Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

lumia 830 kullanan arkadaşlara bir sorum var;
    yeni gelen güncelleme ile 735 de gezinti çubuğuna iki kere tıklama ile ekranı kilitleme geldi bildiğiniz gibi
    peki 830 da durum nasıl, ekranda sanal tuşlar ve gezinti çubuğu yok malum,

dediğinizi duydumda öle bişi yok 830 da yada ben yapamıyorum

o zaman sanal tuş ve gezinti çubuğu olan modelllerde geçerli bu özellik

• quote:

yeni gelen güncelleme ile 735 de gezinti çubuğuna iki kere tıklama ile ekranı kilitleme geldi bildiğiniz gibi

Ayarları gezinti çubuğunun içinde o yüzden 830'da olamaz.

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Ayarları gezinti çubuğunun içinde o yüzden 830'da olamaz.

Haklısınız Cevap için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

Kronik sorun mu acaba ?

benden başka yaşayan yok herhâlde 830 da

830 kullanıcıları parlaklığı yüksek seçip denese belli olur

830 um olsaydı kontrol ederdik.

daha iyileri olur inşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kronik sorun mu acaba ?

benden başka yaşayan yok herhâlde 830 da

830 kullanıcıları parlaklığı yüksek seçip denese belli olur

830 um olsaydı kontrol ederdik.

daha iyileri olur inşallah

Hepimiz için hocam.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Hocam uzun suredir forum dışından forumu takip ediyorum özellikle de bu konuyu. En sonunda foruma kayıt oldum biraz yeniyim hatam varsa affola. Sizdeki ölü piksel sıkıntısından sizin dediklerinizi yapınca ben de fark ettim aynı bölgede aynı renklerde özellikle yeşil ve kırmızı noktalar var. Hatta tıpatıp aynı şekilde. Ama sadece siyah ekranda ve yüksek parlaklıkta belli oluyor normal piksel testinde kırmızı yeşil mavi sayfada bir sıkıntı yol sadece siyahta var. Daha önceden çok düşük parlaklıkta ekran titremesinden bahsetmiştiniz evet o da var çok düşük parlaklıkta beyaz ekranda belli oluyor. Ben o kadar extrem parlaklıkta çok kullanmadığım için dikkat edememişim ben de yeni farkettim ama bu sıkıntıda yalnız değilsiniz. Sevgi saygı

• sizde de varsa benden kaynaklı bi durum olmuyor ekrana baskıdan vs kronik 830 hatası olabilir
    pazartesi tekrar servise yollayacağım bakalım ne diyecekler hafta sonu telefon lazım yoksa bugün yollayacaktım da bende dün fark ettim .
    demek ki uzaklardan da takipçilerim varmış

Diğer kullanıcılarda siyah ekranda parlaklığı yüksek konuma alıp bakabilirler mi sonucu buraya yazsınlar.
  • Parlaklık yüksekte ekranda Allaha şükür ölü piksel yok..
  • DARISI başımıza
  • Lumia 830 için en son yazılım sürümü Lumia Denim'dir (02177.00000.15184.36xxx/8.10.15148.160)
    Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar > telefon güncellemesi'ne dokunun.

İyileştirilmiş Wi-Fi bağlantısı
    Bluetooth klavye desteği eklendi (Bluetooth HID 1.1 profili)
    MKV videosu oynatma desteği
    Kategorize edilmiş ve aranabilir ayarlar menüsü ile telefon ayarlarını daha kolay bir şekilde yönetin.
    Kilit ekranı fotoğrafını göz atma ekranınızın arka planı olarak ayarlayın.
    Ayarlar > Hakkında'da telefon adını değiştirin.
    http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/urun/lumia830/softwareupdate/

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Ben de sizin gibi Bursaliyim malum finaller bitti Bursaya geri dondum Ankaradan Osmangazideki Nokia Care e verecegim. Siz daha once degisim i icin Osmangazi deki Nokia Care e mi vermistiniz? Olmadi gidip birlikte falan mi versek anlasinlar kronik sikinti oldugunu. Cevap icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pace de Stella

