Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah düşmanımı düşürmesin onların eline :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug15 -- 22 Temmuz 2015; 14:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

Allah düşmanımı düşürmesin onların eline :)

herkes aynı şeyi söylüyor :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

Hocam az önce görüştüm leyla hanımla, 20 iş günü doldu dedim. "20 iş günü zaten telefonun maksimum onarım süresi, eğer 20 iş günü dolarsa yeni cihaz veriliyor, siz zaten cihaz bekliyorsunuz serviste cihaz olmadığı için bu hafta gelmesi bekleniyor" falan demişti. yarın bir daha arayım ben o zaman Ömer beye anlatırım derdimi olmazsa. Çok teşekkür ederim tekrar.

Hayatım leyla

O hep öyle yapıyor bana da vermedi 😁
    Uğraştırıyor bende ilk aramamda oyle dedi ısrar edin geleceği yok falan deyin 20iş günü dolunca telefon gelmezse devreye biz gireceğiz demiştiniz de görüşmelerimiz kayıt altında dinleyin d leyla çıkarsa kapa telefonu tekrar ara Ömer e anlat durumu kapalı kutu istiyorum deyin ben öyle 3uncu aramamda aldın anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni gelen telefonda ekranı değiştirdiler gönderdiler yine ölü piksel var 1tane tek ortalarda

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yılmak yok aramaya devam o zaman :))) Sağolun hocam haber ederim ben yine gelişmeleri.
  • Son güncellemelerden sonra lumia cameranın resimlerini beğenmiyorum soluk soluk çıkmaya başlamıştır bu herkes için bir sorunmudur

• Pace de Stella P kullanıcısına yanıt
    Merhaba son güncellemeden sonra güneşli ortamda çektiğim resimler soluk çıkmaya başladı artık resimleri beğenmiyorum genel bir sorun olabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: iclever

Son güncellemelerden sonra lumia cameranın resimlerini beğenmiyorum soluk soluk çıkmaya başlamıştır bu herkes için bir sorunmudur

BURSA SAİTABAT ŞELALESİ
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

bunun neresi soluk ?

soluk dediğiniz fotoyu eklerimsiniz?

otomatik lumia camera 5 çekim JPEG+dng

• Telefonumun kamerasıyla zenfone ikiyi kısayladım bizim lumia tokatladı resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • Elde uzun pozlama denemesi:))
  • Arkadaşlar selamlar...Eski ve uzun süre lumia kullanan birisi olarak yazıyorum...

Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce çok büyük bir hata yaparak acemilik,cahillik ne derseniz diyin bir anlık gaflet ile vodafone'dan hattıma ek olarak Htc Desire 816g aldım..Telefonu kutudan çıkarttım eve geldim sorunlar direk başladı kamera video çekimleri inanılmaz kötü ve ekranda komple pembe yeşil çizgiler çıkıyor en önemlisi dokunmatik arızalı sürekli kendi kendine işlem yapıyor telefon mesaj çekiyor arama yapıyor foto çekiyor vs vs

hemen ertesi gün aldığım yere götürdüm virüs bulaşmıştır diyip resetleyip geri verdi aynı günün akşamı belirttiğim şikayetler tekrar oluştu ve yine geri götürdüm mecburen alıp lanet olasıca teleservice'e gönderdiler telefonu..Yaklaşık 20 günlük servis macerası sonrası kutudan çıkarılan telefonun ekranı değiştirilmiş olarak arefe günü teslim aldım 3-5 saat sonra aynı sorunlar yine çıkınca mecburen bayram dönüşünü bekleyip geçen hafta tekrar servise yollattırdım içine uzunca bir not yazıp ekledim telefondaki anormallikleri videoya alıp cihaz hafızasına attım aldığım bayide servis kağıdına müşteri telefonu istemiyor iade talep ediyor diye yazıp yolladı..

Bugün baktığımda cihaz yedek parça bekliyor diye gözüküyor aradım müşteri hizmetlerini biz iade veya değişim yapamıyoruz tamir edip yollarız diyor htc yi aradım biz bişey yapamıyoruz serviste yetki 4 kere servise giderse ancak o zaman değişim yapılır vs dedi her ikisinede lanet okuyarak kapattım..

Şu an telefonun geri gelmesini bekliyorum htc'nin taahhüt bedeli 1249 lira fatura...

Bu durumla ilgili yapabileceğim bir şey varmı sizce hakkımı nasıl savunabilirim sonuçta sıfır diye aldığım telefon kutudan çıkartılıp 24 saat dahi kullanılmadı 32 gündür telefon kargo ve servislerde dolaşıyor bütün parçaları 2.defa değiştirilecek yada hiç bir şeyle uğraşmayacağım lanet olsun diyip yediğim kazığın üstüne oturup sen aptalsın diyeceğim kendime htc telefonu elden ne fiyata olursa olsun çıkartıp gidip tekrar windows phone'a dönüp adam akıllı oturacağım aşağı..

640 xl gözüme çarpıyor fakat bakınca 830 fiyatları da biraz uygun gözüküyor htc'yi ne pahasına olursa olsun elden çıkarıp almak istiyorum lumia 830..Android'deki uygulama kısmı çok hoşuma gitmişti açıkcası ama telefon servisteyken çok çok eski bir samsung kullandım şimdi yinede onu kullanıyorum hiç bir özelliği yok sadece facebook yükledim bi baktım ki bu şekilde de yaşanabiliyormuş instagram retrica vs vs lerde olmadan hayat devam ediyormuş..İşte bu süreçte tekrar windows phone sevdamı ateşledi sonuçta günlük hayatta işimi görecek temel uygulamalar mevcut ve benim için en önemli olan kamera.. Kamera konusunda 830 mu yoksa 640 xl mi..

Son olarak biraz uzun oldu ve belkide htc android içerdiği için bu bölüm dışıda sayılabilir ama eski bir windows hastasıyım doğup büyüdüğüm topraklardan yardım almak istedim herkese saygılar

• iclever İ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende de tüm lumiada da böyle. Dng çekip jpeg çevirdiğim zaman sorun yok gayet güzel ama sadece jpeg çok kötü.
  • Kamera için kesinlikle lumia 830.
  • Wp için win10 ne zaman yayınlanacak biliyormusunuz ? Ve bir de 830 u ara sıra kendini kapatan var mı ? Bir de kendini kapaması neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: happy410

Wp için win10 ne zaman yayınlanacak biliyormusunuz ? Ve bir de 830 u ara sıra kendini kapatan var mı ? Bir de kendini kapaması neden kaynaklanıyor olabilir?

Ben 3tane kullandım yaşamadım
    Isınma falan varmıydı peki kapadığında

• Wp için Windows 10 ne zaman yayınlanacak ? Ayrıca 830 u kapanan var mı bu kapanma neden kaynaklanıyor olabilir ?

• Mudanya gün batımı

dng daha güzel çıkıyor renkler JPEG çeviremediğim için ekleyemedim
  • WP10 güncellemesi L830'a ne zaman yayınlanacak, bilgisi olan var mı Arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

WP10 güncellemesi L830'a ne zaman yayınlanacak, bilgisi olan var mı Arkadaşlar?

En erken kasım ayı
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.