Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

1649 dan başladı. İyi bir fiyatla girdi bence. Zamanla biraz daha düşer. Sadece video performansı ile bile htx 8x den 50 tl pahalı olmayı hak ediyor.

1649 ?

Link verebilirsen bakalım bi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

1649 dan başladı. İyi bir fiyatla girdi bence. Zamanla biraz daha düşer. Sadece video performansı ile bile htx 8x den 50 tl pahalı olmayı hak ediyor.

1649 ?

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Nokia-Lumia-920nin-Turkiye-satis-fiyati-belli-oldu.htm

• Fiyat bence tam seviyesinde, ne aşağı ne de yukarı olmaması lazımdı, 1600-1650TL en fazla bu cihazın donanım olarak karşılığıdır, daha aşağısı ise zaten cihaza bakışınızı değiştirebilir.

Apple'a marka ismi olarak ödediğimiz rakamların yanında Lumia 920 iyi bir giriş yapacak..
  • quote:

quote:

quote:

1649 ?

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Nokia-Lumia-920nin-Turkiye-satis-fiyati-belli-oldu.htm

Normalde bu cevabına karşı "Peki Donanımhaber ne zaman satmaya başlayacakmış telefonu?" diye cevap verirdim.
    Neden olduğunu söyleyeyim: Ben ürünü normal satış sitelerinde "SATIN AL" olarak görmedikten sonra

"Şu fiyatla çıkacakmış, şöyle olacakmış" vs. gibi şeylere pek inanmıyorum. Kendi gözümle görürüm
    Vatan'da, Hepsiburada'da, Hızlıal'da vs. o zaman okey. Ama onun öncesi sadece tahmin olarak kalır.

1650 den çıkabilir, okey , ama çıkacak yerine satın alma linkini görürsem beni daha bi tatmin eder...
    Umarım öyle çıkar da Nokia kendini toparlar. Her ne kadar herkes beni Nokia düşmanı olarak görse de
    geçenlerde yazmıştım, 2 telefonum var şu an ikisi de Nokia diye. 1 tanesini sattım, gidip yine Nokia aldım.
    Düşmanı değilim. Ama salak salak şeyler yaparsa ettiğini bulsun derim. Müşteriyi kazıklarsa o zaman batsın bile derim...
    Hak etmiştir çünkü...

• quote:

quote:

quote:

quote:

1649 ?

Normalde bu cevabına karşı "Peki Donanımhaber ne zaman satmaya başlayacakmış telefonu?" diye cevap verirdim.
    Neden olduğunu söyleyeyim: Ben ürünü normal satış sitelerinde "SATIN AL" olarak görmedikten sonra

"Şu fiyatla çıkacakmış, şöyle olacakmış" vs. gibi şeylere pek inanmıyorum. Kendi gözümle görürüm
    Vatan'da, Hepsiburada'da, Hızlıal'da vs. o zaman okey. Ama onun öncesi sadece tahmin olarak kalır.

1650 den çıkabilir, okey , ama çıkacak yerine satın alma linkini görürsem beni daha bi tatmin eder...
    Umarım öyle çıkar da Nokia kendini toparlar. Her ne kadar herkes beni Nokia düşmanı olarak görse de
    geçenlerde yazmıştım, 2 telefonum var şu an ikisi de Nokia diye. 1 tanesini sattım, gidip yine Nokia aldım.
    Düşmanı değilim. Ama salak salak şeyler yaparsa ettiğini bulsun derim. Müşteriyi kazıklarsa o zaman batsın bile derim...
    Hak etmiştir çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz
    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-920/1004622/.html

Teşekkürler. +1 de verdim. 1649 liraymış.

Turkcell de bu fiyatsa başka yerlerde 1500 e kadar bulunabilir...
    Ama ben yine de Ativ S i daha iyi buldum. Kart yuvası , pili vesaire.
  • vp8 acaba nasıl olacak ios u tanıdık andoidi tandıık vp8in kendini kanıtlamasını bekliyoruz
    nokia geri döndü demek için biraz erken bence..
    fiyat için 1600tl civarı birşeyler söylüyorlar ama nokia işte fiyatı ne kadar hakeder kestiremiyorum
  • keşke adam akıllı donanımı olan bir cihaz çıkarsalar da, yazılımlar arası geçiş yapılabilse ne iyi olurdu isteyen ios, aos, ve wp'yi kullanırdı. bence ileride böyle bişey olmalı. yazılımsal geçiş yapmak isteyenlerde yazılım fiyatını ödeyerek geçiş yapmalı. ne iyi olurdu.
  • nokia geri donuyoda batmamak icin geri donuyo vikipediden baktik adamlar batiyomus ya batmamak icin cikariyolar urunlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğin işletim sistemi Android.Önümüzdeki 1-1,5 sene içinde iOS u geçeceğini söylüyor istatistikler.
  • Bu telefon hala gelmedi mi ya Türkiye'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Bu telefon hala gelmedi mi ya Türkiye'ye.

Geldi hiç mi mesajları okumuyorsunuz? Onu geçtim televizyonlarda reklamları bile dönüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Bu telefon hala gelmedi mi ya Türkiye'ye.

Geldi hiç mi mesajları okumuyorsunuz? Onu geçtim televizyonlarda reklamları bile dönüyor.

Televizyon izlemiyorum. Nokia'yı takip etmiyorum. Ama az önce Turkcell mağazasını inceledim orada olduğunu gördüm. Teşekkürler.
  • flash yok, radyo yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

flash yok, radyo yok.

Dh eksik bulma ve bok atma timi iş başında

• Sizi bilmem ama kamerasından beklentim çok yüksekti 1080p performansı beni kesmedi.
  • Bende aldım . Ya burada anlatıldığı gibi değil . gayet iyi telefon . Tek kusuru az ağır . ama excel performansı süper
  • Bataryası 3310 kadar dayanırsa tadından yenmez.

• quote:

flash yok, radyo yok.

Daha çok eksiği var maalesef, amiral gemisi diye telefon çıkarıyorsan böyle eksiklikler olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

flash yok, radyo yok.

Daha çok eksiği var maalesef, amiral gemisi diye telefon çıkarıyorsan böyle eksiklikler olmamalı.

Himm evet kızılötesi bağlantıda yok.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.