Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

http://www.chip.com.tr/haber/lumia-920-hafizasini-kaybetti_35816.html

Al işte. Yok ya. Nokia aynı Nokia. Zerre kadar değişiklik yok. Bir özelliği ekler başka bir özelliği çıkartır.
    Yalana bak. Hafıza kartı koyunca telefon şeklini kaybediyor. Kendinden geçiyormuş. O yüzden koymamış.
    Bütün fiziksel görünümünü bozuyormuş. Biz de yedik...

Lumia 820 de de hafıza kartı yuvası varmış. Ondan da başka birkaç özelliği çıkartmış, hafıza kartını eklemiş.

Nokia aynı Nokia. Kafa aynı kafa. Bu kafayla giderse de gider. Hâlâ insanları keriz yerine koyma âdetini kaybetmemiş...

keriz yerine koymayan bir firma söylesene bana.

çok basit bir soru sordum ama cevap vermemişsin ben cevap vereyim.başta samsung olmak üzere hemen hepsi.

Samsung mu Hakikaten güldüm. Adamlar müşderilerini resmen gerizekalı yerine koyuyor. Her taraf S3 mağduru kaynıyor. Neredeyse her forumda, hele şikayetvar.com da zaten samsung bolumunde şikayetlerin yarısı S3 ten. Sonra da kalkıp reklamında apple kullanıcılarına koyun diyor. Ben de samsung mağduru oldum zamanında, dostlarım da çok kez oldu. Samsungtan nefret ediyorum, benim gibi mağdur olan tonlarca insan var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• son sayfalarda baya ekran muhabetleri donmus, bende bi kac bisey soylemek istiyorum

n9 kullaniyorum. Yanlis hayirlamiyosam Pentile amoled ve clearblack var. Gunes isiginda gorunurluk yuzde 60-70 seviyelerde. Galiba bunu sebebi clearblack teknolojisi.

bu yeni hd ekranin n9la ayni kalitede omucak degildir, gerisini siz dusunun :)

daha oncelerde clearblack teknolojisinin nasil calistigini gorsel olarqk gormustum gunes isinlarinin cogunu emdigini geri yansitmiyo diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17:10 da başlayan tarayıcı incelemesine dikkat etmek gerekli. Fanatik marka savunuculu yapmanın anlamı yok. Site oldukca gec açılıyor. IOS ve ANDROID in oldukca gerisinde kaldığı bariz ortada. Nokia nezaman toparlanacak bilmiyorum ama sanırım su anda o zaman dılımınde değiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

17:10 da başlayan tarayıcı incelemesine dikkat etmek gerekli. Fanatik marka savunuculu yapmanın anlamı yok. Site oldukca gec açılıyor. IOS ve ANDROID in oldukca gerisinde kaldığı bariz ortada. Nokia nezaman toparlanacak bilmiyorum ama sanırım su anda o zaman dılımınde değiliz.

telefon çıktıktan sonra yanyana s3le tarayıcı performansı yapıldıktan sonra üyeliğinle mesajımı alıntıla.
    wp8de bu donanımla ie10 bilgisayardakinden geri kalmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: arifbalyemez

Lütfen incelemelerinizde telefonların ses kalitelerini (kulaklık) es geçmeyin. Bence birisi telefon alırken en az kamera kalitesi kadar buna önem veriyor.

Insanlar telefon alirken once kamera bakiyor olsalardi nokia bu hallere dusmezdi. Keza nokia n8 in kamerasi hala son nesil android ios modellerden daha iyi. Ayni sekilde ses kalitesine bakiliyor olsaydi htc beats audio modelleri boyle tokezlemezdi, beats audi htc ortakligi son bulmazdi.

Yanlış anlattım heralde! Tabiki SADECE kameraya veya ses kalitesine bakılarak telefon alınmaz ama incelemelerde telefonların kulaklık ses kalitesinin atlanmaması gereken bir konu olduğunu belirtmek istedim. Mesela ben buna çok önem veriyorum. Bu siteye defalarca giriyorum ve izlediğim incelemelerden beklentim bu. Umarım yazımı okumuşlardır. Dikate alacaklarından eminim.

