Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

overclocking sonunda doğru bir yorum görebildim. Mesajınız için teşekkürler şahsen bende ois olayında çetrefilli bir haldeydim ama artık inanıyorum, zaten bazı youtubedaki videolarla da bunu kanitlamislar.

Ya yok telefon çok güzel. Ama niye bu kadar iyi video ve resim çekebiliyorken böyle bir salaklık yapmışlar anlayamıyorum.
    Tam bir gerizekalılık yani.

Ama işte fiyatı da çok tuzlu olacak. Çünkü malzeme kalitesi çok yüksek malzemelerle yapılmış. O yüzden ağır zaten.
    Türkiye'de 24 ay taksitle 250Mb İnternet ile ayda 109 veya 119 lira falan ödemeyle olur diye düşünüyorum...

Abi onlarlada pek ugrasmayacaksin aslında he deyip geçmekte yarar var cunki ne kadar doğruyu gostersen kafalarinin diklerine gidiyorlar.

Neyse, ben şu anda htc one X'inden gayet memnunum ama bu telefonu da merak ediyordum, telefon iyi ama sizin dediğiniz gibi olursa pahalı olur ya. Şu iphone'uda bir görelim bakalım sonra belki karar veririz.

edit: telefonun klavyedeki girdileri yanlış düzeltmesi

İşte bak herkes senin gibi düşünüyor. Gerizekalı Nokia ya kızmak için bir neden daha. Şimdi iPhone5 çıkacak. Nokia da 1 ay sonra şu cihazı çıkartacak. Tabii ki millet iPhone5 almış olacak. Nokia yine fazla satamayacak. Yine zararlar falan. Sonra batıyor diye fiyatı yükseltecek. Gidip patent satacak. Onları da Allah bilir Apple falan alır. Sonra tozu dumana katar, millete telefon ürettirmez. Zaten iPhone alan da bile bile hangi mantıkla alıyorsa...

Şu haberden sonra:http://www.chip.com.tr/blog/selcuk/iphone-sahipleri-gizli-ajan-mi_7964.html

Tabi şimdi bazı Apple Fanboylar çıkıp Türkiye'de yapmazlar diyecektir. Hemen şunu da yapıştırayım ki ona da yanıt olsun. Ne de olsa Amerika'da 1 milyar insan yok...

http://www.techno-labs.com/1/35467/1/1-milyar-kisinin-yuzu-fislenecek.html

Sizin ikinci verdiğiniz linki bu gün "Anasayfa haberleri" bölümünde görmüştüm yapsınlar bakalım ona bir lafım yok yalnız bazen bende anlam veremiyorum niye böyle saçmalıklar yapıyorlar... Hayır iPhone çıktıktan sonra Nokia ondan sonra bir atak yapamayacak mı? Beklesin ona göre birşeyler yapsın diyeceğim ama olmuyor işte. Bu konuda pek bir bilgim de yok hani uzaktan bu satış stratejilerini ve patentleri takip ediyorum ama size de sonuna kadar katılıyorum sonuçta herkesin kafasında şu anda yeni çıkacak iPhone seriisi var ve bundan sonra da diğer firmalar (htc ve samsung diyelim) bu telefon için hemen atağa geçecekler, bu döngü hep devam etmiyor mu zaten? Nokia bayağıdır taklalar atıp duruyor hani bu telefonda "aha bu sefer ipin ucunu yakaladı" dedim ama bu sefer de şu reklam olayı patlak verdi, hadi inandım doğruymuş da zaten birşey demiyorum ama bundan sonra artık Nokia'nın gerçekten hiç hata yapmaması gerekiyor aksi taktirde eski kullanıcılarını da Nokia'ya karşı düşman edecek. Gram kadar bir şans bırakmıştım bu telefona ama nafile. Yine de güzel telefon tabii, kötülemek benim üzerime düşmez ancak sizin dediğiniz gibi bu işler böyle devam ederse Nokia yine fazla satış yapamayacak. Üzülüyorum.. Sadece üzülüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: electROck35

quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: konix

Şaibeli video imiş :) Hiç şaşırmadım. Hatta bu işse "beceriksiz" Nokia Ceo'su olabilir :)

http://www.youtube.com/watch?v=IlT8qk2ZoGM
    http://www.youtube.com/watch?v=jFhhBJ1URCg
    bende bunları görünce fikrim değişmeye başladı

ikinci videoyu anlayamadım nokia ile flaşlı çekiyorlar diğer tellerde flaşsız

Lumia 920'de foto çekmeden önce yanan auto focus ışığı. Yanıyor o ışık odaklanıyor cihaz ışık sönüyor ve sonra fotoğrafı çekiyor cihaz flaşsız.

o karanlıkta hiçbir yardımcı ışığa ihtiyaç duyulmadan o fotoğraf çekilmez.birazcık bu işlerden anlayanlar bilir bunu karşılaştırma gerçeği yansıtmıyor...

