Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 Eşitleme Sorunu ACİL YARDIM !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir haftadır telefonda e posta eşitlemesi olmuyor sürekli hata kodu alıyorum twitter da microsofta bağlı olduğu için twitterda da bildirim problemi çekiyorum arada bir kendi kafasına göre mail eşitliyor 40-50 tane mail geliyor birden sonra gelmiyor 1-2 gün. hata kodu olarak da 80c805e2 adlı kodu alıyorum çaresini bilen var mı ??

• şu son günlerde genel bi sorun sanırım benimde başıma geliyor. Facebook sohbetinde bi geliyor bi gelmiyor aptal oldu biraz sistem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

şu son günlerde genel bi sorun sanırım benimde başıma geliyor. Facebook sohbetinde bi geliyor bi gelmiyor aptal oldu biraz sistem :)

Bende gayet iyi durumda hocam Facebook ben beta kullanıyorum ama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon saatiniz veya tarihiniz doğru gösteriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Telefon saatiniz veya tarihiniz doğru gösteriyor mu?

Evet doğru gösteriyor diğer arkadaşlar ne facebooku tam anlatamadım herhalde twitter ve Hotmail birbirine bağlı benim bildiğim facebookla alakası yok telefona geç gelme yok eşitleyemiyorum hata kodu veriyor

• StealheX kullanıcısına yanıt
    uygulama'dan değil mesaj bölümündeki telefonun kendi entegre sohbet bölümünü kullanıyorum orada bir problem var dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

uygulama'dan değil mesaj bölümündeki telefonun kendi entegre sohbet bölümünü kullanıyorum orada bir problem var dostum :)

Hocam orası biraz sakat pil yememesi için sürekli guncellemiyo diye biliyorum bende denedim olmuyor en iyisi ım+

edit:yalnız yazmışım Bi kaç yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 23 Temmuz 2013; 3:57:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.