Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ön inceleme 'Nokia geri dönüyor!' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
80.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia son parasınıda bu saçma ürünlere harcıyor bu saten sonra toparlanamaz yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Nokia son parasınıda bu saçma ürünlere harcıyor bu saten sonra toparlanamaz yazık

Saçma ürünler?
  • quote:

Nokia son parasınıda bu saçma ürünlere harcıyor bu saten sonra toparlanamaz yazık

saçma?

• nokia nın geri döndüğü felan yok bence can çekişiyor yanlış işletim sistemi ile daha çok kendini bitirişi olmuş bu durum android işletim sistemi ile çıksaydı samsung u bile geri planda bıraka bilirdi .
  • quote:

Ne diyorsun sen birader
  • aralık 15 den sonra giriş yapacakmış türkiyeye nokia care bi arkadaşım bahsetti ilk parti turkcell kontratlı gelecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

nokia nın geri döndüğü felan yok bence can çekişiyor yanlış işletim sistemi ile daha çok kendini bitirişi olmuş bu durum android işletim sistemi ile çıksaydı samsung u bile geri planda bıraka bilirdi .

androidli bir telefon çıkaracak olsa bugüne kadar beklemezdi diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia da sony gibi geriden gelmeyi kendine adet edinmiş anladığım kadarıyla.

Ekran teknolojisi, oled ekranlarla yarışırmış. Ama daha ileri bir teknoloji değil. İşlemcisi, zaten aylar öncesinden başka telefonlarda kullanılan bir işlemci. Daha güçlüleri de piyasada var. LG, aynı işlemcinin dört çekirdeklisini kullanan bir telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dolayısıyla işlemcisi de piyasadaki diğer işlemcilerle yarışamaz. Kamerası Galaxy S3 ün kamerasıyla yarışırmış. Htc OneX in veya yeni çıkacak iphone5 in kamerasıyla yarışabileceğini zannetmiyorum. Ram i 1 gb imiş. Artık piyasada 2 gb ramli telefonları görebilmek mümkün. Pili 2000 mah imiş. Piyasada daha yüksek pil süresi sunan telefonlar da var. Kalınlığı ve ağırlığı ise kesinlikle iddialı olmaktan çok uzak. Sağlamlığına laf yok. İşletim sistemi ise, Android 4.1 jelybon ile yarışabilmekten çok uzak.

Nokia Galaxy S3 için piyasaya yön veren telefon demiş. Dediği doğrudur. Ama amiral gemisi olarak lanse ettiği lumia 920 ise malesef piyasaya yön verebilen bir telefon olamayacak. Dolayısıyla satış rekorları da muhtemelen kıramayacak. Nokia bunu nasıl göremiyor?

• Nokia da sony gibi geriden gelmeyi kendine adet edinmiş anladığım kadarıyla.

Ekran teknolojisi, oled ekranlarla yarışırmış. Ama daha ileri bir teknoloji değil. İşlemcisi, zaten aylar öncesinden başka telefonlarda kullanılan bir işlemci. Daha güçlüleri de piyasada var. LG, aynı işlemcinin dört çekirdeklisini kullanan bir telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dolayısıyla işlemcisi de piyasadaki diğer işlemcilerle yarışamaz. Kamerası Galaxy S3 ün kamerasıyla yarışırmış. Htc OneX in veya yeni çıkacak iphone5 in kamerasıyla yarışabileceğini zannetmiyorum. Ram i 1 gb imiş. Artık piyasada 2 gb ramli telefonları görebilmek mümkün. Pili 2000 mah imiş. Piyasada daha yüksek pil süresi sunan telefonlar da var. Kalınlığı ve ağırlığı ise kesinlikle iddialı olmaktan çok uzak. Sağlamlığına laf yok. İşletim sistemi ise, Android 4.1 jelybon ile yarışabilmekten çok uzak.

Nokia Galaxy S3 için piyasaya yön veren telefon demiş. Dediği doğrudur. Ama amiral gemisi olarak lanse ettiği lumia 920 ise malesef piyasaya yön verebilen bir telefon olamayacak. Dolayısıyla satış rekorları da muhtemelen kıramayacak. Nokia bunu nasıl göremiyor?

• karanlık ortam çekimiüzerine: http://www.youtube.com/watch?v=1d2tERSOKDA

• oba karanlık ortam sürermiş şaşırdım vallahi.

