Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • Amasya mı orası ney
  • Arkadaşlar 10-15 gün içinde telefon alcamda 830 düşünüyorum ama 1299 civarı fiyat çok fazla geliyor bana.Sizce 640 xl de çıkmışken bu telefonun fiyatı düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asakiri Mansure -- 17 Haziran 2015; 19:29:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Amasya mı orası ney

evet Amasya çok hoş olur geceleri buralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asakiri Mansure

Arkadaşlar 10-15 gün içinde telefon alcamda 830 düşünüyorum ama 1299 civarı fiyat çok fazla geliyor bana.Sizce 640 xl de çıkmışken bu telefonun fiyatı düşer mi?

mecburen düşecek ama ne zaman belli olmaz 735 gibi olacak zamanla

sıfır yerine bence forumda değişim açılmamış kutulu 830 cihazlar var ayriyeten 1100 e kadar da 930 var forumda bence bölesi daha mantıklı
  • 830 tamirden geldi kasa ve ekran değişmiş sonunda gözlerini açabilip görmüşler ölüpikseli

artık hızlanmışlar pazartesi gönderdim cuma günü elimde
  • Herkese merhaba. 2-3 gün önce L830 için sizlerden bilgi istemiştim daha sonra bütçede güncelleme oldu ve iphone5s düşündüm. Bugün bazı olaylar yaşadım canım sıkıldı Allah'ın izniyle 10-15 dk sonra L930 almak için çıkıcam evimden. L930 kullanıcıları forumuna paylaştığım yazıyı da düzenleyemeden sizlerle paylaşıyorum. Siz az çok derdimin ne olduğunu anlayabilirsiniz. Zahmet olmaz sorularımı cevaplayabilirseniz elinizden geldiğince çok sevinirim.

Herkese merhaba. 3-5 gün kadar önce maddi imkan sebebiyle L830 forumuna yazıp telefon hakkında bilgi almak istedim. Sağ olsunlar ellerinden gelen yardımı, bilgilendirmeyi sağladılar. Maddi imkanı biraz arttırdım ve almışken iphone alıyım dedim. Sabah 5s 32gb 2 aylık bir telefon için niyetli halimle yanar yangında bir dünya yol gittim adamın yanına. Telefon bayisi bu bahsettiğim yer, cihaza baktım. Meğerse cihaz 2 değil, 20 aylık çıktı. O kadar yol gittim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 3 gündür telefonsuz olmam bir yana birde o kadar yol gidip böyle bir olay yaşamak çok canımı sıktı.

İhtiyaçlarıma baktım ve kullandığım şeyler whatsapp, kamera, instagram, swarm, vb sosyal uygulamalar. Telefonda zaten oyun oynayan birisi değilim. En çok sevdiğim şey fotoğraf çekmektir. 2. L930 almaya karar verdim. Bu telefonda ısınma harici herhangi bir kronik sorun var mıdır? Mesela %20 şarjı varken %100 olması kaç saat alıyor? Orj kutu içeriğinden kulaklık çıkıyor mu? Bildiğim kadarıyla şarj aleti vardı. Tek korkum stabilite ve selfie kamerası. Motosiklet kullanan birisi olarak yolda giderken fotoğraf çekilmeyi, çekmeyi seviyorum. Güzel pozlar çıkıyor. Örnek bir resmimi paylaşıcam sizlerle mesela. Birde kamera da çekim yaparken pratik olması açısından ses tuşları ile çekim yapabilme olanağı var mı? Kendi denklanşörü var ama yolda giderken onu kullanmak pek kolay olmuyor açıkçası.

Böyle fotoğraflar çekmeyi ve çekilmeyi seviyorum

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

İos kullanmış ve 3 gün önce stabilite ve kameranın geç tepki vermesi sebebiyle xperia z3 compact telefonunu satmış birisi olarak, sizce pişman olur muyum?

Arkadaşlar birde bu telefonu 1-2 aylık 2.el olup 1.000-1.100 lira bandında bir fiyata bulma imkanım var mı? Uygun mudur bu fiyat?