Karanlık ortamdaki çekimde bir hile olduğunu düşünüyorum. Yada odaklama sırasında görüntüyü hafızaya eklediğini düşünebiliriz. Bu mercekle flash olmadan o kadar aydınlık çekmesi bana göre imkansız. Eğer başardılarsa tebrik edebiliriz ama yinede bana gerçeği yansıtmıyor gibi geldi. Cihaz piyasaya çkınca herşey netleşir. bekleyelim ve görelim

• Ayrıca şuraya genel bir yorum yazmak istiyorum. Samsung ile kıyaslma yapıp duruyorsunuz sürekli. Peki samsung wp telefonunu zaten tanıtmadımı? S3 ne alaka. Zaten lumia 920 modeline denk telefonu var samsungun. Microsoft izin verseydi emin olun nokiaya donanım olarak nal toplattırırdı. Fakat microsoft şartların eşit olmasını istiyor şimdilik. Samsung şu an btün piyasalarda lider bir firma. note 2 kadar ağır olan bir telefon hakkında konuşuyorsunuz. Bu bence büyük bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

Ayrıca şuraya genel bir yorum yazmak istiyorum. Samsung ile kıyaslma yapıp duruyorsunuz sürekli. Peki samsung wp telefonunu zaten tanıtmadımı? S3 ne alaka. Zaten lumia 920 modeline denk telefonu var samsungun. Microsoft izin verseydi emin olun nokiaya donanım olarak nal toplattırırdı. Fakat microsoft şartların eşit olmasını istiyor şimdilik. Samsung şu an btün piyasalarda lider bir firma. note 2 kadar ağır olan bir telefon hakkında konuşuyorsunuz. Bu bence büyük bir sorun.

Hah. İşte çok güzel bir konuya değinmişsin gerçekten. İşte bu yazdığınla alakalı bir olay yüzünden Nokia beklenen başarıyı gösteremeyecek.

Olay da şu bakın anlatayım:

Microsoft, Windows Phone'lar konusunda ipleri elinde tutmak isteyen bir firma. Ve aynen dediğiniz gibi şartların eşit olmasını ve Nokia nın da geride kalmamasını istiyor.
    Şimdilik Samsung, Nokia Microsoft tarafına yaklaştığı için o da açık kapı bırakmak amacıyla Windows Phone 8 li cihazlara yönelik bir hareket yapacaktır.
    Yalnız şunu da göz önünde bulundurun ki: Nokia sadece telefon üretiyor. Samsung ise bu cihazların eMMC bellek, CPU ve SOC yongalarını da üretiyor.
    2 gün sonra (söz misali yani bir süre sonra) Samsung Android'te yaşadığı rahatlığı Microsoft'un bu kısıtlamaları yüzünden bulamayacak ve yine çok daha güçlü telefonları istediği özelliklerde üretmek için Android tarafına daha çok ağırlık verecek. Ve bu sefer Nokia'da bazı iyi özellikler olduğu için (Pureview gibi) bu özelliklere ağır basmak için çok çok daha güçlü ve hızlı cihazlar üretecek. Zaten Android 4.1 ile Android bambaşka bir dünyaya geçti. Ben şu an Android'i , Android 4.1 den önce ve Android 4.1 den sonra olarak ikiye ayırıyorum.
    Daha önce iPhone'larda bulunan en büyük koz olan ekranın yağ gibi kayması ve 60 FPS ye sabitlenmesi olayı 4.1 den itibaren Android'e çok büyük bir avantaj kazandırdı.
    Evet. Microsoft Phone 8 ile kendini geliştirmiş olabilir ama Google'ın da eli armut toplamadı ve 4.1 gibi şahane , menülerde takılma olmayan, parmağını dokundurduğun anda çok daha iyi tepki veren bir sürüm çıkarttı. E zaten Microsoft gibi kendisini kısıtlayan da yok. İstediği gibi at koşturur, istediği işlemciyi ve donanımı üretir.