Hocam merhaba,
    Ben de sizin gibi Bursaliyim malum finaller bitti Bursaya geri dondum Ankaradan Osmangazideki Nokia Care e verecegim. Siz daha once degisim i icin Osmangazi deki Nokia Care e mi vermistiniz? Olmadi gidip birlikte falan mi versek anlasinlar kronik sikinti oldugunu. Cevap icin tesekkurler

Ben vermenizi istemem karar sizin yine de oradan da İstanbul'a gönderirler zaten ben eski telefonumu 525i vermiştim mundar etmişlerdi komple tornavida izi falan vardı

• Hocam merhaba
    Bugun Altiparmak dakine gittim onlar da bana biz iade degisim yapmiyoruz teleservisne gondeririz onlar da yapip gonderir siz direk tuketici mahkemesine gidin dediler biraz tartistik neden siz yetkili servis degilmisiniz nasil iade degisim olmaz diye Hocam siz nereye gondermistiniz de iade aldiniz neler yapacagimi anlatirsaniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler.

• quote:

Hocam merhaba
    Bugun Altiparmak dakine gittim onlar da bana biz iade degisim yapmiyoruz teleservisne gondeririz onlar da yapip gonderir siz direk tuketici mahkemesine gidin dediler biraz tartistik neden siz yetkili servis degilmisiniz nasil iade degisim olmaz diye Hocam siz nereye gondermistiniz de iade aldiniz neler yapacagimi anlatirsaniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler.

ben başta demiştim adı servis onların ama icraat yok bişi yapamıyorlar

ben telefonu gönderdim bugün

durumu anlatan yazıyı telefonla beraber göndereceksin
    yurtiçi kargoya git anlaşmalı zaten İstanbul teleservice dedin mi yeterli

onlar sana mesaj atarlar durumla ilgili yarın verirsen cuma günü tamire başlayabilirler
  • selamlar herkese telefonu almayı düşünüyorum ankarada oturuyorum sıradan bir avea bayisinden temin edebilir miyim sizce stoklarda kalmış mıdır ya da önerebileceğiniz bir yer var mı ? telefonda sıkıntı olursa nereye başvurmam gerekir ? lumiaya ve akıllı telefona ilk adımım bana yardımcı olur musunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4rtK3disi

selamlar herkese telefonu almayı düşünüyorum ankarada oturuyorum sıradan bir avea bayisinden temin edebilir miyim sizce stoklarda kalmış mıdır ya da önerebileceğiniz bir yer var mı ? telefonda sıkıntı olursa nereye başvurmam gerekir ? lumiaya ve akıllı telefona ilk adımım bana yardımcı olur musunuz.

avea 'da 24 ay kalacaksan avea'adan al ama 24*69 yani 1656 ya geliyor en düşük tarifede

ama forumda değişim kapalı kutu cihazlarını bulanilrsin 850 ye falan
  • Lumia 930 varken 830 a bu kadar para vermek pek mantikli degil. Aralarinda cok az bir fiyat farki var ama Lumia 930 performans olarak 2 kat daha iyi ve kamerasida 1020 1520 ile birlikte kamera konusunda ilk 3 de yer alan bir cihaz. Lumia 930 suan 4K video kayidida yapabilmekte. Yani kisaca daha iyi kamera ve cok daha iyi performans sunan , ustelik 2 gb ramli Lumia 930 varken bence tekrar dusunun diyorum. Lumia 830 un fiyati 799-999 bandinda olsa tamam ama 1300-1400 nedir yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam merhaba,

Telefonu naptınız ?
    Geçen hafta gönderdim sorun yok diye geri gönderdiler
    Bugün tekrar göndereceğim .
    Microsoft desteği aradım bayana anlattım resmine gönderdi işte parlaklık yüksekte belli oluyormuş sorun yaratmıyorsa kalsın falan diyor oldu dedim anlattım durumu resmi teleservice gönderin dedim .
    Bende telefonu gönderiyorum ne olacak bakalım

• ÇAKALLARLA DANS HASTASIYIZ DEDE....!

•  Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.