
    LTE maks. veri hızı DL: 150 Mb/s (Cat 4)
    LTE maks. veri hızı UL: 50 Mb/s (Cat 4)

yarbayım çok teşekkürler. Bu telefonu almayı çok istiyorum ama internetten sizce nerelerden alabilirm? 800 900 tl ye bulabilir miyim. 2-3 ay içerisinde alacağım telefonu
  • Arkadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Bazı arkadaşlar bataryasındaki sorundan bahsetmiş evet bu gerçek son gelen güncellemeleriyle battery draining olayı 830'ların %60ında olan bir şey çoğu yabancı forumlardada bundan dert yanıyorlar bendede şahsen var fakat bu sadece kullanmadığınız zaman oluyor yani ''sorunsuz 830'' ile güncelleme ile batarya sorunu başlayan 830lar %1-%5 fark payı ile aynı video oynatma süreleri ve konuşma süreleri (HİÇ DURMADAN) sunuyor.Bu bence bir eksiklik değil sonuçta gün içinde yine sıkıntısız bir biçimde kullanıcaksınız 48 saat bekleme sunuyor olabilir... maalesef,10 gün bekleme süresi sunamıyor belkide ama açık konuşalım çoğumuz akşam 1-2 saat telefonumuzu sarja takarız.Not:Bu denim gdr2 güncellemesinden sonra yine aynı şekilde Lumia 1520'dede çoğu modelde aynı benzer sorunlar oluşmuş. Windowscentral vs yabancı sitelerden araştırabilirsiniz.

Microsoft aslında bu işi çözebilir 3-4 günlük çalışmayla,fakat güncelleme işi maliyetli bir iş,ayrıca Microsoft şuandan itibaren tüm çalışmalarını Windows 10 Mobile üzerine yoğunlaştırmış durumda ve büyük ihtimal bu sorunların hepsi Windows 10 Mobile gelmesiyle son bulucaktır bulmasa bile hotfix gelir 8.1e ilk geçişte olduğu gibi.

O yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz sorun kesinlikle donanımsal değil yazılımsal yukarda bahsettiğim gibi vaaddettiği kesintisiz müzik ve film sürelerini %5 farklarla aynı şekilde sürdürebiliyor tek sıkıntısı telefon beklemedeyken olan battery draining sorunu.

Kısacası özetlersen telefon sizi 1 gün rahat idare eder 2.gününde yarısına kadar götürür günlük kullanımda şuanki haliyle ama sarj ettikten sonra 2-3 gün kullanmassanda bataryan biter şuanki sorunu bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 30 Ağustos 2015; 22:37:56 >

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.