Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gün kullanabildigim güzelim 830 um Bulgaristanda bir yerde servise verilmeyi bekliyor.Ekran gitti açılmıyordu orada bıraktım daha da kimse servise gönderemedi.Şuan android 2.1 xperia x10 mini kullanıyorum acınacak haldeyim.Microsoft'a mail yazdım cevap gelmedi.sizce kime nereye derdimi anlatabilirim var mi bi tavsiye verecek.Olmadı tr'de bi fiyat verir mi servis uyarsa burada da yaptırabilirim belki.Yardım lütfen tr de kiminle muhattab olayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4443665 arayın oradan bilgi alabilrsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

4443665 arayın oradan bilgi alabilrsiniz

eyvallah saol hocam,sende olmasan bu konu çok ıssız olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: can59

Arkadaşlar 12.06.2015 fatura tarihli Lumia 930 siyah renk telefonumu alışamadığım için satıyorum. Full kutulu ve faturalıdır. En ufak kusuru bırakın, kılcal çizik dahi bulunmamaktadır.

Fiyat: 1250 TL

Ufak bir pazarlık payı mevcut.

Yer: İstanbul

İletişim: 0536-230-12-30

Kullananlar sen sormana rağmen instagramı vs. Senden sakladılar . cunku fanatikler . 2014 marttan bu yana instagram halen beta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

4443665 arayın oradan bilgi alabilrsiniz

eyvallah saol hocam,sende olmasan bu konu çok ıssız olurdu.

Ne demek ben yardıma hazırım üst birimden leyla hanım çıkarsa selam söle kanka olduk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

15 gün kullanabildigim güzelim 830 um Bulgaristanda bir yerde servise verilmeyi bekliyor.Ekran gitti açılmıyordu orada bıraktım daha da kimse servise gönderemedi.Şuan android 2.1 xperia x10 mini kullanıyorum acınacak haldeyim.Microsoft'a mail yazdım cevap gelmedi.sizce kime nereye derdimi anlatabilirim var mi bi tavsiye verecek.Olmadı tr'de bi fiyat verir mi servis uyarsa burada da yaptırabilirim belki.Yardım lütfen tr de kiminle muhattab olayım

Hocam büyük geçmiş olsun olmayacak iş gelmiş başınıza. .. Uluslararası garanti gibi bir şey yok mu acaba ??

• Ucuzlamasını bekleyenler vardı. Sonunda ucuzlamış. 1.029 TL'den başlayan fiyatlarla...
    http://www.hepsiburada.com/nokia-lumia-830-p-TELCEPNOKLU830-B
    http://www.hizlial.com/nokia-lumia-830-siyah/10540197
  • Telefon ucuzlamış. Sizce 900 liraya 640 XL mi alayım 1099 liraya 830 mu? Aradaki 200 lira farka değer mi? Daha güncel olan 640 XL mi mantıklı? Aslında baktığımda 830 un kamerasındaki OIS, Pureview ve metal çerçevesi dışında donanımı pek farklı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 830 daha mantıklı 4g var hem fark olarak 16gb hafıza

640xl hem büyük bende note 2 var 5.5 bile büyük geliyor
    telefon olarak kullanman zor olmasın büyüklüğü
  • arkadaşlar anlamadığım bişey var telefon çok güzel ama abi herkesin telefonumu kusurlu çıktı ya forumun başından beri servise gidip gelen telefonlar sorunlar vs. vs.
    telefonu alıp ta forumda hiç bir sorun yaşamayan varmı sorun derken basit sorunlardan bahsetmiyorum .
  • quote:

830 daha mantıklı 4g var hem fark olarak 16gb hafıza

640xl hem büyük bende note 2 var 5.5 bile büyük geliyor
    telefon olarak kullanman zor olmasın büyüklüğü

640 xl modelinde de 4g var hocam. 200 lira fark verip aynı işlemci ve ram lı telefon almak dusundurucu geliyor. Buyuk telefon severim hocam sorun olmaz. Kamera icin o kadar fark verilir mi? Bi de gordugum kadariyla her 3 lumia 830 modelinin birinde ölü piksel cikmis. Ölü pikselden nefret ederim. Ölü pikselde cihaz tamir mi goruyor yenisini mi veriyolar?