Son olarak bildirimlerin stabiltesi nasıl? Yani anlık olarak mail, instagram gibi uygulamalardan mail alabiliyor muyuz? Yoksa geç geliyor ya da bizim manuel olarak güncellememiz mi gerekiyor girip bakmak gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 20 Haziran 2015; 16:16:30 >

• can59 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.Bi fikir vermesi açısından şunu önereyim size:
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6227&idPhone2=6638
    adresine girin."No Scaling" yazan yeri 3megapiksel olarak seçin.
    Yeşil kareyi kaydırarak az çok resim kalitelerini karşılaştırabilirsiniz.830 daki kumlanma bariz görülebilir 930 ile karşılaştırıldığında.Renk tonlamasına bakmayın.Lumia Camera güncelleme alıyor ve zengin çekim moduyla istediğiniz tonu yakalayabilirsiniz.
    Bildirim gelmesi sorunu çok eskide wp8 de kaldı o da şundan kaynaklanıyordu.Telefon ekranı kapandığında wifi bağlantısı zaman aşımına uğrasın diye bir seçenek vardı.Bu standart olarak açık geliyordu.Bizim akıllı milletimiz bu tiki kaldırmadığı için ama bildirimler gelmiyor yeaaa diye ağlıyordu burda.WP8.1 ile bu seçenek kalktı.W10 ile sistemsel hiçbir eksik kalmıyor.İş uygulama geliştiricilerinde bitiyor.Stabiliteden yana bir sıkıntı yok.Kamera tuşunu ses tuşları ile değiştirme bildiğim kadarıyla yok hocam.
    Şuradan mağazayı kontrol edin.İstediğiniz uygulamalar var ise 930 alın derim:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewdivision -- 20 Haziran 2015; 19:38:33 >

• Telefonu aldım. 12 günluk kutu faturalı.

Sormak istedğim bir kaç bir şey var. Öncelikle sesli harfleri "ü,ö" gibi nasıl aktif edebilirim?

Daha sonra whatsapp'ta 2 tane gonderme tusu var. Birisi enter tuşu diğeri altta bulunan mesaj gonder simgesi. Enter tuşunu nasıl kaldıra bilirim?

Pil yÜzdesini ayarlara girmeden ios ya da android'te olduğu gibi pil üzerinde gorme imkanımız yok mu?

Klawye seslerini nasıl kapata bilirim?

Birde noktalama işaretlerini tuşlar uzerinde gorup basılı tuttuğumuz da kullanma gibi bir imkan yok mu?

Sizce pili tasarruflu kullanmak için otomatik modda mı kullanmalıyım yoksa orta seviye mi seçili kalmalı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can59

Telefonu aldım. 12 günluk kutu faturalı.

Sormak istedğim bir kaç bir şey var. Öncelikle sesli harfleri "ü,ö" gibi nasıl aktif edebilirim?

Daha sonra whatsapp'ta 2 tane gonderme tusu var. Birisi enter tuşu diğeri altta bulunan mesaj gonder simgesi. Enter tuşunu nasıl kaldıra bilirim?

Pil yÜzdesini ayarlara girmeden ios ya da android'te olduğu gibi pil üzerinde gorme imkanımız yok mu?

Birde noktalama işaretlerini tuşlar uzerinde gorup basılı tuttuğumuz da kullanma gibi bir imkan yok mu?

Sizce pili tasarruflu kullanmak için otomatik modda mı kullanmalıyım yoksa orta seviye mi seçili kalmalı?

ü,ö eklenemiyor. u,o nun üstüne uzun basınız. Noktalama işaretleri de görünmez dediğiniz gibi.

Zil Sesleri + Uyarılar>Tuşlar klavye seslerini kapatır.

WhatsApp ayarlarından sohbet ayarlarına girin en üstteki ayarı kapatınca Enter tuşu ile göndermez.

Pil yüzdesi için Pil Tasarrufunu başlangıç ekranına sabitleyin.

• quote:

Harflerin üzerine uzun basın hocam.
    Çoğu uygulama "Enter tuşu mesaj gönderir" gibisinden ayar koyuyor.Uygulama ayarlarına bakın.
    Bildirim çubuğunda kalan şarjın %si görünüyor zaten hocam.
    Ayarlar>Bildirim+Zil seslerinden kapatın.
    Noktalama işaretini tam anlamadım hocam.
    Ekran parlaklığından bahsediyorsanız Otomatik mod düşük moddan bile çok daha az pil yiyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thenewdivision

quote:

Çoğu uygulama "Enter tuşu mesaj gönderir" gibisinden ayar koyuyor.Uygulama ayarlarına bakın.
    Ekran parlaklığından bahsediyorsanız Otomatik mod düşük moddan bile çok daha az pil yiyecektir.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şuanlık sıkıntı yok. :)

