Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk izlenimleri paylaşayımda alacaklara fikir versin .

Batarya : İlk gün kullanımımda full şarjla güne başladım. 9 da telefonla konuşmaya başladım . bundan evvel tüm facebooku gezdim . 30 dakak müzik dinledim . tüm gün inanılmaz konuştum . hiç susmadı telefon ve görüşmeler uzun sürdü . bi kaç yerde beklerken webde gezindim . bu arada bi ton mail cevapladım okudum . telefon yeni olduğu için uygulama indiridim bi sürü . sürekli wifi açıktı . 5-6 saat araç kullandım . sürekli harita uygulamasını yol bulucuyu kulalndım . hiç şarj etmedim. en son evde oyun oynadım Need for speed. Kesinlikle takılma ağırlaşma yok . . üzerine akşam 8 gibi annem arayıp 45 dakka konuşunca %10 a düştü :) şarja taktım . ilk gün olduğu düşünülürse . bu ekrana süper . piller bi haftada kendine gelir.

Hız : hiç bi takılma , kitlenme , ağırlaşma olmadı .

Ses kalitesi çok iyi . kasa biraz ağır ama çok sağlam . Ayrıca çok şık. Windows uygulamaları öyle çok değil . Ancak iş için kullanan kişilere gerçekten yeterli .

Outlook ile senkronize çalışıyor . Özellikle mail uygulamarı ve kişi uygulamarı süper . resmen iş için tasarlamışlar. Şu anlık çok keyifli .

• Birde flash var. hatta iphonelardaki uygulamanın benzeri var. fener olarak kullanabiliyorsun çihazı :)
  • harika bir inceleme fakat çok yerli oldu fakat daha karar veremedim bende siteyle ilgili herhangi bir sorun yok

• hay arkadaş yeniliğe ne kadar kapalı bir milletiz ya

• slm nokia lumia 920 hakkında hersey blıomusunz acaba ben telefonu dun aldım ama bısey sorucaktım da?
  • arkadaslar cook saglam ve güzel bi telefon ama hiç bi uygulama ındıremedım yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Bataryası 3310 kadar dayanırsa tadından yenmez.

oldu başka emrin varmı 3310 daki özellik bunda olursa dediğin olur canım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

/>
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

/>

muşmula suratlı herifi koymuşun zorunamı gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganvolkan

İlk izlenimleri paylaşayımda alacaklara fikir versin .

Batarya : İlk gün kullanımımda full şarjla güne başladım. 9 da telefonla konuşmaya başladım . bundan evvel tüm facebooku gezdim . 30 dakak müzik dinledim . tüm gün inanılmaz konuştum . hiç susmadı telefon ve görüşmeler uzun sürdü . bi kaç yerde beklerken webde gezindim . bu arada bi ton mail cevapladım okudum . telefon yeni olduğu için uygulama indiridim bi sürü . sürekli wifi açıktı . 5-6 saat araç kullandım . sürekli harita uygulamasını yol bulucuyu kulalndım . hiç şarj etmedim. en son evde oyun oynadım Need for speed. Kesinlikle takılma ağırlaşma yok . . üzerine akşam 8 gibi annem arayıp 45 dakka konuşunca %10 a düştü :) şarja taktım . ilk gün olduğu düşünülürse . bu ekrana süper . piller bi haftada kendine gelir.

Hız : hiç bi takılma , kitlenme , ağırlaşma olmadı .

Ses kalitesi çok iyi . kasa biraz ağır ama çok sağlam . Ayrıca çok şık. Windows uygulamaları öyle çok değil . Ancak iş için kullanan kişilere gerçekten yeterli .

Outlook ile senkronize çalışıyor . Özellikle mail uygulamarı ve kişi uygulamarı süper . resmen iş için tasarlamışlar. Şu anlık çok keyifli .

not2 yı kenara koydum bugun aldım.. denıyorum ılk ızlenımlerıme göre hosuma gıttı satbıl calısması fazlasıyla fark edılıyor bır kere.. herkese lazım olan whatsapp viber gibi hatta ibb mackolık gıbı uygulamalar var.. yukarıdakı arkadasın dedıklerıne bırebır katılıyorum..