• Eveet, şimdi satış rakamlarını bu günden sonra merak ediyorum ben. İlk çeyreği heyecanla bekliyorum bakalım, herkese şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 12 Eylül 2012; 23:57:31 >
  • quote:

17:10 da başlayan tarayıcı incelemesine dikkat etmek gerekli. Fanatik marka savunuculu yapmanın anlamı yok. Site oldukca gec açılıyor. IOS ve ANDROID in oldukca gerisinde kaldığı bariz ortada. Nokia nezaman toparlanacak bilmiyorum ama sanırım su anda o zaman dılımınde değiliz.

Kardeşim orda sitenin bu ölçüde geç açılmasını telefona bağlayamazsın. Telefonun bağlandığı ağa başka bir sürü cihaz bağlıdır. Onu geçelim incelemede söyleniyor dikkat ederseniz "işletim sistemi tam hazır değil". Ve şimdi muhalefet yapacağına, cihaz piyasaya çıkıp biz de cihazı inceleyince mesajımı alıntılasan çok daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• modern tuğla. 185 gr ne demek ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Kardeşim orda sitenin bu ölçüde geç açılmasını telefona bağlayamazsın. Telefonun bağlandığı ağa başka bir sürü cihaz bağlıdır. Onu geçelim incelemede söyleniyor dikkat ederseniz "işletim sistemi tam hazır değil". Ve şimdi muhalefet yapacağına, cihaz piyasaya çıkıp biz de cihazı inceleyince mesajımı alıntılasan çok daha iyi olur

O günkü felç olmuş donanımhaber ssunucularının etkisinide unutmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

quote:

windowsun virüsleri windowsphone 8 e uyumlumu yoksa tekrar yazılması mı lazım :)

seni baştan yazmak lazım. lakin senin kafa olmamış.

bence de senin gibi zihniyetleri virüs programıyla silmek lazım. konuyla ilgili ufak bir espiriyi bile anlayamadıktan sonra söyleyecek laf yok. bence sen kople olmamışsın.

baydı artık nokia, MS vs ye laf çarpmalar. adamlar bir şeyleri kökten değiştiriyor. liseliler geliyor virüsler uyumlu olacak mı? diye saçmalıyor.

senin gibi anlayış kıtlığı çeken insanlarda bizi baydı ama katlanıyoruz. yaradılanı seviyoruz yaradandan ötürü.

ne bu gocunma kardeşim. microsoft tamı yoksa nokia damı çalışıyorsun. espiri olarak bişey yazdım. anlayamayacak kadar özürlümüsün? gerçi diğer mesajlardaki atışmalarına baktıktan sonra bu soruyu sormama gerek yokmuş ama neyse.

ayrıca esas kimin liseli olduğu belli. liseyi bitireli 16 sene oldu. (liselilerde alınmasın, ben sadece deyim olarak kullanıyorum) ünv. bitireli 10 sene.

daha fazla forum kirliği yapmayayım. insanlarla ne seviyede konuştuğumu diğer mesajlarımdan görebilirsin. normalde bu kadar inmem.

Sen zaten aşağıdasın. Daha nereye ineceksin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

windowsun virüsleri windowsphone 8 e uyumlumu yoksa tekrar yazılması mı lazım :)

seni baştan yazmak lazım. lakin senin kafa olmamış.

bence de senin gibi zihniyetleri virüs programıyla silmek lazım. konuyla ilgili ufak bir espiriyi bile anlayamadıktan sonra söyleyecek laf yok. bence sen kople olmamışsın.

baydı artık nokia, MS vs ye laf çarpmalar. adamlar bir şeyleri kökten değiştiriyor. liseliler geliyor virüsler uyumlu olacak mı? diye saçmalıyor.