Bu arada markette Snapchat ve Snapseed uygulamalarını bulamadım. Yok galiba

Hangi instagram uygulamasını kullanıyorsunuz? Benim Direct message (DM) ile mesajlaştığım, konuştuğum arkadaşlarım vardı ama maalesef DM yok galiba WP platformunda olan instagramda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 20 Haziran 2015; 22:13:47 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ilk gönderdiğimde Hata bulunamadı diye geri gönderdiler. Ben de tekrar gönderdim hatanın resmini çekip detaylıca anlatan bir mail yazınca hatayı bulmuşlar. Ama microsoft u aradığımda 6502 yasaya göre ilk 6 ay cihaz değişimi istediğimde sadece anakart değiştirdiklerini kutulu cihaz göndermediklerini belirttiler. Şu anda teleservis de mekanik onarım gözüküyor, pazartesi elimde olur sanırsam. Umarım hata giderilmiştir. 2 haftadır telefonu kullanamıyorum baya uzun ve meşakatli bir süreç oldu umarım sadece ekranı değil kasayı da değiştirirler 0 cihaz gibi olur. Size sormak istediğim bir nokta var arada benim cihaz wifi da bağlı iken 2 3 saat sonra bağlı gözükmesine rağmen hiçbir şekilde internete bağlı olmuyordu whastsapp mesajları falan gelmiyordu ama gidip wifi bağlantısını kapayıp açınca internet sıkıntısız çalışıyordu. Sizde de hiç. böyle bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? (wifi da sıkıntı yok başka cihazlar problemsiz çalışıyor)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thenewdivision

quote:

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şuanlık sıkıntı yok. :)

Bu arada markette Snapchat ve Snapseed uygulamalarını bulamadım. Yok galiba

Hangi instagram uygulamasını kullanıyorsunuz? Benim Direct message (DM) ile mesajlaştığım, konuştuğum arkadaşlarım vardı ama maalesef DM yok galiba WP platformunda olan instagramda?

Keşke almadan önce mağazaya baksaydınız. O uygulamalar yok. Snapchat benzeri daha iyisi vardı ama Snapchat engelledi. Instagramın orijinalinden daha iyisi 6taghttps://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/6tag/7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e

• Aynı benim gibi oldu 2.de değiştiriyorlar kasada değişecek rahat ol ama vidalarda zedenlenme izi oluyor insan poşetle falan açar sıkar zedelenmesin diye ben öle bişi yaşamadım bende wifi tok hücresel veriden kullanıyorum güncellerken dağıtıyorum ondada ole sorun yaşamadım telefon gelince güncelleyin son güncellemede iyileştirme var sorun giderilmiştir

• Arkadaşlar 12.06.2015 fatura tarihli Lumia 930 siyah renk telefonumu alışamadığım için satıyorum. Full kutulu ve faturalıdır. En ufak kusuru bırakın, kılcal çizik dahi bulunmamaktadır.

Fiyat: 1250 TL

Ufak bir pazarlık payı mevcut.

Yer: İstanbul

İletişim: 0536-230-12-30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 21 Haziran 2015; 20:00:45 >
  • cihaz ölü piksel sebebi ile servise gitmişti geldi yapmışlar kasa da değişmiş ama az önce ne göreyim kulaklık yerini bozmuşlar
  • geçmiş olsun tekrar servis yolu gözüktü desenize tekrar gönderin bugün cuma günü elinizde olur

bende denememiştim siz yazınca baktım çalışıyor :)

bide vidalarında zedelenme izi falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

geçmiş olsun tekrar servis yolu gözüktü desenize tekrar gönderin bugün cuma günü elinizde olur

bende denememiştim siz yazınca baktım çalışıyor :)

bide vidalarında zedelenme izi falan var mı?

Var sonuçta teleservis değil mi önem vermiyorlar hiç sanki bedava vermişler telefonu arka kapağında maaf etmişler onu da yazdım bugün aradım acmadilar zaten acsada sanki arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo33ar

Var sonuçta teleservis değil mi önem vermiyorlar hiç sanki bedava vermişler telefonu arka kapağında maaf etmişler onu da yazdım bugün aradım acmadilar zaten acsada sanki arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor adamlar

açmamazlık gibi bi lüksleri yok açarlar hemen bağlanıyordu bende defalarca konuştum çünkü tekrar baksınlar
    isterseniz bide teleservice sitesinde müşteri memnuniyeti yeri var oradan şikayet oluşturun
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.