O yüzden şu an sessiz duruyorlar. Eminim ki Samsung ve hatta HTC şu Nokia'nın cihazına öyle bir cevap verecekler ki cihaz çok hızlı ve iyi özelliklere sahip olacak.
    Önünüze Android 4.1 li, muhteşem kamerası olan, Exynos 5 Dual çipli ve süper hızlı, 2Gb Ramli ve Mali T604 GPU lu incecik ve yukarıdaki cihazdan en az 60 Gram daha hafif (60 gramı küçümsemeyin o ağırlıkta telefon var yav...) bir cihazı bundan daha uygun fiyata koydukları zaman Nokia'nın forsu buraya kadarmış diyeceğiz.

Çünkü Nokia bu cihazın işlemcisini dışarıdan alıyor ve Nokia'ya satan firma da para kazanıyor. İçindeki Belleği yani Ram'i de Nokia dışarıdan alıyor. Yine satan firma kar ediyor. Nokia ekranı da başka bir firmadan alıyor. Ekranı satan firma da kar koyuyor. Sonra Nokia da cihazı satarken kar koyuyor.

Oysa ki Samsung bunları kendisi ürettiği için zaten cihazı satarken kart ettiği için ona ayrı ona ayrı karlar almıyor. Bu yüzden avantaj onda.

Bir de sanki Nokia Windows Phone 8 li telefon çıkartabilecek ama Samsung ile HTC veya LG çıkartamayacak gibi bir intiba var Nokia severlerde. Enteresan geliyor.
    Yahu Nokia üretir, Samsung veya LG gider daha yükseğini veya daha hızlısını üretir. Niye yapamasın...

• Ağır diyorum ya. Bazı arkadaşların 50 gram önemsiz diyorlar ya. İşte çok güzel bir örnek.
    Samsung, Galaxy S3 yapmış. Bu bir örnek tabi Samsung'un ağırlığı normaller dahilinde diye.

Cihazın ekranı Lumia 920 den daha büyük. Buna rağmen genişliği de daha az. En çok ağırlığa etki eden pildir -ki pili de 100 mAh bile olsa daha fazla.

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!'

İkisini topluyorsun yine de 133 Gram + 44.8 gram = 177.8 Gram yapıyor. Yani bir Lumia 920 ağırlığından bir tane Lumia 920 den daha büyük ekranlı, daha büyük pilli, daha ince bir telefon çıkıyor, yanında da yine bir telefon daha çıkıyor. ikisini topluyorsun ama bir Lumia 920 ağırlığı yapmıyor.

Kullanılan malzemede abartmışlar. İşte o kadar ağır yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 11 Eylül 2012; 4:54:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

NOKİA BU CİHAZLA BATMAKTAN KURTULAMAYACAK.. NEDEN DERSENİZ;
    CİHAZIN FİYATI İLK ipHONE 5- s3- oNE x GİBİ CİHAZLARDAN DAHA AŞAĞI OLMAYACAKTIR
    DONANIMSAL OLARAK ÇOK TA ÜST DÜZEY BİŞEY VADETMİYOR.
    İŞLETİM SİSTEMİ İLE İLGİLİ UYGULAMA DESTEĞİ HALEN SORU İŞARETİ..

EĞER NOKİA CİHAZI ÇOK RADİKAL İNDİRİMLİ FİYATLARDAN SATAR VE UYGULAMA TARAFINDADA YETERLİ DESTEK VERİLİRSE NOKİA İÇİN SONU BİRAZ ERTELEYEBİLİR..

