Şimdi Ara

Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
13
Favori
62.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 830'da kamerada dng+jpeg kullanıyorum çünkü çoğu zaman jpeg yetersiz kalıyor ve kötü oluyor. dng'yi de photosoptan jpeg'e çevirdiğim zaman çok daha güzel foto elde ediyorum. Bunun için sürekli jpeg+dng çekmek yerine sadece dng çekmek çok daha güzel olabilir aslında. Güncelleme ile böyle olur mu sizce?
  • SaÄŸol.denedim sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist05 -- 26 Haziran 2015; 12:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey belli olmaz bakarsın win10 da başka bişi olur
    Lumia camera neden 8mp çekiyor 10mp çekmiyor peki

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Onu ben de anlamadım hocam ama bazı durumlarda jpeg çıktısı çok kötü oluyor allahtan dng varmış da iki dakikada photoshopta hallediyorum. Siz nasıl çekiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Onu ben de anlamadım hocam ama bazı durumlarda jpeg çıktısı çok kötü oluyor allahtan dng varmış da iki dakikada photoshopta hallediyorum. Siz nasıl çekiyorsunuz

Otomatik modda zengin çekim ile JPEG t dng tabi açamıyorum ama hafıza kartında duruyor photoshop da deneyeceğim

• arkadaşlar merhaba daha önce bu ay lumia 830 umu ölü piksel nedeni ile servise göndermiştim parça değişimi kasa değişimi vs. yapılıp gönderildi geri. gelince baktım ki kulaklık yerini takmamıslar ve arka kapağı bozup göndermişler okuyanlar varsa bilirler. 22.06.2015 tarihinde kulaklık ve arka kapak sorunlarını dile getirip tekrar gönderdim bugun baktım tamir bilgileri:cihaz değişimi yazıyor ne demektir bu bilenler anlatabilirse çok memnun olurum
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Cihaz 20 iş gününde gelmez genelde öle olur gelirsede anakart değiştirip verirler sende microsoft destekten kapalı kutu cihaz alırsın

Hocam 4:3 oraninda 10 mp ceker 16:9 wide oldugu icin kamera orani tutturmak ve genisletmeyi saglamak icin 8 mp cozunurluge iner. Her kameranin coxunurlugu esas format 4:3 deki cozunurlugudur 16:9 daha azdir

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Cihaz 20 iş gününde gelmez genelde öle olur gelirsede anakart değiştirip verirler sende microsoft destekten kapalı kutu cihaz alırsın

cihaz değişimi yazıyor ama
  • 4.3 de de 9mp oluyor
    4.3 tam ekran gözükmüyor pc 💻 gündüz çekip deneyim bakalım görüntü nasıl olacak

• Değişim Microsoft tarafından yapılacak muhtemelen teleservice gönderirse bilmem ama zaten ellerinde olsa değişim bekliyor yazmazdı Microsoft genelde 20 iş gününden önce göndermiyor o yüzden dedim

• Arkadaşlar merhaba,
    Bu son lumia camera güncellemesi ile artık fotolar otomatikde çekilince işlendikten sonra kontrastı çok vermeye başladı, özellikle iç ortamda çekilen resimlerde (flaşşsız) renkler soluk ve cansız olmaya başladı. Bunu resim keskinliğini ve ve yüksek iso dan dolayı olan tozlanmayı azaltmak için yapmış olabilirler. Full otomatik de buna rastlayanınız var mı acaba? .Özellikle evde az ışıklı yerlerde ön kamera ile çekilen fotolar siyah beyaz foto gibi oluyor bazen. İnternette bundan şikayetçiler de çok. Cevap için teşekkürler.
  • lumia 830 hepsiburada da 999 tl oldu. hepsiburadadan alan var mı telefonu ? durum nedir
    Lumia 830 Kamera sensörü hakkında ;

Lumia 830 da 4:3 formatta fotoğraf çekince 3520*2640 piksel formatında çeker bu da 9.293 mp eder
    16:9 formatında ise 3840*2160 piksel formatında çeker bu da 8.294 mp eder

Lumia larda kullanılan sensörler diğer akıllı telefonların aksine 4:3 formatında ya 16:9 formatında sensör değildir. Genellikle 4:3 sensörler kullanılır ve bu senösrlerde 16:9 formatında çekim yaparken fotoğrafın 4:3 sensörlük halinin büyük bir kısmını kırpılır. Bundan dolayı 920 930 925 gibi modellerde olduğu gibi 830 da kullanılan sensör 16:11 boyutunda bir sensördür ve sensörün yakaldığı alanın bütün genişliği ve yüksekliğini kullanmaya yarar ve daha az sensör alanı kaybediliir. tüm genişlik 3840 piksel tüm yükseklik ise 2640 piksel olacak şekilde bir sensör vardır. Burdan da sensör 3840*2640= 10.014 mp lik bir sensördür. Fotoğrafta lumia 920 nin sensörü verilmiş örnek olarak resimle de daha rahat gözüküyor
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Lumia 830 da adımsayar uygulaması var mı? Çalışıyor mu?
  • Hepsiburada da 1000 TL'ye düşmüş, indirim bekleyenlere duyurulur. Çek, puanla falan e 900'e kadar düşer.

http://www.hepsiburada.com/nokia-lumia-830-p-TELCEPNOKLU830-S
  • bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Lumia 830 da adımsayar uygulaması var mı? Çalışıyor mu?

Evet var ben hergün kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Lumia 830 da adımsayar uygulaması var mı? Çalışıyor mu?

Evet var ben hergün kullanıyorum..

Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç mekanda çektim :)
     Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 830 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.