Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (1558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.372
Cevap
90
Favori
1.145.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @efege aynısı benim de başıma geldi. Ekran bildiğin biraz sarı.

Ama hala taş gibi telefon orası ayrı. Şarjım hala iki güne yakın gidiyor. tüm özellikler açık kullandığım halde. @efege
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

@efege aynısı benim de başıma geldi. Ekran bildiğin biraz sarı.

Ama hala taş gibi telefon orası ayrı. Şarjım hala iki güne yakın gidiyor. tüm özellikler açık kullandığım halde. @efege

Şarj bende çok sıkıntılı. Facebook, instagram bakarsam 4-5 saat içinde şarjum %40 lara iniyor.
  • efege kullanıcısına yanıt
    Saçma bir soru olacak ama tüm güncellemeler yapılı değil mi ? Denim gelmeden önce bende tasarruf modunda kullanıyordum. Tüm bildirimler her şey kapalı olduğu halde 1 günü zor çıkarırdım. Denim geldiğinden beri hiç tasarruf moduna almadım teli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Saçma bir soru olacak ama tüm güncellemeler yapılı değil mi ? Denim gelmeden önce bende tasarruf modunda kullanıyordum. Tüm bildirimler her şey kapalı olduğu halde 1 günü zor çıkarırdım. Denim geldiğinden beri hiç tasarruf moduna almadım teli.

Güncel. Tasarruf modu hiç kullanmadım. Ayrıca telefon çok ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 7 Haziran 2015; 16:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Dün arkadaşlarıma yemekteydim. Iphone ve samsung note v.s. kullanıyorum. Yanlarında telefondan facebooka gireyim dedim. Herkes dedi senin ekranın neden sarı. Sonra telefonları yan yana koyduk hepimiz facebooka girdik. Gerçekten bizim telefon beyazı sarı olarak gösteriyor :S

Ayarlardan renk profilini değiştirebilirsiniz. Benim telefon beyazı beyaz gösteriyor. Herhangi bir sıkıntı yok ekranda.
  • quote:

Dün arkadaşlarıma yemekteydim. Iphone ve samsung note v.s. kullanıyorum. Yanlarında telefondan facebooka gireyim dedim. Herkes dedi senin ekranın neden sarı. Sonra telefonları yan yana koyduk hepimiz facebooka girdik. Gerçekten bizim telefon beyazı sarı olarak gösteriyor :S

Ayarlar-Ekran-Renk Profili-SICAK seçili ise SARI görünüyor. NÖTR seçilirse beyaz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Ayarlar-Ekran-Renk Profili-SICAK seçili ise SARI görünüyor. NÖTR seçilirse beyaz oluyor.

Zaten karşılaştırmada nötr olarak seçiliydi :/
  • arkadaşlar telefonumdaki dokunmatik tuşların titreşimi çalışmıyor. ne yapmalıyım acaba.

ayarlar, dokun kısmındaki yer aktif olarak seçili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Zaten karşılaştırmada nötr olarak seçiliydi :/

Ben soğuk ile nötr arasında kullanıyorum. Gayet güzel beyaz tonu alıyorum. TAbi ekranın Nötr seçili iken hafif sarı ve pembemsi tona kaçtığı bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 8 Haziran 2015; 1:22:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 920 Fotoların üzerinde oynama yoktur ayakta elle çekilmiştir

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Lumia 920 Fotoların üzerinde oynama yoktur ayakta elle çekilmiştir

https://store.donanimhaber.com/12/d3/08/12d3089a3d0742575521ca9befca72c9.jpg

https://store.donanimhaber.com/1c/19/28/1c1928aed29a40088edc6f081a1a77c7.jpg

Harika olmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 9 Haziran 2015; 3:09:57 >

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Oo hocam çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

• 3 gün önce 2. el bir temiz 920 aldım. sanırım önceki sahibi olduğu gibi kullanmış. 3 gündür güncelleme yüklüyorum 8.0 dan 8.1e kadar sanırm 6 -7 güncelleme yaptı en son lumia denim yazdı daha da güncelleme var mı bilmiyorum ama telefonu sevdim benim htc 8x'den daha hızlı tepkimeleri. Sonuçta büyük beklentilerim yok windows sevdiğim için aldım ama gayet güzel bir telefonmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

3 gün önce 2. el bir temiz 920 aldım. sanırım önceki sahibi olduğu gibi kullanmış. 3 gündür güncelleme yüklüyorum 8.0 dan 8.1e kadar sanırm 6 -7 güncelleme yaptı en son lumia denim yazdı daha da güncelleme var mı bilmiyorum ama telefonu sevdim benim htc 8x'den daha hızlı tepkimeleri. Sonuçta büyük beklentilerim yok windows sevdiğim için aldım ama gayet güzel bir telefonmuş.

