Bildirim
Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (47. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Gelsin gelsin yüklemeye gidiyorum şuan kaç mb acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia 830 ekran gitti!!!
Beyler sabah 10 gibi yattım telefon normaldi %70 civarı sarj vardı saat 16 gibi kalktım bi baktım telefonun ekranı simsiyah.Kapasitif tuşlar yanıyor yan tuşlarda işlevini yapıyor,arıyorum telefon çalıyor konuşuyorum ama ekranda zerre görüntü yok.Durup dururken ne olmuş olabilir ki daha alalı 15 gün oldu.
Moralim acayip bozuldu bulgaristandan almıştım telefonu,acaba ne yapmak gerek var mı tavsiye verebilecek birileri ? -
quote:
Orijinalden alıntı: rash.87
Lumia 830 ekran gitti!!!
Beyler sabah 10 gibi yattım telefon normaldi %70 civarı sarj vardı saat 16 gibi kalktım bi baktım telefonun ekranı simsiyah.Kapasitif tuşlar yanıyor yan tuşlarda işlevini yapıyor,arıyorum telefon çalıyor konuşuyorum ama ekranda zerre görüntü yok.Durup dururken ne olmuş olabilir ki daha alalı 15 gün oldu.
Moralim acayip bozuldu bulgaristandan almıştım telefonu,acaba ne yapmak gerek var mı tavsiye verebilecek birileri ?
güncellemeyi yükle sonra telefonu sıfırla bir daha yapacak mı bakalım dene
bende ekranı komple kısıyordu azda olsa görünüyordu
önceki tellerde olmuştu sonra olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
quote:
Lumia 830 ekran gitti!!!
Moralim acayip bozuldu bulgaristandan almıştım telefonu,acaba ne yapmak gerek var mı tavsiye verebilecek birileri ?
güncellemeyi yükle sonra telefonu sıfırla bir daha yapacak mı bakalım dene
bende ekranı komple kısıyordu azda olsa görünüyordu
önceki tellerde olmuştu sonra olmadı
Hocam sarjda bırakmıştım konuya yazmadan önce demin gittim bi bakayım dedim açılmış görüntü var herşey normal.Dedim bari tam sarj olsun bıraktım amlmaya gittim yine yok.İyice sinirim bozuldu.Reset falan attım yok bataryayı çıkarttım yine yok.Bi açılsın hemen yeni bi yazılım yükleyeceğim.
-
sonuç ne peki yeni yazılım pcde görünüyor mu peki? -
quote:
sonuç ne peki yeni yazılım pcde görünüyor mu peki?
pc ye nsu yükledim,telefonu direk gördü ve yeni yazılımım var yükle dedi indirdi yükledi bitti falan yeniden başlatıldı sonuç aynı görüntü yok.Ama tuşlar falan sürekli yanıyor ve titriyor yani yazılım değişmiş teldeki verilerim gitmş.Başka ne önerirsiniz -
Windows Phone 8.1 Update 2
Ayarlar. Telefon ayarlarınızı daha kolay bulun. Yeni ayarlar kategorilerinden birine dokunarak ona geçiş yapın, Arama’yı kullanarak istediğiniz ayarı bulun veya eskisi gibi aşağı kaydırarak kullanın. Ayrıca, telefon ayarları artık Başlangıç ekranına sabitlenebiliyor.
Takvim.Ajanda Görünümü geri döndü.
Telefonunuzu adlandırın.Telefonunuza, bir bilgisayara bağlanmaya gerek kalmadan bir ad verin. Sadece Ayarlar > Hakkında > Adı düzenle’ye dokunarak adlandırabilirsiniz.
VPN.Artık L2TP için oturum açarken sertifikaları kullanarabilirsiniz VPN bağlantıları. Her zaman açık VPN profilleri de artık destekleniyor; yani artık otomatik olarak ve her zaman bağlı olacaksınız.
Bluetooth.Sadece parmağınızla yazmakla sınırlı kalmayın. Harici bir Bluetooth klavyesi kullanın ve telefonunuzda sözcükler uçussun. Ve uyumlu bir Bluetooth sistemi varsa, artık kısa mesajlarınızı doğrudan arabanızdan alın.
Uygulama gizlilik izinleri.Artık bir uygulamanın, kişilerinize, takviminize, kameranıza, mikrofonunuza ve kısa mesajlarınıza erişip erişmeyeceğini denetleyebilirsiniz. Sadece Ayarlar > Uygulama izinleri’ne dokunun ve başlayın.
-
quote:
quote:
sonuç ne peki yeni yazılım pcde görünüyor mu peki?
pc ye nsu yükledim,telefonu direk gördü ve yeni yazılımım var yükle dedi indirdi yükledi bitti falan yeniden başlatıldı sonuç aynı görüntü yok.Ama tuşlar falan sürekli yanıyor ve titriyor yani yazılım değişmiş teldeki verilerim gitmş.Başka ne önerirsiniz
Lumia Software Recovery Tool'u kullanın.bide bole deneyin
Olmuyorsa servis yolu gözükecek başka çare yok yada ben ben bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1ay olmadan telefonda aynı bölgede yine ölü piksel oluştu sorun bende mi anlamadım
Bugün destek ile konuştum gönderin tamir görürse kutulu cihaz verelim diyor ellerinde 830 bitsede 930 verseler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
1ay olmadan telefonda aynı bölgede yine ölü piksel oluştu sorun bende mi anlamadım
Bugün destek ile konuştum gönderin tamir görürse kutulu cihaz verelim diyor ellerinde 830 bitsede 930 verseler
2 yıldır L920 kullanıyorum tek bir ölü piksel yok. Bundada ips ekran var ama sendeki telefonlarda neden bu kadar ölü piksel çıkıyor onuda anlamadım. Ekrana filan baskı mı yapıyorsun yoksa , arka cebine filan koyma telefonu : )))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Kronik sorun mu acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pcoyundelisi
2 yıldır L920 kullanıyorum tek bir ölü piksel yok. Bundada ips ekran var ama sendeki telefonlarda neden bu kadar ölü piksel çıkıyor onuda anlamadım. Ekrana filan baskı mı yapıyorsun yoksa , arka cebine filan koyma telefonu : )))
baskı olabilir arka cebime hiç koymuyorum ekran içe dönük şekilde sağ cebimde sürekli işten dolayı sürekli merdiven in çık yapıyorum evleri geziyorum
o sırada baskı olabilir bu ölü pikselde aynı noktada oluştu .
Kullandığın kılıf var mı? Onu kontrol et
-
lumia 830 kullanan arkadaşlara bir sorum var;
yeni gelen güncelleme ile 735 de gezinti çubuğuna iki kere tıklama ile ekranı kilitleme geldi bildiğiniz gibi
peki 830 da durum nasıl, ekranda sanal tuşlar ve gezinti çubuğu yok malum, -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Kronik sorun mu acaba ?
benden başka yaşayan yok herhâlde 830 da
830 kullanıcıları parlaklığı yüksek seçip denese belli olur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinkarabal
lumia 830 kullanan arkadaşlara bir sorum var;
yeni gelen güncelleme ile 735 de gezinti çubuğuna iki kere tıklama ile ekranı kilitleme geldi bildiğiniz gibi
peki 830 da durum nasıl, ekranda sanal tuşlar ve gezinti çubuğu yok malum,
dediğinizi duydumda öle bişi yok 830 da yada ben yapamıyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
Kronik sorun mu acaba ?
benden başka yaşayan yok herhâlde 830 da
830 kullanıcıları parlaklığı yüksek seçip denese belli olur
830 um olsaydı kontrol ederdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X