Erteleyebilir ?
    Biri alsın bu arkadaşı Asıl Nokia şimdi geliyor.
    En kısa sürede çıkması dileğiyle..
    Fiyatda anormal olmayacaktır 3000 2000 TL Gibi.
    1600 1500 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arra

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Donanimhaberi anlarim.
    Sonucta gizli yada acik sekilde reklam alip bindigi essegin isligini caliyor ancak ben hala milletin bu NOKIA askini anlamiyorum.
    Symbian doneminde tekel oldugu icin milleti bir ozellik ekleyip milletti kazikladigi gunleri nasil unuttursunuz.
    Meego da millete attigi kazigi nasil unutursunuz.
    Onceki LUMIA serisine bir yillik olmadan sirtini donup guncelleme vermeyecek olan nokiayin bu haltlarini nasil unutursunuz anlamak mumkun degil.
    Cok mu hosunuza gidiyor kaziklanmak.
    Sony en ozgun dizayn ile ne guzel arayuz ile yeni yeni teller cikariyor ama millet BU MU AMIRAL GEMISI deniyor burun kivriliyor ama bunu nokia yapinca NOKIA GERI MI DONMUS oluyor ?
    Bakin acik konusuyim. Batan bir gemi var ve hala yolcu almaya calisiyor.
    Kim binmek isterse buyursun binenede mani olmamak lazim.

Bu görüşleriniz için sizi tebrik ediyorum.

Ancak ben Donanımhaberi anlamam. İlk zamanlardan beri donanımhaberi takip ederim. Haksız birşey
    yazmamak için videoyu iki kere izledim ama adında inceleme geçen bir videoda olumsuz birşey olmaması,
    sadece reklam olması kabul edilemez. Bu şekilde yapılacaksa inceleme değilde reklam adı geçsin. İlk
    zamanlarda video incelemelerde olumsuz yanları da söylenirdi. Bu yüzden artık Donanımhaber yöneticilerinin
    yaptığı videoları hiç önem vermiyorum. Sonuçta insanlar bunları izleyecek ve bu ürünleri alacaklar, nasıl ki
    Nokia burada insanları aşırı derecede kandırmaya çalışmış, yöneticilerin yaptıkları videolar da artık bu yönde
    olmaya başlamıştır. Bu okuyuculara reklam değil yansız bir şekilde inceleme sunmaları gerekir. Bu forum takipçilerine önem vermemekten başka birşey olamaz. Bu eşeğe bindim köprüyü geçtim artık size ihtiyacım yok demektir.

Ayrıca bu telefondaki tasarımı beğeniyorum diyenleri de anlamıyorum. Telefon tasarımı gazetelerin çocuklar için verilen laptop bilgisayara benzetilen oyuncaklar kadar kaltesiz ve kötü görünüyor. Bu yorumda Sony tasarımıyla ilgili yazdıklarınızda gerçekten sonuna kadar haklısınız, bu telefonda tasarım yok, sanki jelibon ile kaplanmış gibi (renklerinden dolayı) duruyor. Bu telefonu alacak kişinin 6 yaşından küçük olması gerekir. Bir yorumcu fiyat tahmini yapmış 1700 TL diye Samsung Galaxy S3, Iphone 4S, o fiyatlara indi, onun yerine bu telefonu neden alayım, insanları kandırmaya çalışılan kamerası için mi? ya da diğer özellikleri için mi? Yeni çıkan bir şeyin ilk modelleri kolay kolay alınmaması gerekir. Herşey yerine oturur, ondan sonra alınır.

Nokia'nın batmaması için Apple'ın Samsun'un önüne geçmesi gerekir, bu da benim açımdan zor görünüyor.

NOKIA bu üçkağıtlıkla benim için kendini öldürmüştür.

Ayrıca Mesut Çevik ekrana çok çok daha iyi yakışıyor ve ses tonu da çok daha iyi, Erdi beyin yaptığı incelemeleri dinlerken bir ölüyü dinlermiş gibi hissediyorum, videoyu izlerken sabrımı sınıyorum.

Sony Arayüzden dolayı elenir.
    O Konuya geleceksek Apple 2 yıllık telefona hala destek veriyor ve telefon çoğu güncel oyunda hala kaliteli şekilde oyun sunuyor.
    Bu böyle uzar.
    Güncelleme olarak Apple hariç hiç bir firma adam gibi yapamıyor.
    Nexus serisi birde iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan
    1600 1500 gibi.
    Polyanna....

O da senin gibi iyimserdi...
  • http://www.chip.com.tr/haber/lumia-920-hafizasini-kaybetti_35816.html

Al işte. Yok ya. Nokia aynı Nokia. Zerre kadar değişiklik yok. Bir özelliği ekler başka bir özelliği çıkartır.
    Yalana bak. Hafıza kartı koyunca telefon şeklini kaybediyor. Kendinden geçiyormuş. O yüzden koymamış.
    Bütün fiziksel görünümünü bozuyormuş. Biz de yedik...

