Şimdi Ara

nokia lumia 920 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben nokia lumia 920 yi alalı bi kaç gun oldu bi kaç sorunla karşılastım sorunlar:
    1- dosya yöneticisi yok
    2-tus takımının titreşimini kapatamıyorum
    3-videolara atlayazı atamıyorum
    bu sorulara çözüm önerisi olan varmı?

• ha bide buna bi pc suite programı yokmu? zune yi yükledim tanımıyor
  • Önce pc suite i bilgisayarına indirp kurman gerek Nokia nın kendi sitesinden indire bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deha48 -- 12 Aralık 2012; 3:32:18 >
  • evet hepsi bir problem özellikle dosya yöneticisi güncellemelerle geleceğini düşünyoruz. vlc media player gelcek birkaç güne onda sonra altyazı probleminizde kalmaz die düşünüyorum.
  • ya şu klavyede yazı yazarken ileri geri tuşu yok birde dokunuyosun cümlede bir yere gitmek için hemen kopyala özelliği çıkıyo çok sinir bozucu yokmu bunun bir ayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cintrikus

ya şu klavyede yazı yazarken ileri geri tuşu yok birde dokunuyosun cümlede bir yere gitmek için hemen kopyala özelliği çıkıyo çok sinir bozucu yokmu bunun bir ayarı

Metin üzerinde basılı tutunca ileri geri gezilebiliyor.
  • Yok hoca çözemedim bir türlü..Sıyırmak üzereyim :)

Birini ararken ekran kararıyor, telefonu kapatamıyorum..Hiç bir işlem yapamıyorum..

Sorun nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bunlar sorun mu beyler önemli olan donanımsal olmasında yazılımsal kolay güncellemeler ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrc71

Yok hoca çözemedim bir türlü..Sıyırmak üzereyim :)

Birini ararken ekran kararıyor, telefonu kapatamıyorum..Hiç bir işlem yapamıyorum..

Sorun nedir acaba?

Kardeşim seninki mekanik gibi,sensörde arıza olabilir ya da sensörün önünü istemsiz şekilde kapatıyor olabilirsin.

Ayrıca sensör ayarları varsa kontrol et.Telefonu kulağına getirdiğinde kararıp,normal tutarken ekranın açık olması gerekiyor ve sorununda bunun olmaması sanırım.
  • arkadaşlar benim sorum kullanan arkadaşlara.telefonda silverlight programı çalışıyormu?deneyebilirmisiniz.çalışırsa tek yol wın 8 olacak benim için.şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşım öndeki kameranın üstüne hiç bir kaplayacı madde yani ekran koruyucu yada aldıgındaki plastik kaplama gibi şey kullanma sensörü kapattığın için kararıyor bende başta aynı şey sorun sanıyordum ama kaplamayı çıkarınca öndeki kameradan sensör algıladığını gördüm bu sorun değil bukadar abartmayın kullanmayı zamanla öğreneceksiniz...
  • Ayırıca her uygulamayı denemeyin bence arkadaşlar SİLVEOS PHONE uygulamasını kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum uygulamaya girip az bir şey kullandıktan sonra aniden aşırı bir ısınma olduğunu hissettim ve kapatıp sildim uygulama sorunlu bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur666

arkadaşlar benim sorum kullanan arkadaşlara.telefonda silverlight programı çalışıyormu?deneyebilirmisiniz.çalışırsa tek yol wın 8 olacak benim için.şimdiden teşekkürler...

Maalesef çalışmıyor. TTnet Tivibu'yu izlemek isteyince Silverlight'ın kurulması gerektiğini söylüyor. Kurmaya çalışınca da Windows Phone 8 için kurulamadığını söylüyor. Nokia Türkiye'ye bu ve bunun gibi birkaç sorun için mesaj attım. Hemen ertesi gün telefonla dönüş yaptılar. Kendi tespitleri ve geri bildirimlerle bir güncelleme yayınlanacağını söylediler vesselam.
  • arkadaşlar şu tuş titreşimlerini nasıl kapatıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran koruyucuya ihtiyaç varmı sizce,çizilme oluyormu bu ekran modellerinde

• sizce lumia 920 de kullanabileceğim en iyi internet tarayıcısı hangisi ? opera mobile varmı win phn 8 de?

• arkadaşlar lumia 920'de tuş takımı kalavye mi yoksa düz bildimiz mi bide sesli meşaj yazıyormu lütfen söylermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.