Arkadaşlar Nokialumia 920 telefonuma Master reset uyguladım ( Nokia ve windowsphone destek sayfalarında önerildiği gibi ) Ekranda iki çark neredeyse bir gündür dönüp duruyor ve aynı zamanda telefonumu kapatamıyorum , açamıyorum, işlem i iptal edemiyorum . Bir bilgisi ya da önerisi olan varmıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim . Şimdiden çok teşekkur ederim ..
Şarjı bitince servise götür hocam bende yaşadım aynı sorunu üç günde yapıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Çok basit bir çözümü var ya bunun ne servisi. Nokia forumdan aldığım şey bir sürü kere kullandım hep sonuç başarılı. 1. Adım Şarj cihazının bağlantısının kesik olduğundan emin olun. 1- Gücü Kapalı duruma getirin. 2- Sesi alçalt tuşunu basılı tutun ve şarj cihazını takın, işlem başarılı olursa ekranda bir ünlem işareti (!) gösterilir.
2. Adım Ardından, Tuşları aşağıdaki sırayla girin: 1-Sesi yükselt 2-Sesi alçalt 3-Açma/Kapatma 4-Sesi alçalt
3. Adım Telefon sıfırlanır ve otomatik olarak başlatılır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bedlam
Çok basit bir çözümü var ya bunun ne servisi. Nokia forumdan aldığım şey bir sürü kere kullandım hep sonuç başarılı. 1. Adım Şarj cihazının bağlantısının kesik olduğundan emin olun. 1- Gücü Kapalı duruma getirin. 2- Sesi alçalt tuşunu basılı tutun ve şarj cihazını takın, işlem başarılı olursa ekranda bir ünlem işareti (!) gösterilir.
2. Adım Ardından, Tuşları aşağıdaki sırayla girin: 1-Sesi yükselt 2-Sesi alçalt 3-Açma/Kapatma 4-Sesi alçalt
3. Adım Telefon sıfırlanır ve otomatik olarak başlatılır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
Yararlı bir bilgi umarım işime yaramaz ama teşekkürler.
Burda dikkat edilecek tek konu çarklar bi süre dönmeye devam ediyor 5 dk dan az. Ama daha önce o kadar uzun süre çarkları gören dayanamayıp sinirlenip tekrar resetlemeye çalışabiliyor. Biraz sabır sadece
Nerdeyse 1 gün boyunca o çark döndü durdu, Windowsphone ve nokia nın resetleme tekniklerinin hepsi aynı sonucu verdi , telefon 10 gündür ikinci kez servise gitti. Hayırlısı bekliyorum bakalım. İlginiz ve cevaplar için çok teşekkür ederim ..