• :) yardımcı olabilidiysem ne mutlu . Güle Güle kullan .
  • kamera Nokia 808 PureView ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi? (8mp de)
    incelemede bundanda bahsetmenizi beklemedim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

kamera Nokia 808 PureView ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi? (8mp de)
    incelemede bundanda bahsetmenizi beklemedim değil.

şu linkte foto cekimleri mevcut ve orjinal boyutta.

Gece cekimlerinde 808 e göre daha aydınlık fotolar elde ediyosun, fakat piksel işleme olayında 808 daha iyi fakat o kadar aşırı derece de bi fark yok

http://forum.donanimhaber.com/m_65459193/mpage_91/key_/tm.htm

• Android te adam gibi dosyalama sistemi bile yok fandroidciler sizi bir grafik unitesine tav oldunuz bu telefon program desteği alırsa tüm fandroidleri yer

• quote:

Orijinalden alıntı: enolaguy

Android te adam gibi dosyalama sistemi bile yok fandroidciler sizi bir grafik unitesine tav oldunuz bu telefon program desteği alırsa tüm fandroidleri yer

nasıl dosyalama sistemi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: enolaguy

Android te adam gibi dosyalama sistemi bile yok fandroidciler sizi bir grafik unitesine tav oldunuz bu telefon program desteği alırsa tüm fandroidleri yer

nasıl dosyalama sistemi yok?

Ya Bu Telefonu Bende Aldımda Android De Adam Gibi Dosyalama Sisteminin Çeşit Çeşit Kralı Var Hani Sallıycagız Diyede Ölçüyü Kaçırmamak Lazım..
    Asıl Ben Bunda Bulamadım Dosyalama Sistemini? Nerede Bu?
  • file explorer tarzı bişi yokmu hakkaten bunda ? bende bulamadım :)
    Yaf vakitte yokki kurcalıycak . birde özel kilitli bi klasör yaratsaydı güzel olurdu . herşeyin ortada :)
  • telefonun öne çıkan artıları ,ekranının sadece çıplak elle deil, elinizde eldiven varken yada herhangi bir cisimle bile kullanilabilmesi bu gercekten cok guzel bir ozellik bence butun telefon firmaları bu ozelligi telefonlarına getirmeli,bu ozellik sayesinde s pen olayı yalan olabilir cunku spene gerek kalmıyor,elinize alıcagınız herhangi bir kursun kalemle bile telefonu kontrol edebilir veya cizim yapabilirsiniz ( tabi windows phone 8 de cizim programı bulabilirseniz) . kamerasıda bariz olarak piyasadaki en iyi kamera,titresimi yok etmesi ve goruntu kalitesi gercekten cok iyi,reklamında fake gibi gozuksede kullanıcıların yaptıgı 100 lerce testi youtube dan gorebilir ve gercekten goruntu sabitlemenin cok fark yarattıgını izleyebilirsiniz.

eksilerine gelirsek windows phone 8 isletim sistemi bana gore daha cok yolu olan bir isletim sistemi en basiti benim icin cok onemli olan yukarıda bahsettigim cizim programı sketchbook pro aplicationu windows phone 8 de yokmus, daha kim bilir neler yok.tasarıma gelirsek ben beyenmedim ekran yan cerceveleri gercekten diyer telefonlara gore kalın telefonun kendisi kalın ve agır.ekran telefonda ortalanmamıs alt bolum daha buyuk bir telefonda en sevmedigim sey.pilide bu kadar kalın bir telefona gore daha iyi olabilirdi.

bana gore bu telefon full hd ekrana sahip olsaydı ve android isletim sistemine sahip olsaydı direk alırdım. artik yukarıda bahsettigim ,her cisimle kullanılabilen ekran ve goruntu sabitleyen kamera ozelliklerinin samsung galaxy s4 cıkmasını beklemekten baska caremiz yok... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 27 Aralık 2012; 12:03:22 >

• Lumia 920 örnek fotoğraf.

• Lumia 920 örnek gece fotoğrafı. Arabanın camından çekildi.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.