Lumia 820 de de hafıza kartı yuvası varmış. Ondan da başka birkaç özelliği çıkartmış, hafıza kartını eklemiş.

Nokia aynı Nokia. Kafa aynı kafa. Bu kafayla giderse de gider. Hâlâ insanları keriz yerine koyma âdetini kaybetmemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 11 Eylül 2012; 10:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

NOKİA BU CİHAZLA BATMAKTAN KURTULAMAYACAK.. NEDEN DERSENİZ;
    CİHAZIN FİYATI İLK ipHONE 5- s3- oNE x GİBİ CİHAZLARDAN DAHA AŞAĞI OLMAYACAKTIR
    DONANIMSAL OLARAK ÇOK TA ÜST DÜZEY BİŞEY VADETMİYOR.
    İŞLETİM SİSTEMİ İLE İLGİLİ UYGULAMA DESTEĞİ HALEN SORU İŞARETİ..

EĞER NOKİA CİHAZI ÇOK RADİKAL İNDİRİMLİ FİYATLARDAN SATAR VE UYGULAMA TARAFINDADA YETERLİ DESTEK VERİLİRSE NOKİA İÇİN SONU BİRAZ ERTELEYEBİLİR..

Erteleyebilir ?
    Biri alsın bu arkadaşı Asıl Nokia şimdi geliyor.
    En kısa sürede çıkması dileğiyle..
    1600 1500 gibi.

bu mesajını kaydet bir yere.. 1 yıl sonra burdan kimin alınacağına karar veririz

• bu cihazda uygulama sıkıntısı olmazsa satar rahat olun herkesin eli sizin gibi hassas tartı degil ben 6 senedir cep telefonu tamir ediyorum yere göğe sığmayan iphone s3 leri kullananların %90 ı sms atıp alo diyor. az bisey albeni yeter bence bu cihazın albenisi var. iphone kullananlar sime rehber kopyalamayı bilmiyor ya. kalkmış bu kullanıcı kitlesinin yok ağırlığı bu kadar ekran çerçevesi kalın bunlar herkesin cihaz alma kriteri değil bende s3 un tasarımını beğenmiyorum ama aldım kullanıyorum. ekranın yanlara bu kadar yakın olması benim hiç hoşuma gitmiyor mesela. telefon alan insanlar agırlığından once tipine bakIyor hoşuna giderse ilk soru bunun şarJı ne kadsr gidiyor oluyor sonra sesi ne kadar çıkıyor. falan filan . tabi siz şimdi diyeceksiniz bu sadece ülkemizde böyle zaten bizim ülkemizin insanlarının yüzde doksanı salak bi burda eleştri yapıp bu kriterlerde cihaz alanlar akıllı sizin gözünüzde ama rahat olun alakası yok ordaki insanlarda aynı. insanlar istedikleri doğrultuda alır cihazını. siz tartarak cihaz almaya devam edin. oda önemli bir nokta ama öyle abartanlar varki.

• Puahahaha. 1500 lira olacakmış..

Gora da Cem Yılmaz'ın dediği gibi anca kafası 1500 olan uçmuş birisi bunu söyler...

Bkz. KA-FA 1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 11 Eylül 2012; 11:02:12 >
  • Elinizde telefon var inceleyin deneyimlerinizi yazin. OK

Elinizde yok ama kagit ustu verilere gore yazin. Onada OK.

Yukaridakilerini yapin ama MÜNECCİMLİK yapmayin. Yok oyle olacak boyle olacak. Duyanda pazarlama muduru zanneder.

Birde ifadelerde kesinlik yokmu! Deli eder adami... madem var oyle muneccimlik suraya yazin altili ganyanda millet istifade etsin.
    Muneccimvari yorumlar =gereksiz yorumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia 808 başlığında o cihaz 2000tl olacak diyen troller iş başında anlaşılan.şimdi bakın 1350lira :)

Sanki fiyatlar ayfondaki gibi hep sabit kalıyorda pahalılıktan bahsediliyor.Sanarsın samsung s3 bugünkü fiyatıyla çıktı piyasayaher yeni cihaz gibi başta yüksek fiyattan çıkabilirya da n8 gibi istisnai bir durumda olabilir.tamamen strateji meselesİ.Fyat elbette çıktığı ile kalmayacaktır.Nokianın hangi telefonunun fiyatı düşmediki?pentile ekranlı dandik kameralı telefonlara 2000tlyi çok görmeyen zihniyet geliyor burada kaliteli süper kameralı mükemmel ekranlı sağlam lumia 920 modeline laf atmaya çalışıyorlar

