Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (1557. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
90
Favori
1.145.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Telefona virüs bulaştı.Bağlandığım wifi modem İDNS değiştiren bir virüs sayfasına yönlendirmiş sanırım.
    Şu anda donanım haber gibi sitelere girerken bir sürü reklam sitesine yönlendiriyor.Virüs temizleme aracı da bulamadım.Ne yapmam gerekiyor?

Wp telefone virüs bulaşmaz. Telefondaki çerezleri temizleyin ve modeme reset atın. Daha sonra modemin yazılımını güncelleyin sorun düzelecektir.

Sorunşu ki modem eski model olduğundan yazılım güncellemesi yok...Modemi restledim birkaç engel koydum pc de sorun yok ama telefonda halen o sitelere gidiyor çerezleri nerden temizliyorduk?
    edit çerezleri temizledim şimdilik sorun yok modemdeki tedbirler inşallah işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 24 Mayıs 2015; 13:54:48 >

• Storage sense den, temporary files ı boşaltın, telefonu yeniden başlatın. Bu şekilde çozdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle 10 gün önce almış olduğum Lg G3'e android yüzünden veda ederek aldığım Lumia 920 ile aranıza katılmış bulunuyorum. Epeydir içimde windows phone'u deneme isteği vardı. Tek eksik yönünün uygulama marketi olduğunu ön bilgi olarak biliyordum, ancak çok fazla uygulama delisi biri olmadığım için temel uygulamalar da her platformda olduğu için bu konunun benim için önemli olmadığına karar verdim. Yaklaşık üç yıl iphone kullanmış birisi olarak benim için en önemli şey stabiliteydi, bu konuda lumia 920'nin beni üzeceğini zannetmiyorum.
  • Bende bugün itibariyle 920 ye geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizde hoşgeldiniz. Eğer telefonu kurcalayan biriyseniz, L920'de hergün yeni sürprizler bulacağınız muhtemel. Hayırlı olsun
  • arkadaşlar telefonunuzda aşırı ısınma varmı acaba?
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar telefona windows 10 yükledim ama kasmalar olduğu için tekrar 8.1 geri dönmek istiyorum ama sorun yaşıyorum Windows Phone Recovery Tool ve Nokia Software Updater for Retail telefonu görmüyor acaba ne yapmalıyım şimdiden cevaplar için teşekkürler
  • selotr123 S kullanıcısına yanıt
    Telefon titreyene kadar ses kısma ve açma kapama tuşuna basılı tutun . Titreyince bırakın. Tabi ysb kablo takılı vaziyette olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selotr123

s.a arkadaşlar telefona windows 10 yükledim ama kasmalar olduğu için tekrar 8.1 geri dönmek istiyorum ama sorun yaşıyorum Windows Phone Recovery Tool ve Nokia Software Updater for Retail telefonu görmüyor acaba ne yapmalıyım şimdiden cevaplar için teşekkürler

Lumia Software Recovery Tool oradan yükleyin. Aynı olayı bende yaşadım
  • eyw haloldu
  • Arkadaşlar telefonunda orjinal sürüm olanlar Ayalar --> Hakkında kısmında bakabilirler mi son sürüm nedir ? Bende şuan 8.10.14219.341 sürümü yüklü. Preview for Developers vardı üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Arkadaşlar telefonunda orjinal sürüm olanlar Ayalar --> Hakkında kısmında bakabilirler mi son sürüm nedir ? Bende şuan 8.10.14219.341 sürümü yüklü. Preview for Developers vardı üstünde.

8.10.14234.375

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

quote:

Arkadaşlar telefonunda orjinal sürüm olanlar Ayalar --> Hakkında kısmında bakabilirler mi son sürüm nedir ? Bende şuan 8.10.14219.341 sürümü yüklü. Preview for Developers vardı üstünde.

8.10.14234.375

Peki teşekkürler.
  • quote:

8.10.14234.375
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

8.10.14234.375

Dün yükselttim. Önceki sürümle pek bir farkı yok gördüğüm kadarıyla. Buradan W10'a yükseltilmek dışında.
  • W10 kullanan var mı 920'de, nasıl bir performansı var, ne gibi yenilikler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmet

W10 kullanan var mı 920'de, nasıl bir performansı var, ne gibi yenilikler var?

Macera aramayın derim hocam, Nasıl olsa test edip inceleyen arkadaşlar var. Onlar okay olmuş dediklerinde yükleyebiliriz. Ben ilk W10 dan beri kullanıyordum taki son 10080 yapıdan sonra canıma tak dedi GDR2 ye geri döndüm.
  • 10080 sürümüde sorunlu bir sürüm olmuş. Bende bir sonraki sürümü bekliyorum.

• Dün arkadaşlarıma yemekteydim. Iphone ve samsung note v.s. kullanıyorum. Yanlarında telefondan facebooka gireyim dedim. Herkes dedi senin ekranın neden sarı. Sonra telefonları yan yana koyduk hepimiz facebooka girdik. Gerçekten bizim telefon beyazı sarı olarak gösteriyor :S
  • 
Sayfa: önceki 15551556155715581559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.