senin gibi anlayış kıtlığı çeken insanlarda bizi baydı ama katlanıyoruz. yaradılanı seviyoruz yaradandan ötürü.

ne bu gocunma kardeşim. microsoft tamı yoksa nokia damı çalışıyorsun. espiri olarak bişey yazdım. anlayamayacak kadar özürlümüsün? gerçi diğer mesajlardaki atışmalarına baktıktan sonra bu soruyu sormama gerek yokmuş ama neyse.

ayrıca esas kimin liseli olduğu belli. liseyi bitireli 16 sene oldu. (liselilerde alınmasın, ben sadece deyim olarak kullanıyorum) ünv. bitireli 10 sene.

daha fazla forum kirliği yapmayayım. insanlarla ne seviyede konuştuğumu diğer mesajlarımdan görebilirsin. normalde bu kadar inmem.

Sen zaten aşağıdasın. Daha nereye ineceksin?

Benim bişey dememe gerek yok. yorumların konuşmaların zaten karakterini ve seviyeni gösteriyor.

• Arkadaşlar ana sayfadan kullanıcı girişi yapamıyorum ama forumdan girebiliyorum bu nasıl iştir anlamadım konuyu da nereye açacağımı bilemedim. Umarım biri burdan görür de ilgilenir. Ana sayfadan girerken böyle bi kullanıcı yok diyor.

• Kablosuz şarz+malzeme kalitesi 10 numara
  • bisiklet üzerindeki çekimin başka kamerayla çekildiği söyleyen haberler var
    bu ispatıhttp://www.youtube.com/watch?v=EF9SO_xLgxU&feature=related

• x6 dan sonra üyük yemin ettim dünyanın en iyi telefonunu en ucuza çıkartsalar yine nokia almıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

x6 dan sonra üyük yemin ettim dünyanın en iyi telefonunu en ucuza çıkartsalar yine nokia almıcam

bence yemin etmen gereken şey bundan sonra yeni bir cihaz alırken mutlaka araştıracam şeklinde olmalı.Bilinçli tüketici olmak bu nedenle önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

x6 dan sonra üyük yemin ettim dünyanın en iyi telefonunu en ucuza çıkartsalar yine nokia almıcam

bence yemin etmen gereken şey bundan sonra yeni bir cihaz alırken mutlaka araştıracam şeklinde olmalı.Bilinçli tüketici olmak bu nedenle önemli...

evet hocam haklısınız o dönem 3gs aynı fiyattı sadece çok popüler diye almadım zaten ondan sonra aklım başıma geldi hiç bişeyi araştırmadan tartmadan almıyorum

• quote:

bisiklet üzerindeki çekimin başka kamerayla çekildiği söyleyen haberler var
    bu ispatı
    http://www.youtube.com/watch?v=EF9SO_xLgxU&feature=related

heyt be sen söylemesen kimse bilmiyordu....ne anlatıyon arkadaşım nokia çıktı özür diledi bile.ne zaman uyandın sen.herkez biliyor.

peki sen bunu biliyormusun.

• quote:

quote:

bisiklet üzerindeki çekimin başka kamerayla çekildiği söyleyen haberler var
    bu ispatı
    http://www.youtube.com/watch?v=EF9SO_xLgxU&feature=related

heyt be sen söylemesen kimse bilmiyordu....ne anlatıyon arkadaşım nokia çıktı özür diledi bile.ne zaman uyandın sen.herkez biliyor.

peki sen bunu biliyormusun.

klasik dh misafiri boşver

• Mobil piyasasının Nokia'nın dönüşüne ihtiyacı vardı. Beklenen tasarımlardan, çevrilip çevrilip aynı özelliklerin yeniymiş gibi tanıtılmasından sıkılmıştık. Bence gerçek anlamda risk alıp yeni birşeyler yapmaya çalışan firmalardan birisi Nokia.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.