2. dalgalarıda fazladan 40-50 grama sahip olması.ee tabi kaliteli olunca o 40-50 grama katlanman gerekiyor.laf atacak başka bişey bulamadınız 40 -50 gramlık fazlalık sizi rahatsız etti :D lütfen siz ağır diye almayın cihazı milyonluk kitle için etkisiz eleman konumundasınız.

Nokia bu lumia serisi ile gerek yazılımsal gerekse donanımsal anlamda fark atmayı başardı.Neredeyse cihazın her özelliğini pureview yapacaklar.Nokia öldü battı diyodunuz noldu?Adamlar ölü halde devrim yapmayı başarabiliyorlar.Çekirdek yarıştırmakdan ziyade nokia çizgisini bozmadı.mevcut donanımları geliştirmeye devam etti.kamera da yarışabilen varmı? yok.çünkü adamalar kalite odaklı çalışıyor.Gerek navigazsyon gerekse dokunmatik ekran olsun en kalitelisini sunmaya çalışıyor.

windows phone 8 androidden çok daha başarılı bir işletim sistemi.Gerek akıcılık gerek stabilite gerekse teknik anlamda bir çok avantajı var.Daha tam manada potansiyelinin %5 i bile ortaya çıkmış değil. Geliştiricilerin de oldukça ilgisini çekiyor.Kısacası windows phone gelecğin en yaygın mobil işletim sistemi olması neredeyse kaçınılmazdır.(bu konuda tartışmam bekleyin ve görün)

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

nokia 808 başlığında o cihaz 2000tl olacak diyen troller iş başında anlaşılan.şimdi bakın 1350lira :)

Sanki fiyatlar ayfondaki gibi hep sabit kalıyorda pahalılıktan bahsediliyor.Sanarsın samsung s3 bugünkü fiyatıyla çıktı piyasayaher yeni cihaz gibi başta yüksek fiyattan çıkabilirya da n8 gibi istisnai bir durumda olabilir.tamamen strateji meselesİ.Fyat elbette çıktığı ile kalmayacaktır.Nokianın hangi telefonunun fiyatı düşmediki?pentile ekranlı dandik kameralı telefonlara 2000tlyi çok görmeyen zihniyet geliyor burada kaliteli süper kameralı mükemmel ekranlı sağlam lumia 920 modeline laf atmaya çalışıyorlar

2. dalgalarıda fazladan 40-50 grama sahip olması.ee tabi kaliteli olunca o 40-50 grama katlanman gerekiyor.laf atacak başka bişey bulamadınız 40 -50 gramlık fazlalık sizi rahatsız etti :D lütfen siz ağır diye almayın cihazı milyonluk kitle için etkisiz eleman konumundasınız.

Nokia bu lumia serisi ile gerek yazılımsal gerekse donanımsal anlamda fark atmayı başardı.Neredeyse cihazın her özelliğini pureview yapacaklar.Nokia öldü battı diyodunuz noldu?Adamlar ölü halde devrim yapmayı başarabiliyorlar.Çekirdek yarıştırmakdan ziyade nokia çizgisini bozmadı.mevcut donanımları geliştirmeye devam etti.kamera da yarışabilen varmı? yok.çünkü adamalar kalite odaklı çalışıyor.Gerek navigazsyon gerekse dokunmatik ekran olsun en kalitelisini sunmaya çalışıyor.