• fark olarak hafıza kalıyor ozaman

ben 3 adet 830 kullandım ölü piksel oluştu aynı bölgede servisle uğraşırsın sadece
    1 ay içinde önce anakart değişiyor
    sonrasında olursa tamir görüyor kasa ve ekran değişiyor
    anakart değişip 1 ay içinde yine arıza verirse kapalı kutu veriyorlar

640xl yazdım onda 4 g yoktu 640xl lte diye yazınca 4g olarak görünüyor ülkemizdekiler 4g destekli olanlar mı ?
    büyük telefon kullanırım dersen 200 lira için gerek yok
    kamerada bişi diyemem 640 ile çekilen fotoları incele forumda benim eklediğim diğer kullanıcıların eklediği fotolarda mevcut karşılaştırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 24 Haziran 2015; 19:06:42 >
  • quote:

fark olarak hafıza kalıyor ozaman

ben 3 adet 830 kullandım ölü piksel oluştu aynı bölgede servisle uğraşırsın sadece
    1 ay içinde önce anakart değişiyor
    sonrasında olursa tamir görüyor kasa ve ekran değişiyor
    anakart değişip 1 ay içinde yine arıza verirse kapalı kutu veriyorlar

640xl yazdım onda 4 g yoktu 640xl lte diye yazınca 4g olarak görünüyor ülkemizdekiler 4g destekli olanlar mı ?
    büyük telefon kullanırım dersen 200 lira için gerek yok
    kamerada bişi diyemem 640 ile çekilen fotoları incele forumda benim eklediğim diğer kullanıcıların eklediği fotolarda mevcut karşılaştırırsın

Turkiye'de LTE modeli var zaten. Olu piksel icin cihazi tamir etmeleri sacma onla ugrasamam. Direk degisim yapmalari lazim. Neyse hocam cevaplarin icin tesekkurler

• Lumia 830'un ön kamerası 0,9, lumia 640 xl'nin ise 5 mp bu arada.

• 640 xl'de titreşim önleme yok kamerada, kamera önemliyse 830, 930 vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Turkiye'de LTE modeli var zaten. Olu piksel icin cihazi tamir etmeleri sacma onla ugrasamam. Direk degisim yapmalari lazim. Neyse hocam cevaplarin icin tesekkurler

ölü pikseli ilk gönderişte göremiyorlar bile 2.gönderişte görüp değiştiriyorlar bide

640 da sonuçta ıps ekran onda da olma olasılığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserty

arkadaşlar anlamadığım bişey var telefon çok güzel ama abi herkesin telefonumu kusurlu çıktı ya forumun başından beri servise gidip gelen telefonlar sorunlar vs. vs.
    telefonu alıp ta forumda hiç bir sorun yaşamayan varmı sorun derken basit sorunlardan bahsetmiyorum .

Ben bir kaç aydır Çin'den kendim alıp kaydettirdiğim L830 u kullanıyorum. Önemli, rahatsız edici bir sıkıntı yaşamadım. Bundan önce L820 kullanıyordum. L820 den sonra özellikle şarj süresi, kamera, ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü konularında L830 dan çok memnun kaldım. Sadece 4 çekirdekli işlemciye rağmen L820 ile farkedilir bir hız artışı yaşamamam garip geldi ama rahatsız da etmiyor. Ben SD kart desteği, değişebilir bataryası olan 5" ekranlı, wp kullanan bir telefon arıyordum. L830 bütün ihtiyaçlarımı karşıladı diyebilirim. 2 sene kadar yeni bir telefon almayı planlamıyorum ama önümüzdeki günlerde tekrar Çin'e gideceğim ve bir Microsoft Band almayı planlıyorum. O zaman telefon ve bandın beraber çalışmasından memnun kalırsam belki bu süreyi 3 yıla bile çıkartabilirim... :)

• Tasarım olarak microsoft kendi markası adı altında çıkarılan telefonlarda halen net bir şıklık ve görselliğe sahip bir telefon çıkaramadı.830 ve 735 in tasarımı benim çok hoşuma gidiyor.Keskin hatkardan daha kavisli hatlara doğru bir tasarım çizgisinden gidiyor artık.Umarım 830 ve 930 gibi görselliği güzel telefonlar yapar microsoft.

Şu anda bence alınabilir windows telefonlar 830 ve 735 olarak görüyorum.
  • Benim telefonum da herhangi bir sorun yok ben birinden değişim cihazınızı olarak satın aldım.olu piksel olayı nasıl fark edilir.

• resimde ki gibi

parlaklığı yüksek konuma getir dene bakalım renkli renkli noktacıklar var mı?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.