Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: niegara34

quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

nokia nın geri döndüğü felan yok bence can çekişiyor yanlış işletim sistemi ile daha çok kendini bitirişi olmuş bu durum android işletim sistemi ile çıksaydı samsung u bile geri planda bıraka bilirdi .

Eminmisin ....
    Yanlış işletim sistemi tercihinde

ileryen zaman da göreceğiz ben android veya ios işletim sisteminden win 8 e geçiş yapacağım çok iyi, marketi çok zengin bu özellikler hiç bir telefonda yok gibi çelişlkiye düşen insan göremedim.bu yüzdenda yanlış işletim sisteminden çıkış aradığı düşüncesindeyim.
    yeni çıkan android telefonları takip ediyorsanız bundan daha iyi leri var işlemci ve görüntü olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal@t -- 24 Eylül 2012; 10:46:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

quote:

nokia nın geri döndüğü felan yok bence can çekişiyor yanlış işletim sistemi ile daha çok kendini bitirişi olmuş bu durum android işletim sistemi ile çıksaydı samsung u bile geri planda bıraka bilirdi .

Eminmisin ....
    Yanlış işletim sistemi tercihinde

ileryen zaman da göreceğiz ben android veya ios işletim sisteminden win 8 e geçiş yapacağım çok iyi, marketi çok zengin bu özellikler hiç bir telefonda yok gibi çelişlkiye düşen insan göremedim.bu yüzdenda yanlış işletim sisteminden çıkış aradığı düşüncesindeyim.
    yeni çıkan android telefonları takip ediyorsanız bundan daha iyi leri var işlemci ve görüntü olarak..

Cevabınız da çelişki var. Bir önceki mesajınızda donanımı değil yazılımı eleştirmiş ve androidle çıksa daha iyi olurdu demişsiniz, bu mesajınız da ise donanımı eleştirmişsiniz
    yazılım mı donanım mı yada her ikisimi karar verin.

Ayrıca fazla değil bir sene sonra windows yazılımlı telefonların android'i ve ios'u nasıl süpürdüğünü hep beraber izleyeceğiz, fanlık filan da yapmıyorum i4 kullanıyorum 2 senedir ama aynı ekrana bakmaktan artık sıkıldım microsoft ana ekrana can vermiş çok hoş bir arayüz yapmış ne ios nede android gibi durağan bir ekran değil rengini kutuların şeklini boyunu istediğin gibi dizebilme imkanını sunuyor sana. Appstore olayına gelince 500.000 uygulamanın ne kadarı kullanışlıdırki sence max 1/4 ü kullanışlıdır
    oda 125.000 uygulama eder ki hiç kimsede o kadar uygulama yüklenmiş olarak görmedim :) appstore olayını da microsoft çözecektir şuan bile 100.000 uygulama sayısına ulaşmış (sayıya önenem verenler için yazdım)

saygılar...

• ama içlerinde hala doğrudüzgün bir navigasyon programı yok wp storeda.yada benmi bulamadım....umarım igo gibi düzgün bir navi programı koyarlar.nokia haritaların hali içler acısì durumda.bu işi en iyi başarsoft haritaları yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda dişe dokunur bir OIS karşılaştırması olmuş... Titreme Iphone'a göre çok çok daha az...

merak edenler için çekim nasıl yapılmış:

• Bu yeni İşletim sistemini kullanan hiçkimsenin olumsuz bir şey diyebileceğine inanmıyorum. En azından Windows Phone 7,5'i deneyenler şu anda piyasada daha iyi alternatifi olmadığını bilirler. Microsoft çünkü gerçekten uzmanlardan hatta rakip firmaların çalışanlarından tutunda ortaklarına kadar herkesten tam not alan bir mobil işletim sistemi yarattı geçen sene. Kullanmayan, denemeyen biri ancak kötü diyebilir. Amazon US'e girin ve "kullanıcıların en çok memnun olduğu ve puanladığı cihazlar" listesini inceleyin en üst sıraların hepsi Windows Phone'lu cihazlar. iPhone Siri'ye bile "tüm zamanların en iyi smartphone'u hangisi?" deyince Nokia Lumia 900 cevabını veriyordu neyse Apple hemen el attı değiştirdi. Birde Apple kurucu ortağının Windows Phone'a resmen aşık olduğunu açıkladığı günleri unutmadık :)
    Yine tekrarlıyorum Windows Phone işletim sistemini ancak hiç denememiş biri kötüleyebilir.

• engadget dusuk isik performansina yonelik karsilastirma cekimleri yapmis...

http://m.engadget.com/2012/09/26/lumia-920-low-light-shootout/?icid=eng_latest_art

http://o.aolcdn.com/dims/MOBL/5/156/300/50/https://store.donanimhaber.com/88/b4/ea/88b4ea72bb14714c344104ba7527e3ac.jpg

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 27 Eylül 2012; 8:02:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lapya

Sonunda dişe dokunur bir OIS karşılaştırması olmuş... Titreme Iphonea göre çok çok daha az... merak edenler için çekim nasıl yapılmış:

nokia beyaz yerlerde fazla parlatıyor video yu.

bu arada yeter artık güncelleyn şu popüler haberler kısmını... ta 7 eylül konusu var hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 27 Eylül 2012; 21:31:54 >

• İnşallah döner. Eskisi gibi olmasını istediğim markalardan biri.