Hayırlı olsun, benim gözümde harika bir telefondur L920, heleki hoparlör kalitesi beni benden alıyor :) Ayarlar --> Hakkında --> Daha Fazla kısmında en son sürüm numarası 8.10.14234.375.
  • Sağol arkadaşım

L920'lerde htc 8x'ler gibi preview for devop.. Güncellemeleri var mı? Daha kurmadım telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Sağol arkadaşım

L920'lerde htc 8x'ler gibi preview for devop.. Güncellemeleri var mı? Daha kurmadım telefona

Preview for Developers gelişimi Windows 10 ile beraber durdu. Geliştiriciler için güncellemeler artık mağazadan indirilebilen Windows Insider uygulaması üzerinden yapılıyor. Bu sayede WP8.1 GDR2 güncellemesini ve Windows 10 Technical Preview sürümlerini telefonunda deneyebilirsin.

microsoftun son sızan sunumuna göre, windows 10 mobile eylül sonu, ekim başı gibi çıkacak deniyor. daha doğrusu bu zaman rtm olmasını bekliyorum. çünkü önce windows 10 masaüstü bilgisayarlar için çıkacak 29 temmuz'da. ondan sonra tüm ekip mobile versiyonda çalışacak, daha sonra xbox one sürümünde çalışılacak. kısacası yoğunlaşacaklar iyice işte.

mevcut W10M'de yapı numarası 10080.

yarın build 10136 yayınlanacak, yalnız tek hatası var. o da, 10080den güncellenmiyor. 1hafta sonra muhtemelen 10145 yapı numarası ile bu hata giderilmiş olacak. eğer 10080 kullanıp da, 10136ya geçmek isteyen olursa wp8.1e geri dönecek önce windows phone recovery tool ile, ondan sonra direkt olarak 10136ya güncelleyecekler. ya da önümüzdeki hafta muhtemelen 10145 yapı numarası ile çıkacak olan bu sürümde 10080--->10136daki hata giderilmiş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

microsoftun son sızan sunumuna göre, windows 10 mobile eylül sonu, ekim başı gibi çıkacak deniyor. daha doğrusu bu zaman rtm olmasını bekliyorum. çünkü önce windows 10 masaüstü bilgisayarlar için çıkacak 29 temmuz'da. ondan sonra tüm ekip mobile versiyonda çalışacak, daha sonra xbox one sürümünde çalışılacak. kısacası yoğunlaşacaklar iyice işte.

mevcut W10M'de yapı numarası 10080.

yarın build 10136 yayınlanacak, yalnız tek hatası var. o da, 10080den güncellenmiyor. 1hafta sonra muhtemelen 10145 yapı numarası ile bu hata giderilmiş olacak. eğer 10080 kullanıp da, 10136ya geçmek isteyen olursa wp8.1e geri dönecek önce windows phone recovery tool ile, ondan sonra direkt olarak 10136ya güncelleyecekler. ya da önümüzdeki hafta muhtemelen 10145 yapı numarası ile çıkacak olan bu sürümde 10080--->10136daki hata giderilmiş olacak.

Umarım cihazlarımız 2016'ya kalmadan güncellenebilir. Denim için Ekim-Kasım zamanında 2015 olmadan tüm Lumia cihazlarına Denim verilecek dendi, yanlış hatırlamıyorsam bize Şubat gibi geldi. Gerçi resmi bir açıklama olmadığı için pek düşünmeye gerek yok.

umarım! :)

bu son güncelleme, operatörlerin eline baktığımız devir sona erecek.

en azından windowos 10'e geçişten sonra güncellemeler doğrudan MS, tarafından verilecek, operatörler tarafından değil.
  • Acaba şu anda windows 10'a L920'yi yükseltmek günlük kullanım için uygun mu? 1 ay önce kullandım w10 u kasmalar, telefon kapanmalar ws mevcuttu.
  • 
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.