Bildirim
Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (50. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amasya mı orası ney -
Arkadaşlar 10-15 gün içinde telefon alcamda 830 düşünüyorum ama 1299 civarı fiyat çok fazla geliyor bana.Sizce 640 xl de çıkmışken bu telefonun fiyatı düşer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asakiri Mansure -- 17 Haziran 2015; 19:29:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Amasya mı orası ney
evet Amasya çok hoş olur geceleri buralar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asakiri Mansure
Arkadaşlar 10-15 gün içinde telefon alcamda 830 düşünüyorum ama 1299 civarı fiyat çok fazla geliyor bana.Sizce 640 xl de çıkmışken bu telefonun fiyatı düşer mi?
mecburen düşecek ama ne zaman belli olmaz 735 gibi olacak zamanla
sıfır yerine bence forumda değişim açılmamış kutulu 830 cihazlar var ayriyeten 1100 e kadar da 930 var forumda bence bölesi daha mantıklı -
830 tamirden geldi kasa ve ekran değişmiş sonunda gözlerini açabilip görmüşler ölüpikseli
artık hızlanmışlar pazartesi gönderdim cuma günü elimde -
-
Hocam merhaba.Bi fikir vermesi açısından şunu önereyim size:
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6227&idPhone2=6638
adresine girin."No Scaling" yazan yeri 3megapiksel olarak seçin.
Yeşil kareyi kaydırarak az çok resim kalitelerini karşılaştırabilirsiniz.830 daki kumlanma bariz görülebilir 930 ile karşılaştırıldığında.Renk tonlamasına bakmayın.Lumia Camera güncelleme alıyor ve zengin çekim moduyla istediğiniz tonu yakalayabilirsiniz.
Bildirim gelmesi sorunu çok eskide wp8 de kaldı o da şundan kaynaklanıyordu.Telefon ekranı kapandığında wifi bağlantısı zaman aşımına uğrasın diye bir seçenek vardı.Bu standart olarak açık geliyordu.Bizim akıllı milletimiz bu tiki kaldırmadığı için ama bildirimler gelmiyor yeaaa diye ağlıyordu burda.WP8.1 ile bu seçenek kalktı.W10 ile sistemsel hiçbir eksik kalmıyor.İş uygulama geliştiricilerinde bitiyor.Stabiliteden yana bir sıkıntı yok.Kamera tuşunu ses tuşları ile değiştirme bildiğim kadarıyla yok hocam.
Şuradan mağazayı kontrol edin.İstediğiniz uygulamalar var ise 930 alın derim:
http://www.windowsphone.com/tr-tr/store
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewdivision -- 20 Haziran 2015; 19:38:33 >
-
Telefonu aldım. 12 günluk kutu faturalı.
Sormak istedğim bir kaç bir şey var. Öncelikle sesli harfleri "ü,ö" gibi nasıl aktif edebilirim?
Daha sonra whatsapp'ta 2 tane gonderme tusu var. Birisi enter tuşu diğeri altta bulunan mesaj gonder simgesi. Enter tuşunu nasıl kaldıra bilirim?
Pil yÜzdesini ayarlara girmeden ios ya da android'te olduğu gibi pil üzerinde gorme imkanımız yok mu?
Klawye seslerini nasıl kapata bilirim?
Birde noktalama işaretlerini tuşlar uzerinde gorup basılı tuttuğumuz da kullanma gibi bir imkan yok mu?
Sizce pili tasarruflu kullanmak için otomatik modda mı kullanmalıyım yoksa orta seviye mi seçili kalmalı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: can59
Sormak istedğim bir kaç bir şey var. Öncelikle sesli harfleri "ü,ö" gibi nasıl aktif edebilirim?
Daha sonra whatsapp'ta 2 tane gonderme tusu var. Birisi enter tuşu diğeri altta bulunan mesaj gonder simgesi. Enter tuşunu nasıl kaldıra bilirim?
Pil yÜzdesini ayarlara girmeden ios ya da android'te olduğu gibi pil üzerinde gorme imkanımız yok mu?
Birde noktalama işaretlerini tuşlar uzerinde gorup basılı tuttuğumuz da kullanma gibi bir imkan yok mu?
Sizce pili tasarruflu kullanmak için otomatik modda mı kullanmalıyım yoksa orta seviye mi seçili kalmalı?
ü,ö eklenemiyor. u,o nun üstüne uzun basınız. Noktalama işaretleri de görünmez dediğiniz gibi.
Zil Sesleri + Uyarılar>Tuşlar klavye seslerini kapatır.
WhatsApp ayarlarından sohbet ayarlarına girin en üstteki ayarı kapatınca Enter tuşu ile göndermez.
Pil yüzdesi için Pil Tasarrufunu başlangıç ekranına sabitleyin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Harflerin üzerine uzun basın hocam.
Çoğu uygulama "Enter tuşu mesaj gönderir" gibisinden ayar koyuyor.Uygulama ayarlarına bakın.
Bildirim çubuğunda kalan şarjın %si görünüyor zaten hocam.
