Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam lumia 830'da lumia kamerada foto çekerken jpeg ve dng seçenekleri var. dng sıkıştırılmamış ham foto olduğu için gayet iyi, photoshoptan çevirip oyle kullanıyorum genelde. ama jpeg çıktıları hiç iyi değil lumia 830'un. özellikle de ışık hafiften yeterisz olsun sonuç berbat. Neden böyle sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam lumia 830'da lumia kamerada foto çekerken jpeg ve dng seçenekleri var. dng sıkıştırılmamış ham foto olduğu için gayet iyi, photoshoptan çevirip oyle kullanıyorum genelde. ama jpeg çıktıları hiç iyi değil lumia 830'un. özellikle de ışık hafiften yeterisz olsun sonuç berbat. Neden böyle sizce?

Büyük ihtimalle fotoğrafı çok işliyodur. Algoritma sorunu olabilir. Bir yazılım güncellemesine bakar düzelmesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1 aydır bu modeli kullanmaktayım ve büyük bir problemim var. Telefonu gece şarjdan %100 olduğunda çekiyorum ve ortalama 6 saat sonra uyandığımda sabah şarj %85 dolaylarında oluyor. Sadece wifi açık, konum kapalı ve arka planda sadece whatsapp ve hava durumu uygulaması çalışıyor. Telefonu bir kere sıfırladım ama sonuç yine aynı. Acaba durum sizde de böyle mi veya bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkncan

Arkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1 aydır bu modeli kullanmaktayım ve büyük bir problemim var. Telefonu gece şarjdan %100 olduğunda çekiyorum ve ortalama 6 saat sonra uyandığımda sabah şarj %85 dolaylarında oluyor. Sadece wifi açık, konum kapalı ve arka planda sadece whatsapp ve hava durumu uygulaması çalışıyor. Telefonu bir kere sıfırladım ama sonuç yine aynı. Acaba durum sizde de böyle mi veya bir çözümü var mıdır?

bekleme modunda o kadar düşmesi bence çook bu denemeyi şarjdan aldığınız da hemen değilde daha sonra yapın bende en fazla %1 yada %2 düşüyor

bazen bazen birden %3 %4 indiği oluyor ama

bugünden örnek vereyim 8 de aldım saat 5 te %73 de idi kullanımım haritalar konuşma whatsapp internete dolaşma 3g de

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bugün yine aynı durum oldu. Gece şarjdan çıkarıp masaya koydum son şarjdan 5 buçuk saat geçmiş durumda ve şarjım %86ya indi. Daha bir kere whatsappa girip çıktım o kadar. Acaba batarya mı bozuktur?
  • quote:

Bugün yine aynı durum oldu. Gece şarjdan çıkarıp masaya koydum son şarjdan 5 buçuk saat geçmiş durumda ve şarjım %86ya indi. Daha bir kere whatsappa girip çıktım o kadar. Acaba batarya mı bozuktur?

ben sabah 8 de aldım şarjdan şuan %79 da göz atma uyandırma falanda açık
    o kadar aniden düşmemesi lazım aslında bugün şarjı kapanana kadar bitirin %4 5 e geldiğinde ekran parlaklığını yüksek e alın ekran ışığınıda kapanmasını asla yapın bırakın kendiliğinden kapansın

sonra 3 buçuk saat uçak moduna alın çalmasın telefona dokunmadan şarj edin sonra birdaha deneyin bakalım nasıl olacak
  • Beyler cihaz nasıl şuan ki fiyatı uygunmu kullananınız varsa ufakbi yorum yapabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Batarya ölmüş sanırım yeni mi aldınız?

• Arkadaşlar benim telin kulaklık girişi bozulmuştu, 6. ayın 19 unda Kayseride yetkili servise elden vermiştim. 06.24.2015 tarihinde kargo girişini yapmışlar. 5 gün kaybım oldu. Garantiye işi düşen arkadaşlar direk kargoyla kendileri yollasınlar.
    Birde sorum olacak benimkide cihaz değişimi bekleniyor diyor ama anakart mı değişir yoksa komple değişim mi olur?
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• hiç mi kimse demedim kargoyla gönder diye biz genelde direk gönderiyoruz

anakart değişimi olur ama senteleservice arayıp sor belki cihaz değiştirirler genelde hep öle diyor ama cihaz gelmiyor 20 iş günü dolana kadar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bugün arayıp sordum "telefon bekliyoruz değişim için bizde yok" dediler. Ne zaman gelir dedim bayramdan önce gelmesini bekliyoruz dedi ama pek inanasım gelmedi.
  • Microsoft göndermiyor nedens inşallah gelirde alırsınız
  • Konu da açtım fakat ilgi görmedi. Telefonum l830.

Ben tumblr'ı çok kullanan birisiyim. Ve fotoğrafların kalitesi düşük. Yani bu onedrive için de geçerli. Neden böyle ? Lumianın genel bir sorunu mu ?
    Yoksa benim ayarlarım mı sorunlu?

Not : Tumblr'a internet explorler dan giriyorum. Ve ayarlarda"web sayfalarının tümünü indiririz." diye bir seçenek aktif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerhyme

Konu da açtım fakat ilgi görmedi. Telefonum l830.

Ben tumblr'ı çok kullanan birisiyim. Ve fotoğrafların kalitesi düşük. Yani bu onedrive için de geçerli. Neden böyle ? Lumianın genel bir sorunu mu ?
    Yoksa benim ayarlarım mı sorunlu?

Not : Tumblr'a internet explorler dan giriyorum. Ve ayarlarda"web sayfalarının tümünü indiririz." diye bir seçenek aktif.

Şunu deneyinizhttps://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/ported-for-tumblr/208f1962-ada8-44f4-92a9-b6c49b730416
    OneDrive ise yedekleme ayararından orijinal boyut seçebilirsiniz

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Yedekleme ayarlarına nasıl ulaşabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerhyme

Yedekleme ayarlarına nasıl ulaşabilirim acaba?

Ayarlar>Yedekleme
  • quote:

Arkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1 aydır bu modeli kullanmaktayım ve büyük bir problemim var. Telefonu gece şarjdan %100 olduğunda çekiyorum ve ortalama 6 saat sonra uyandığımda sabah şarj %85 dolaylarında oluyor. Sadece wifi açık, konum kapalı ve arka planda sadece whatsapp ve hava durumu uygulaması çalışıyor. Telefonu bir kere sıfırladım ama sonuç yine aynı. Acaba durum sizde de böyle mi veya bir çözümü var mıdır?

senin değeri ben 13 saatte aldım

• Arkadaslar bende bugün lumia 830 siyah alarak aranıza katıldım ilk Windows phone deneyimim HTC desire 820 idi önceki telefonum tavsiye edecegınız uygulama vs varmı birde orjınal farklı renkte arka kapak nereden alabılırım

• Arkadadlar bu telefona wındows 10 gelecekmı

• Arkadaşlar siz nasıl. Ayarlıyorsunuz. Bu çekimleri? Ben gündüz on numara görüntü. Alıyorum. Ama gece çekimlerim çok kotu nasıl bir ayar kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.