• Arkadaslar, Nokia bence iyi isler yapmaya çalışıyor ne kadar tutacak göreceğiz bence bu cihazlar uygulama desteğiyle gelirse tutacak bu bir başlangıç bir sonraki seriler mütlaka daha ince daha zarif olacak.
    Su bir gercek rekabet kızışıyor, artık ne Apple ne android ne çıkartırsam zaten satılıyor diyemeyecek
    Apple en geç iki jenerasyon sonrasında ekranı daha orantılı büyütmek zorunda kalacak
    Windows gümbür gümbür geliyor

• 4ever Nokia

• quote:

nickin (bence) en guzel fimden esinlenme, ama yorumun icin ayni seyi diyemem...

• karanlik ortam cekimlerinde hile var diyenler nerde? kullanici videolarini bekleyelim derken bunu kastetmistim... pesin hukumluluk kupune zarar...

• akıllı telefonlarda her şey kamera değildir. titreşim azaltma özelliği için bu takozu alacağıma daha hafif , daha ince htc windows phone 8x alırım. Nokiacılar neyin kafasını yaşıyor anlam veremedim. Telefon çıkmadan savunma moduna geçtiler.

O ilk sahtekarlık videosu olmasaydı her şey yolunda gidiyordu. Sen çalışan özelliğinde bile bu karektersizlikte isen millet bu markaya dönüp bakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

akıllı telefonlarda her şey kamera değildir. titreşim azaltma özelliği için bu takozu alacağıma daha hafif , daha ince htc windows phone 8x alırım. Nokiacılar neyin kafasını yaşıyor anlam veremedim. Telefon çıkmadan savunma moduna geçtiler.

O ilk sahtekarlık videosu olmasaydı her şey yolunda gidiyordu. Sen çalışan özelliğinde bile bu karektersizlikte isen millet bu markaya dönüp bakmaz.

Motorola razr maxx sahibi oldugum icin bu telefonu alma niyetim yok. hatta uzunca bir sure baska bir telefona alici olmam. nokia ve kafaci tabirlerini uzerime almadan sunu soyleyeyim ben iyiye iyi kotuye kotu derim.

Bu telefon gorundugu ve kullanicilarca test edildigi uzere gece cekiminde en iyi telefon. su anda otesi yok. bu da onemlidir. zira devrim gibi sonuclar vermekte. herkesin bunu onemsiz bulma hakki elbette var ama bu yonuyle bu telefon dunya pazarinda kendine farkli bir yon bulur. Bu yonuyle telefonun cekimleri fake iddiasi vardi. Ben ona atfen yazdim.

OIS konusunda henuz kullanici videosu gormedik. Nokia temsilcilerinin anlamsiz videolari dolaniyor ortada. Ilk video tam bir fecaat zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

akıllı telefonlarda her şey kamera değildir. titreşim azaltma özelliği için bu takozu alacağıma daha hafif , daha ince htc windows phone 8x alırım. Nokiacılar neyin kafasını yaşıyor anlam veremedim. Telefon çıkmadan savunma moduna geçtiler.

Motorola razr maxx sahibi oldugum icin bu telefonu alma niyetim yok. hatta uzunca bir sure baska bir telefona alici olmam. nokia ve kafaci tabirlerini uzerime almadan sunu soyleyeyim ben iyiye iyi kotuye kotu derim.

Bu telefon gorundugu ve kullanicilarca test edildigi uzere gece cekiminde en iyi telefon. su anda otesi yok. bu da onemlidir. zira devrim gibi sonuclar vermekte. herkesin bunu onemsiz bulma hakki elbette var ama bu yonuyle bu telefon dunya pazarinda kendine farkli bir yon bulur. Bu yonuyle telefonun cekimleri fake iddiasi vardi. Ben ona atfen yazdim.

OIS konusunda henuz kullanici videosu gormedik. Nokia temsilcilerinin anlamsiz videolari dolaniyor ortada. Ilk video tam bir fecaat zaten.

• http://www.youtube.com/watch?v=wzN2t8oc5us&feature=relmfu

işte bu da ekran farkı. koca koca eldivenlerle bile kullanabileceğiz. nokia gerçekten en yenilikçi telefonu üretti. hele iphone 5 fiyaskosu daha bir değerli kıldı lumia'yı benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

nokia nın geri döndüğü felan yok bence can çekişiyor yanlış işletim sistemi ile daha çok kendini bitirişi olmuş bu durum android işletim sistemi ile çıksaydı samsung u bile geri planda bıraka bilirdi .

Eminmisin ....
    Yanlış işletim sistemi tercihinde
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.