Ayarlar>Bildirim+Zil seslerinden kapatın.
Noktalama işaretini tam anlamadım hocam.
Ekran parlaklığından bahsediyorsanız Otomatik mod düşük moddan bile çok daha az pil yiyecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thenewdivision
quote:
Çoğu uygulama "Enter tuşu mesaj gönderir" gibisinden ayar koyuyor.Uygulama ayarlarına bakın.
Ekran parlaklığından bahsediyorsanız Otomatik mod düşük moddan bile çok daha az pil yiyecektir.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şuanlık sıkıntı yok. :)
Bu arada markette Snapchat ve Snapseed uygulamalarını bulamadım. Yok galiba
Hangi instagram uygulamasını kullanıyorsunuz? Benim Direct message (DM) ile mesajlaştığım, konuştuğum arkadaşlarım vardı ama maalesef DM yok galiba WP platformunda olan instagramda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 20 Haziran 2015; 22:13:47 >
-
Hocam ben de ilk gönderdiğimde Hata bulunamadı diye geri gönderdiler. Ben de tekrar gönderdim hatanın resmini çekip detaylıca anlatan bir mail yazınca hatayı bulmuşlar. Ama microsoft u aradığımda 6502 yasaya göre ilk 6 ay cihaz değişimi istediğimde sadece anakart değiştirdiklerini kutulu cihaz göndermediklerini belirttiler. Şu anda teleservis de mekanik onarım gözüküyor, pazartesi elimde olur sanırsam. Umarım hata giderilmiştir. 2 haftadır telefonu kullanamıyorum baya uzun ve meşakatli bir süreç oldu umarım sadece ekranı değil kasayı da değiştirirler 0 cihaz gibi olur. Size sormak istediğim bir nokta var arada benim cihaz wifi da bağlı iken 2 3 saat sonra bağlı gözükmesine rağmen hiçbir şekilde internete bağlı olmuyordu whastsapp mesajları falan gelmiyordu ama gidip wifi bağlantısını kapayıp açınca internet sıkıntısız çalışıyordu. Sizde de hiç. böyle bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? (wifi da sıkıntı yok başka cihazlar problemsiz çalışıyor)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thenewdivision
quote:
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şuanlık sıkıntı yok. :)
Bu arada markette Snapchat ve Snapseed uygulamalarını bulamadım. Yok galiba
Hangi instagram uygulamasını kullanıyorsunuz? Benim Direct message (DM) ile mesajlaştığım, konuştuğum arkadaşlarım vardı ama maalesef DM yok galiba WP platformunda olan instagramda?
Keşke almadan önce mağazaya baksaydınız. O uygulamalar yok. Snapchat benzeri daha iyisi vardı ama Snapchat engelledi. Instagramın orijinalinden daha iyisi 6taghttps://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/6tag/7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı benim gibi oldu 2.de değiştiriyorlar kasada değişecek rahat ol ama vidalarda zedenlenme izi oluyor insan poşetle falan açar sıkar zedelenmesin diye ben öle bişi yaşamadım bende wifi tok hücresel veriden kullanıyorum güncellerken dağıtıyorum ondada ole sorun yaşamadım telefon gelince güncelleyin son güncellemede iyileştirme var sorun giderilmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 12.06.2015 fatura tarihli Lumia 930 siyah renk telefonumu alışamadığım için satıyorum. Full kutulu ve faturalıdır. En ufak kusuru bırakın, kılcal çizik dahi bulunmamaktadır.
Fiyat: 1250 TL
Ufak bir pazarlık payı mevcut.
Yer: İstanbul
İletişim: 0536-230-12-30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 21 Haziran 2015; 20:00:45 > -
cihaz ölü piksel sebebi ile servise gitmişti geldi yapmışlar kasa da değişmiş ama az önce ne göreyim kulaklık yerini bozmuşlar -
geçmiş olsun tekrar servis yolu gözüktü desenize tekrar gönderin bugün cuma günü elinizde olur
bende denememiştim siz yazınca baktım çalışıyor :)
bide vidalarında zedelenme izi falan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
geçmiş olsun tekrar servis yolu gözüktü desenize tekrar gönderin bugün cuma günü elinizde olur
bende denememiştim siz yazınca baktım çalışıyor :)
bide vidalarında zedelenme izi falan var mı?
Var sonuçta teleservis değil mi önem vermiyorlar hiç sanki bedava vermişler telefonu arka kapağında maaf etmişler onu da yazdım bugün aradım acmadilar zaten acsada sanki arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor adamlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo33ar
Var sonuçta teleservis değil mi önem vermiyorlar hiç sanki bedava vermişler telefonu arka kapağında maaf etmişler onu da yazdım bugün aradım acmadilar zaten acsada sanki arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor adamlar
açmamazlık gibi bi lüksleri yok açarlar hemen bağlanıyordu bende defalarca konuştum çünkü tekrar baksınlar
isterseniz bide teleservice sitesinde müşteri memnuniyeti yeri var oradan şikayet oluşturun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X