• Yavaş yavaş geri gelsin saçı başı dağıtmasın :))

• Nokia n serisinden sonra bozdu bence dahada geri donmez tasarimlari rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupa fiyatı 640 euro bence fazla.
  • Başlık cuk oturmuş;)

• Şu nokia artık kaybolsun, çekilsin piyasadan. Yıllarca aynı telefonu farklı kaba koyup iteledi, şimdi yine bir şey bulmuş, fahiş fiyattan sürüyor. On yıl bu markayı kullandım ve mantığını çok iyi biliyorum: küçücük ilerlemeler yap ama asla memnun etme, yoksa yeni ürünü satamazsın. Çok şükür iphone ve ardından android çıktı da kurtulduk yoksa daha çok kazık yerdik.

Windows 8 benim ilgimi çekiyor ama nokia denince soğuk soğuk terliyorum.

• NOKIA dusmani alik Apple fanboylari defolsunlar ne isiniz var NOKIA bolumunde?

• Artık nokia'dan bişey beklemiyoruz. Nokia'nin en iyi yaptığı telefon 5110'du

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Şu nokia artık kaybolsun, çekilsin piyasadan. Yıllarca aynı telefonu farklı kaba koyup iteledi, şimdi yine bir şey bulmuş, fahiş fiyattan sürüyor. On yıl bu markayı kullandım ve mantığını çok iyi biliyorum: küçücük ilerlemeler yap ama asla memnun etme, yoksa yeni ürünü satamazsın. Çok şükür iphone ve ardından android çıktı da kurtulduk yoksa daha çok kazık yerdik.

"Yıllarca aynı telefonu farklı kaba koyup iteledi, şimdi yine bir şey bulmuş, fahiş fiyattan sürüyor" kardeş bu lafı iphone için söyleyecektin şaşırdın sanırım. üstelik Türkiye fiyatları belli olmadı henüz. Purewiew 808 için de 2000 liradan çıkacak diyorlardı ama makul sayılabilecek bir fiyatla çıktı akabinde de fiyat indirimi.. çeşit açısından android cihazların sınırı yok gibi fakat iphone u örnek vermeniz yanlış bence. wp8 çok umut vaat ediyor isteseniz de istemeseniz de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilonur -- 2 Ekim 2012; 1:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devilonur

quote:

Şu nokia artık kaybolsun, çekilsin piyasadan. Yıllarca aynı telefonu farklı kaba koyup iteledi, şimdi yine bir şey bulmuş, fahiş fiyattan sürüyor. On yıl bu markayı kullandım ve mantığını çok iyi biliyorum: küçücük ilerlemeler yap ama asla memnun etme, yoksa yeni ürünü satamazsın. Çok şükür iphone ve ardından android çıktı da kurtulduk yoksa daha çok kazık yerdik.

"Yıllarca aynı telefonu farklı kaba koyup iteledi, şimdi yine bir şey bulmuş, fahiş fiyattan sürüyor" kardeş bu lafı iphone için söyleyecektin şaşırdın sanırım. üstelik Türkiye fiyatları belli olmadı henüz. Purewiew 808 için de 2000 liradan çıkacak diyorlardı ama makul sayılabilecek bir fiyatla çıktı akabinde de fiyat indirimi.. çeşit açısından android cihazların sınırı yok gibi fakat iphone u örnek vermeniz yanlış bence. wp8 çok umut vaat ediyor isteseniz de istemeseniz de..

Apple fanboy'u değilim ama her yeni iphone cihazı bir öncekine göre ciddi farklarla çıktı. Her ne kadar iphone 5 tasarım olarak hayal kırıklığı olsa da 4s'e göre iki katla 4 kat arası performans farkı sağlıyor, ayrıca bu güne kadar üretilmiş en az yansıma yapan ekrana sahip. Bir de apple'ın bu sektöre adım atmadığını varsayalım... Böyle bir durumda şu an kullandığımız en güçlü cihaz nokia 5800xm veya daha iyimser bir tahminle nokia x5 olacaktı ve 1300tl karşılığında sahip olabilecektik.

Motorola Atrix kullanıyorum. Bundan sonra almak istediğim cihazsa Lg Optimus G veya SGS 3.

Windows 8'li telefonlardan ben de çok umutluyum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilonur

quote:

Apple fanboy'u değilim ama her yeni iphone cihazı bir öncekine göre ciddi farklarla çıktı. Her ne kadar iphone 5 tasarım olarak hayal kırıklığı olsa da 4s'e göre iki katla 4 kat arası performans farkı sağlıyor, ayrıca bu güne kadar üretilmiş en az yansıma yapan ekrana sahip. Bir de apple'ın bu sektöre adım atmadığını varsayalım... Böyle bir durumda şu an kullandığımız en güçlü cihaz nokia 5800xm veya daha iyimser bir tahminle nokia x5 olacaktı ve 1300tl karşılığında sahip olabilecektik.

Motorola Atrix kullanıyorum. Bundan sonra almak istediğim cihazsa Lg Optimus G veya SGS 3.

Windows 8'li telefonlardan ben de çok umutluyum.

dediklerinde haklısın kardeşim lakin iphone tarafında donanımdan ve fiziksel özelliklerden çok yazılımda yapılan geliştirmeler daha ön planda idi. Ama şöyle bir gerçekte var ki iphone çıkmasaydı bir galaxy s3,htc one x v.b.. cihazları şu aşamada kullanamayacaktık. iphone öncü bir cihaz fakat apple senede tek bir cihaz üretmesine karşın benzeri yapıda cihazlar sunmakta. iphone4-iphone4s-iphone 5 v.s samsung galaxy s-s2-s3 yorum sizin.. benim ise tercihim Lg optimus G veya Lumia 920 den birsi olacak saygılar..

• 1500 TL' den fazla vermem. Nokia olduğu için güvenemiyorum. Nokia N97 mağdurları olduğumuz için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 3 Ekim 2012; 10:04:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.