Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizinkiler vişne heralde kirazla karadut burada
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• cihazı teleservise gönderdim ölü piksel nedeni ile değişim istediğimi belirttim süreç nasıl olur sizce ve aksesuarda şarj aleti yazmıyor sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo33ar -- 19 Haziran 2015; 10:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo33ar

cihazı teleservise gönderdim ölü piksel nedeni ile değişim istediğimi belirttim süreç nasıl olur sizce ve aksesuarda şarj aleti yazmıyor sorun olur mu

herşeyi göndermeseydiniz keşke değiştirseler zaten anakartı değiştirip yolluyorlar

bende dün gönderdim ilkinde bişi yok dediler 2 kez gönderdim

daha üst seviyeye transfer edecekler cihazı bende öle oluyordu bir kaçgüne sonuçlanır .

sizin ölü piksel nerede ekranın sağ tarafında ses kısma tuşunun yanında mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 19 Haziran 2015; 17:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

sizinkiler vişne heralde kirazla karadut burada
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

830 ile mi çekildi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen 830 ile çekildi 15 gün önce :)
    şimdi dağıtıma çıkmış teleservice teslim edecekler bakalım

Geçen bi foto çektim (ekleyemiyorum bayan resmi olduğu için)
    profesyonel makine gibi resimleri çıkarttık 830 çekilmiş daha net fotodaki adam bile şaşırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 16 Haziran 2015; 15:05:49 >
  • quote:

aynen 830 ile çekildi 15 gün önce :)
    şimdi dağıtıma çıkmış teleservice teslim edecekler bakalım

Geçen bi foto çektim (ekleyemiyorum bayan resmi olduğu için)
    profesyonel makine gibi resimleri çıkarttık 830 çekilmiş daha net fotodaki adam bile şaşırdı

Vay be diyebiliriz o zaman.

Telefon fotoğrafçılığı güzel oluyor hele Lumia kullanıyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

çok güzel fotolar çıkarıyor maşallah :)

cihaz servise giriş yapmış sonunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

çok güzel fotolar çıkarıyor maşallah :)

cihaz servise giriş yapmış sonunda

Servis.

Lumia Camera kullanıyorsunuz sanırım.

• Ben de iki fotoğraf ekleyeyim. Lumia 830 ile çekildi ve hiç bir müdahale yapılmadı...
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemxxx -- 16 Haziran 2015; 15:50:10 >

• aynen lumia camera da çekim
  • quote:

aynen lumia camera da çekim

Millet döktürüyor resmen 830 ile.

• alacaklara örnek olsun resim isteyenlere
  • quote:

alacaklara örnek olsun resim isteyenlere

Aynen öyle hocam iyi referans.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    sol üst tarafta çoğunluk yukarıdan 2 cm yandan 1 cm olan aralıkta ama bugun kapatıldı tamir kargoya verilmiş değişim felan yok normalde 5ten fazla olunca değişim gerekiyor ama yapmadılar
  • quote:

sol üst tarafta çoğunluk yukarıdan 2 cm yandan 1 cm olan aralıkta ama bugun kapatıldı tamir kargoya verilmiş değişim felan yok normalde 5ten fazla olunca değişim gerekiyor ama yapmadılar

tamir bilgisinde ne yazıyor peki bakabilrmisiniz ? yoksa hiç mi tamir edilmedi?
  • quote:

quote:

tamir bilgisinde ne yazıyor peki bakabilrmisiniz ? yoksa hiç mi tamir edilmedi?

mekanik tamir yazıyor yani 13.06.2015 cuma gönderdim 16.06.2015 te kargoya veriliyorsa hiç bir işlem yapılmamıştır yada ekran parlaklığı kısık gönderdim diye görmediler bir daha gönderirsem full parlaklık gönderirim
  • Selamın Aleyküm. Arkadaşlar maddi imkan sebebiyle 2.el bir L830 alma düşüncem var. Telefonun ne gibi kronik problemleri var acaba? Isınma vs aklıma gelmeyen şeyler?? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Lumia düşünme sebebim bu paraya alabileceğim en stabil ve kamerası en iyi olan telefon kendisi oluyor. L925'te çok problem varmış malum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Birde %20 altı bir şarjı kaldığında %100 olması kaç saat sürüyor? Mesela sabah evden %100 şarj ile çıktığınız da sizi ne kadar idare ediyor? Tekrar saat kaçta şarja takıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can59

Selamın Aleyküm. Arkadaşlar maddi imkan sebebiyle 2.el bir L830 alma düşüncem var. Telefonun ne gibi kronik problemleri var acaba? Isınma vs aklıma gelmeyen şeyler?? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Lumia düşünme sebebim bu paraya alabileceğim en stabil ve kamerası en iyi olan telefon kendisi oluyor. L925'te çok problem varmış malum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Birde %20 altı bir şarjı kaldığında %100 olması kaç saat sürüyor? Mesela sabah evden %100 şarj ile çıktığınız da sizi ne kadar idare ediyor? Tekrar saat kaçta şarja takıyorsunuz?

şarj olma süresi uzun biraz 2 saatte full oluyor ama rahat 1 gün götürüyor ben oyun felan oynamıyorum 2 gün gidiyor şimdilik kronik sorun olarak ölü piksel görünuyor

• quote:

mekanik tamir yazıyor yani 13.06.2015 cuma gönderdim 16.06.2015 te kargoya veriliyorsa hiç bir işlem yapılmamıştır yada ekran parlaklığı kısık gönderdim diye görmediler bir daha gönderirsem full parlaklık gönderirim

mekanik tamir demiş muhtemelen ekran değişmiştir gelince haber verirmisin ? tamir görmüş yani cihaz

benim telefonda üst seviyeye transfer edilmiş bakalım yarın belli olur ne olacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: can59

Selamın Aleyküm. Arkadaşlar maddi imkan sebebiyle 2.el bir L830 alma düşüncem var. Telefonun ne gibi kronik problemleri var acaba? Isınma vs aklıma gelmeyen şeyler?? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Lumia düşünme sebebim bu paraya alabileceğim en stabil ve kamerası en iyi olan telefon kendisi oluyor. L925'te çok problem varmış malum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

26 saatlik değerler 4 saat sürekli görüşme var ondan telefon yüzdesi fazla

1.5a şarj aleti var ama 3 saate yakın şarj etmesi sürer ben 1 kere denedim %70 lerde falan 1 saat kadar sürdü tam dolması

tek problem 3 tane 830 kullandım ekrandaki ölü piksel

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.