windows phone 8 androidden çok daha başarılı bir işletim sistemi.Gerek akıcılık gerek stabilite gerekse teknik anlamda bir çok avantajı var.Daha tam manada potansiyelinin %5 i bile ortaya çıkmış değil. Geliştiricilerin de oldukça ilgisini çekiyor.Kısacası windows phone gelecğin en yaygın mobil işletim sistemi olması neredeyse kaçınılmazdır.(bu konuda tartışmam bekleyin ve görün)

kimmiş bu milyonluk kitle nokia fanlarımı.telefon kalın ve ağır günlük kullanımda çok sıkıntı yaratır kesinlikle.bir gün elinizde s3 ile dolaşın bir günde bu cihazla anlarsınız ne kadar fark edeceğine.cepte taşırken bile rahatsız olursunuz.kalite ağırlıkla olmaz bunuda anlayın artık.kamerayı bahane ederek daha ne kadar nokiayı savunacaksınız onuda merak etmiyor değilim.kamera herşey değil bu cihazlarda artık anlamanız lazım.kullanıcıların %90'ı için s3,iphone veya one x'in kamerası yeterli düzeyde.geriye kalan %10 luk dilim önemsiyor bu kadar kamerayı.zaten çok kafayı takan adam alıyor kendine dslr bitiriyor işi...

• quote:

http://www.chip.com.tr/haber/lumia-920-hafizasini-kaybetti_35816.html

Al işte. Yok ya. Nokia aynı Nokia. Zerre kadar değişiklik yok. Bir özelliği ekler başka bir özelliği çıkartır.
    Yalana bak. Hafıza kartı koyunca telefon şeklini kaybediyor. Kendinden geçiyormuş. O yüzden koymamış.
    Bütün fiziksel görünümünü bozuyormuş. Biz de yedik...

Lumia 820 de de hafıza kartı yuvası varmış. Ondan da başka birkaç özelliği çıkartmış, hafıza kartını eklemiş.

Nokia aynı Nokia. Kafa aynı kafa. Bu kafayla giderse de gider. Hâlâ insanları keriz yerine koyma âdetini kaybetmemiş...

keriz yerine koymayan bir firma söylesene bana.

• Su anda S3 le beraber disarida dolaniyorum.....
    Ekrana bakinca hicbisey gozukmuyo. Gelen aramayi ezbere aciyorsun. Tele bakmak icin golge ara isin yoksa.

Gece kullanmak icinmi satiliyor S3?

Sadece bu sebebten, gunduz gunesli havada ve kisin eldivenle kullanmak icin 920 alinir. Gerisi onemli degil benim icin. S3 u yermek icin yazmiyorum ama Her sey kagit ustunde yazdigi gibi olmuyo. Onemli olan kullanilabilrlik, mobilite.....

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

Oh be. Ben de The Grandes Fanatikus Of Nokius nerde diyordum.

Önce neler dediğine bakalım:

"nokia 808 başlığında o cihaz 2000tl olacak diyen troller iş başında anlaşılan.şimdi bakın 1350lira :)
    Sanki fiyatlar ayfondaki gibi hep sabit kalıyorda pahalılıktan bahsediliyor.Sanarsın samsung s3 bugünkü fiyatıyla çıktı piyasayaher yeni cihaz gibi başta yüksek fiyattan çıkabilir"

Yahu bir dediğin 2. sine tutmuyor bir defa. Bir diyorsun ki Cihaz 2000 den olacak dediler şu an 1350 lira. E tabi ki fiyatı düşecek aynı kalacak değil ya. Sonra dediğinde ise diyorsun ki baştan yüksek fiyatla çıkabilir. Çok tutarsız bir insansın...

Sonra da diyorsun ki: "ya da n8 gibi istisnai bir durumda olabilir." Hoppalaaa. Bir diyorsun fiyatı yüksek olmayacak. Bir diyorsun ki istisnai bir durum olabilir. Yani her kapıyı açık bırakıyorsun. Kimin sandalına binersen onla gidiyorsun. Yüksek çıkarsa demiştim dersin strateji meselesi, düşük fiyattan çıkarsa yine ben demiştim dersin. Ohh ne ala..

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTILA

Su anda S3 le beraber disarida dolaniyorum.....
    Ekrana bakinca hicbisey gozukmuyo. Gelen aramayi ezbere aciyorsun. Tele bakmak icin golge ara isin yoksa.

Gece kullanmak icinmi satiliyor S3?

Sadece bu sebebten, gunduz gunesli havada ve kisin eldivenle kullanmak icin 920 alinir. Gerisi onemli degil benim icin. S3 u yermek icin yazmiyorum ama Her sey kagit ustunde yazdigi gibi olmuyo. Onemli olan kullanilabilrlik, mobilite.....

Diger telefonlarda koyu renklerde basarisiz. Siyah yerine gri goruyoruz. Her ekranin kendisine gore artilari ve eksikeri var.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.